Hlavní obsah

Vtipné i dojemné: Takhle celebrity oznamují těhotenství

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

S oznámením těhotenství veřejnosti většinou slavné dámy otálejí. Když už se ale rozhodnou se svěřit, musí to stát za to. Jakými způsoby celebrity odhalily, že se jejich rodina rozroste o dalšího člena?

Článek

Těhotenství slavných žen obvykle sleduje mnoho lidí z řad jejich fanoušků. Herečky, zpěvačky, modelky a další profese, které jsou vidět, si tak většinou dají na odhalení těhotenského bříška opravdu záležet. Někdo vsází na vtip, jiný na velkolepá gesta.

Monika a Leoš Marešovi

Manželé Marešovi oznámili světu radostnou novinku teprve před pár dny. Za svou ženu to takzvaně vzal moderátor Leoš Mareš (45), který se pochlubil při živém ranním vysílání na Evropě 2. A aby to skutečně nikomu neuniklo, sdílel na Instagramu fotografii čápa s filmovou hláškou ze snímku Jak dostat tatínka do polepšovny (1978): Klokan přiletí v březnu. První společné miminko slavného páru by se tedy mělo narodit příští rok na jaře. Moderátor má z předchozího manželství dva syny – patnáctiletého Jakuba a jedenáctiletého Matěje.

Foto: Profimedia.cz

Leoš Mareš v ranní show řekl, že jeho žena je v pátém měsíciFoto: Profimedia.cz

Tereza a Matyáš Rambovi

Česká herečka se brzy stane dvojnásobnou maminkou. K brzy dvouletému synovi Mikulášovi, kterému přezdívá Slunce, přibude bratříček nebo sestřička. Radostnou novinkou se pochlubila na svém Instagramu před slavnostní premiérou filmu Deníček moderního fotra. Jako by nic se prošla před mobilem, za kterým stál její muž Matyáš Ramba (31), v upnutých červených šatech, ve kterých se těhotenské bříško už viditelně rýsovalo. Na otázku svého muže, co je to za pupek, vesele odvětila, že si toho snad nikdo nevšimne.

Foto: Profimedia.cz

Česká herečka s manželem Matyášem, který se podílel na vzniku vtipného videaFoto: Profimedia.cz

Beyoncé a Jay-Z

Americká zpěvačka se svým mužem vychovává tři děti. Nejstarší je holčička Blue Ivy (9) a potom jsou dvojčata Sir a Rumi (4). Obě oznámení těhotenství pojala velkolepě. V roce 2011 si střihla strhující energické vystoupení na udílení cen MTV, na jehož konci si rozepla sako a pohladila dmoucí se těhotenské bříško. Přítomní diváci propukli v jásot. To, že porodí dvojčata, odtajnila v roce 2017 prostřednictvím fotky ve spodním prádle na Instagramu. Snímek olajkovalo rekordní množství lidí. Posléze následovala celá série fotek inspirovaná slavnými obrazy, jako je třeba Zrození Venuše apod.

Foto: Profimedia.cz

Snímek se později stal terčem řady parodiíFoto: Profimedia.cz

Kylie Jenner a Travis Scott

Narození druhého potomka očekává i čtyřiadvacetiletá americká modelka, návrhářka a podnikatelka ze slavného rodu Kardashianů. Před pár týdny to oznámila prostřednictvím dojemného videa na Instagramu. To začíná záběrem na pozitivní těhotenský test a pokračuje oznámením jejímu příteli Travisu Scottovi (30). Ve videu se objeví i prvorozená dcera Stormi (3) a nechybí ani informování zbytku rodiny. Všichni mají ohromnou radost.

Foto: Profimedia.cz

Ani v těhotenství se Kylie Jenner nevzdává odvážných outfitůFoto: Profimedia.cz

Kirsten Dunst a Jesse Plemons

Na jaře letošního roku se o šťastnou novinku podělila i tato americká herečka, a to prostřednictvím série módních fotografií pro magazín W. Na snímcích se podílela i režisérka Sofia Coppola (50). Byly lehce stylizované do filmu Marie Antoinetta (2006), který režírovala a v kterém si Kirsten Dunst (39) zahrála hlavní roli. Její bříško se v krásných šatech už trochu rýsovalo. Druhý syn, kterého s hercem Jessem Plemonsem (33), se narodil v září a dostal jméno James Robert. Doma už měla tříletého Ennise Howarda.

Zlomové role, které je udělaly slavnými. Která proslavila Kirsten Dunst a ostatní? 

Foto: Profimedia.cz

Herečka dbala v těhotenství hlavně na pohodlíFoto: Profimedia.cz

Katy Perry a Orlando Bloom

Požehnaný stav, o který se přičinil zpěvaččin snoubenec herec Orlando Bloom (44), se na veřejnost provalil prostřednictvím videoklipu k písni Never Worn White, v březnu roku 2020. Na konci klipu se zpěvačka objevila s viditelným bříškem, které nebylo důsledkem přejedení. Holčička Daisy Dove Bloom (1) se páru narodila v srpnu. U Katy Perry (36) šlo o první dítě, Orlando Bloom má ještě syna Flynna (10) ze vztahu s modelkou Mirandou Kerr (38).

Foto: Profimedia.cz

Takhle těhotná zpěvačka dováděla ve vlnáchFoto: Profimedia.cz

Ewa Farna a Martin Chobot

Oznámení prostřednictvím videoklipu si zvolila i tato česká zpěvačka. Konkrétně šlo o video k písni Ta o nás, kde se zpěvačka pochlubila také záběry z utajované veselky s hudebníkem Martinem Chobotem (31). A aby těch dojemných záběrů nebylo málo, na konci byla zpěvačka vidět na dovolené s těhotenským bříškem.

V čem chodí slavné a těhotné? Oblékly byste si to? 

Foto: Profimedia.cz

I v těhotenství Ewa Farna vystupovala. Na fotce je s manželem Martinem ChobotemFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám