Hlavní obsah

Žhavý striptýz ve filmu? Jennifer Lopez klidně v padesáti

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Nedávno oslavila padesátku a ve filmu Zlatokopky neváhá v titěrném oblečku tančit u tyče a předvádět striptýz jako profesionálka. Jennifer Lopez ale není jediná, kdo se ve filmu svlékal za peníze!

Článek

Filmové scény, kde se herci ukazují v celé kráse, jsou oblíbené – zvlášť je-li na co koukat, ať už se jedná o žhavé milostné scény, svádění, nebo smyslné tance a striptýzy. Někteří herci se raději nechají zastoupit dublérem, jiní se toho nebojí a snadno se odhalí. A pak jsou tu tací, kteří vystřihnou striptýz, za jaký by se nemuseli stydět ani profíci.

V kinech můžete aktuálně vidět čerstvý snímek Zlatokopky, v němž Jennifer Lopez vystupuje ve strip baru a její jediné oblečení jsou často jen titěrné šňůrky. V Malajsii cenzoři film zakázali kvůli „velkému množství obscénního obsahu“. Připomeňte si s námi další nezapomenutelné striptýzy.

Jennifer Lopez (50): Zlatokopky

Že americká diva rozhodně nepatří do starého železa, víme. Ale že bude hvězdou klubu, kam hoši z Wall Street chodí po večerech vypustit páru a zastrkat holkám stovky dolarů za kalhotky, to nám vzalo dech. Říct, že se čerstvá padesátnice na roli intenzivně připravovala, není přesné: dřela, domů si nechala nainstalovat taneční tyč a trénovala s nejlepšími akrobaty. A aby se mohla nasoukat do odhalujících oblečků a její tělo bylo perfektní, nasadila si bezsacharidovou dietu.

Foto: Profimedia.cz

Muži při tomto pohledu na vytahují bankovky z peněženky, ženy přísahají, že od pondělí začínají cvičitFoto: Profimedia.cz

Jamie Lee Curtis (60): Pravdivé lži

Za jeden z nejlepších striptýzů stříbrného plátna bývá považován ten z roku 1994, který pro Arnolda Schwarzeneggera (72) předvádí v hotelovém pokoji jeho filmová manželka. Není to žádná profesionálka a chvíli jí trvá, než se do toho dostane, ale pak odhodí zábrany a ukáže, co vše je ochotná udělat, aby se dostala z nepříjemné situace. Herečka označila snímek za nejlepší, který natočila, a přiznala, že část svlékací scény vznikla jako improvizace: perfektně načasovaný (a mimořádně komický) pád původně ve scénáři nebyl – ona skutečně upadla.

Foto: Profimedia.cz

Tenhle striptýz mile překvapil jak filmového manžela v utajení, tak fanoušky herečkyFoto: Profimedia.cz

Salma Hayek (53): Od soumraku do úsvitu

Upírka, která dělá striptýz s hadem. Trochu bizarní, že? A teď si představte, že máte z hadů strach, máte si ho dát kolem krku, smyslně tančit a být sexy. Ale krásná herečka je profesionálka a v tomto filmu z roku 1996 překonala sama sebe. Prý si z natáčení svlékací scény nic nepamatuje, protože se musela ponořit do transu a nevnímat. Je jisté, že z ní pak byl v transu kdekdo.

Foto: Profimedia.cz

Herečka se ve filmu nesvlékala poprvé, ale poprvé musela zároveň překonat i panický strachFoto: Profimedia.cz

Demi Moore (56): Striptýz

V roce 1996 patřila bezesporu mezi nejkrásnější hollywoodské herečky, makala na postavě, údajně si nechala udělat nová prsa (sama ovšem žádnou plastiku nepřiznala) a všechno to pak ukázala před kamerou. Kriminální drama pohlednou brunetku proslavilo, a že mu kritika nebyla moc nakloněná a ona za svůj výkon dostala Zlatou malinu pro nejhorší herečku, jí mohlo být jedno.

Foto: Profimedia.cz

Dřina se vyplatila a Demi Moore se ukázala v nejlepší forměFoto: Profimedia.cz

Natalie Portman (38): Na dotek

Dlouhé roky diváci tuhle křehkou krásku vnímali jako milou dívku odvedle. A pak se tahle krasotinka ujala v roce 2004 velmi provokativní role striptérky. Skromně oblečená a v růžové paruce svůj part zahrála skvěle (za výkon získala Zlatý glóbus) a leckterý divák asi na chvíli zapomněl, že se právě dívá na nejednoduché psychologické drama.

Foto: Profimedia.cz

Oscarová herečka je polonahá a v růžové paruce k nepoznáníFoto: Profimedia.cz

Penélope Cruz (45): Nine

Velkolepá podívaná, hvězdná herecká sestava a excelentní taneční čísla, to je filmová verze slavného broadwayského muzikálu z roku 2009. Krásná Španělka v něm ztvárnila milenku hlavního hrdiny a mimo jiné předvedla pěkně žhavý tanec v krajkovém prádle, v podvazcích a na vysokých podpatcích. Kvůli roli oprášila taneční umění a tvrdě trénovala zpěv. Kritici z filmu na větvi nebyli, ale ona byla za ztvárnění temperamentní Carly nominována na Oscara i Zlatý glóbus.

Foto: Profimedia.cz

O roli Carly prý měla zájem půlka HollywooduFoto: Profimedia.cz

Channing Tatum (39): Bez kalhot

Co je lepší než striptýz? Pánský striptýz! Psal se rok 2012 a americký krasavec si v roli Mika zavzpomínal na dobu, kdy se skutečně živil jako striptér. Je vlastně jedno, jaký je příběh filmu, protože Božský Mike a jeho parťáci z klubu jsou sexy, skvěle tančí a je s nimi legrace. A jak se, v té době již slavný, herec na roli připravoval? Pohyby měl poměrně zmáknuté, ale aby ženy při pohledu na jeho břišáky šílely, sestavil mu trenér komplexní plán pohybových cvičení. Jak jednoduché!

Foto: Profimedia.cz

Film Bez kalhot měl takový úspěch, že o tři roky později šlo do kin Bez kalhot XXLFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám