Hlavní obsah
Fazole červené sterilované v nálevu
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 430 kJ |
| Bílkoviny | 7,5 g |
| Tuky | 0,6 g |
| Sacharidy | 16 g |
| Sůl | 0,6 g |
| SAFA | 0,2 g |
| Vláknina | 6 g |
| Cukry | 1,6 g |
Luštěniny jsou dobrým zdrojem bílkovin, vitaminů (zejména skupiny B) a vlákniny. Díky svému složení a nízkému glykemickému indexu je vhodné luštěniny zařazovat do jídelníčku. Výhodou sterilovaných fazolí je velmi rychlá příprava.
Náhrada potraviny
Fazole je vhodné zařazovat do jídelníčku, při redukci hmotnosti nekonzumujte velké množství a část nahraďte zeleninou. Fazole můžete nahradit jinými luštěninami, které mají velmi podobné složení.
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






