Hlavní obsah

Zpestření sexu? Zkuste neotřelé možnosti, když ležíte na břiše!

Foto: gpointstudio, shutterstock.com

Zkuste nové polohy, třeba ty, kde vy ležíte na břišeFoto: gpointstudio, shutterstock.com

Reklama

Podmaňování, rychlejší vzrušení, vytváření fantazií, dominance i poddajnost. To všechno spojuje milování zezadu. Nyní ale klasiku nechte klasikou. Bříško přitiskněte k posteli a zavřete oči. Proč?

Článek

Psí pozice je momentálně nejoblíbenější milostnou polohou ze všech.Důvody jsou jasné. Umožňuje hlubší proniknutí, což vede ke snadnějšímu objevení bodu G, pánové ji milují pro zrakovou stimulaci (rádi sledují, jak se penis zasunuje do pochvy), ženy mívají intenzivní orgasmus (protože penis stimuluje hodně citlivou oblast pochvy). Co se ale stane, když si místo standardního kleku lehnete na břicho? Tohle jsou možnosti!

Pro méně odvážné

Vy pohodlně odpočíváte obličejem k posteli, muž spočívá na vás a má nohy u sebe, přičemž se obvykle opírá o lokty nebo o natažené ruce, aby vás příliš netlačil. Pro mnoho mužů i žen tato pozice bývá nesmírně vzrušující a dospívají v ní rychle k orgasmu, neboť penis naráží na přední poševní stěnu. Chce to ale vyzkoušet, popřípadě popíchnout fantazie přidáním zrcadla tak, abyste se s milencem mohli sledovat. A co dalšího si můžete vyzkoušet?

Foto: PhotoMediaGroup, shutterstock.com

Tyto polohy jsou nesmírně vzrušující, a to nejen proto, že jsou pro mnohé z vás nové, ale i proto, že je lze různě obměňovatFoto: PhotoMediaGroup, shutterstock.com

Verze oblíbená u obou pohlaví

Spočíváte na břiše s roztaženýma nohama, ovšem jakmile do vás partner vstoupí, přinožíte, tedy v podstatě sevřete nohy a s nimi i penis, čímž dojde k intenzivnějšímu tření, k většímu i menšímu sevření, jež se dá podle chuti a potřeby regulovat. Ve hře je i nepřímá stimulace klitorisu, kterou některé ženy považují za nezbytnou nutnost. Taky je možností zkoušet různé varianty klasické psí pozice. Jeden příklad za všechny?

Něco směrem k experimentátorům

Opět ležíte na břiše, nohy máte u sebe nebo více či méně roztažené, milenec se s vámi spojuje v kleče. Může klečet mezi vašima nohama, či naopak obepínat v kleče svýma nohama váš zadeček a stehna. Jak to provádí, záleží na jeho tělesných dispozicích a pohodlí. Buď se dá klečet vzpřímeně, nebo se rukama opírat o postel či o vaše záda.

Pozice, jež nahradí 3 kávy

Málo používanou variantou je i poloha, ve které žena má obličej nasměrovaný k posteli, zatímco muž do ní proniká v podřepu. O příliš velké pohodě pro milence se hovořit nedá. Pozice je fyzicky náročnější, ale z druhé strany, dá se dost dobře využívat k „nakopnutí“, například v momentě, kdy milenec začne být unavenější a potřebuje mírnou vzpruhu.

„My s manželem tuhle pozici na břiše považujeme za zpestření. Rozhodně ji můžeme doporučit jako změnu,“ uvádí jistá Karin na jednom z diskuzních fór. Podle ní milenec po tomto typu dopinku může bez problémů pokračovat v milování. Tak sláva. A co dalšího máte, když ležíte na břiše, k dispozici?

Foto: Dean_Drobot, shutterstock.com

I partnerovi se může velmi líbit fakt, že vás může pozorovat z jiného úhlu, než z jakého je zvyklýFoto: Dean_Drobot, shutterstock.com

Pro slast i nevšední gesta

Roztáhnete nohy, partner k vám zezadu přisedne, nohy přehodí přes vaše stehna, opře se vzadu o ruce a vstoupí dovnitř. Neotřelé, zvláštní, neobvyklé. Říkejte „tomu“, jak chcete, ale zároveň to považujte za dobrý tip, jak mít dnes večer o zábavu postaráno.

Poloha kříže

Jak vypadá kříž, jistě víte. Spojte svá těla přesně takhle! Vy opět ležíte na břiše, milenec vás „zalehne“ v pravém úhlu, přičemž nohy může mít natažené nebo jednu z nich pokrčenou. Nikdo neříká, že v poloze kříže vydržíte navěky (spíš se jedná jen o pár pohybů), nicméně opět platí, že je to něco nového. Tak vykročte směrem k pokusům!

A co na břiše děláte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám