Hlavní obsah

Ze starého nové aneb Vyrobte si originální tričko s puntíky

 

Reklama

Vdechněte jednobarevnému tričku novou tvář – puntíky si sestavte podle libosti, zažehlete a máte nevšední aplikaci přesně podle svých představ. Vše podrobně ukážeme ve videu.

Článek

Návody, jak proměnit starší okoukané oblečení, jsou vždycky úspěšné, proto jsme pátrali po něčem typicky letním a hlavně snadném. Experimentovali jsme s tavnou pistolí a ukázalo se, že náplně ve formě tyčinek jsou výborný materiál pro tvoření. Dají se koupit jednak bezbarvé, průhledné, ale také barevné či dokonce s třpytkami. Většinou bývají v sadě různých odstínů, přičemž cena je příznivá (za 20 kusů asi 40 korun). Koupíte je v kutilských obchodech, výtvarných potřebách nebo na internetu.

Pak už potřebujete jen žehličku (s vypnutým programem napařování) a dva ploché kamínky. Ty budete podkládat pod žehličku, abyste si ulehčili práci. Pozor při jejich přesouvání – jsou hodně rozehřáté! V úvodním přehledu potřebných věcí je i pečicí papír, který vložte dovnitř trička v případě, že se jedná o jemnější materiál, který by mohl roztavené lepidlo propouštět.

Co si vytečkujete na tričko vy?

Reklama

Související témata:

Načítám