Hlavní obsah
Salám uherský
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 2 060 kJ |
| Bílkoviny | 25 g |
| Tuky | 43 g |
| Sacharidy | 0 g |
| Sůl | 4,1 g |
| SAFA | 19,35 g |
| Vláknina | 0 g |
| Cukry | 0 g |
Jedná se o trvanlivý fermentovaný salám. Podíl masa a obsah tuku se může lišit u jednotlivých výrobků. Obecně je však v těchto výrobcích velmi vysoké množství tuku, jedná se navíc o tuk s nevhodným složením mastných kyselin. Výrobek obsahuje také velké množství soli a řadu přídatných látek. Z těchto důvodů tento salám do jídelníčku nezařazujte.
Náhrada potraviny
Vybírejte masné výrobky s vysokým podílem kvalitního masa a nízkým obsahem tuku, nejvhodnější je kvalitní kuřecí, krůtí či libová vepřová šunka.
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






