Hlavní obsah
Bio ovocný tvaroh s jogurtem brusinka (Milko)
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 387 kJ |
| Bílkoviny | 7,5 g |
| Tuky | 1,5 g |
| Sacharidy | 12 g |
| Sůl | 0,1 g |
| SAFA | 1,01 g |
| Vláknina | 0,5 g |
| Cukry | 12 g |
Jedná se o tvaroh s jogurtem. Mléčné výrobky jsou především zdrojem dobře stravitelných bílkovin a některých vitaminů a minerálních látek, nejcennější je vysoký obsah dobře využitelného vápníku. Tento výrobek obsahuje malé množství tuku, má však poměrně vysoký obsah přidaného cukru. Mléčné výrobky s přidaným cukrem zařazujte do jídelníčku jen v přiměřeném množství a při redukční dietě je raději vynechte.
Náhrada potraviny
Vhodnější jsou mléčné výrobky bez přidaného cukru, například si můžete smíchat polotučný či nízkotučný tvaroh s trochou čerstvého ovoce.
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






