Hlavní obsah

10 módních kousků pro stylové léto

Foto: isifa

Na které kousky byste se měly v letošní sezoně zaměřit?Foto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koukáte do poloprázdné skříně a litujete, že jste před létem nestihly oběhnout pár obchodů? Na pořízení nových oblečků není pozdě. Slevy jsou navíc v plném proudu, takže se vám s trochou štěstí podaří ušetřit pár stovek. A abychom vám módní volbu ulehčili, připravili jsme pro vás deset trendových tipů. Vyberete si?

Článek

No dobře, s největší pravděpodobností nemáte poloprázdnou skříň a dost možná jste si už i něco málo stihly pořídit. Pokud ale stejně jako my vyznáváte marnotratné heslo „oblečení není nikdy dost“, nejspíš se vám do šatníku některé z následujících kousků ještě vejdou. Co by vám v něm letos nemělo chybět?

Pohodlné maxi šaty

Pokud jste je někdy měly na sobě, určitě budete souhlasit s tím, že jen málo co je v létě tak praktické a pohodlné, jako dlouhé šaty z lehkého materiálu. Mimo to nemusíte řešit, co k nim obléknete, jednoduše přidáte pár náramků, sandálky a jdete. Pozor si dejte na střih, šaty by neměly být příliš volné.

Foto: Mango

Do oka nám padly maxi šaty z Manga, kromě světle žluté je seženete také v korálovém odstínu. Nyní stojí 699 KčFoto: Mango

Kraťáskový overal

Vtipnou alternativou k šatům jsou také overaly, na které jsme vás lákali už ve článku Overaly: Vezměte je konečně na milost!. Sehnat můžete jak elegantní varianty, tak i ležérní overaly s divokými potisky.

Foto: Topshop

Overal se zdobeným límečkem v nude odstínu najdete v Topshopu, přijde vás na 1480 KčFoto: Topshop

Šaty s potiskem

Kdybychom měli vyzdvihnout jedny šaty, které letos stojí za pozornost, pak jsou to určitě šaty s potisky. Pokud máte štíhlou postavu a nepotřebujete maskovat žádné nedostatky, pořiďte si upnuté šaty podobné těm, které vidíte. Ani dámy s kily navíc ale nemusí smutnit, stačí vybrat potisky na tmavším podkladu, splývavý materiál a vhodný střih, který kopíruje postavu (ideální je lehce projmutý pas).

Foto: H&M

Šaty s květinovým potiskem pořídíte za 799 Kč v H&MFoto: H&M

Plisovaná sukně

Někdo je miluje, někdo je zatracuje, ale faktem je, že plisované sukně jsou hitem letošního léta. Pokud patříte mezi ty, které je bezmezně obdivují, určitě vám následujícím kouskem uděláme radost.

Foto: Mango

Plisované sukně jsou v kurzu, stejně jako střihy, které jsou vpředu krátké a vzadu delší. Tenhle úlovek je z Manga a stojí 499 KčFoto: Mango

Zkrácené kalhoty

Když už kalhoty, tak určitě vzdušnější a zkrácené! Pamatujte, že byste měly volnější střihy doplnit naopak upnutějšími vršky. Chybu neuděláte s jednobarevnými jednoduchými kalhotami, které unosíte ke všemu.

Foto: Reserved

Zkrácené kalhoty seženete třeba v Reserved, tyhle vyjdou na sympatických 499 KčFoto: Reserved

Kraťasy se zvýšeným pasem

Kraťasy s nízkým sedem umí být stejně nemilosrdné jako bokovky. Vybíráte-li si kraťasy, vyzkoušejte ty s klasickým nebo malinko vyšším pasem. Body navíc získáte také za výraznou barvu. Pokud se vám tyhle růžové nelíbí, omrkněte článek Bez šortek se v létě neobejdete. Které jsou in?.

Foto: H&M

Malinové kraťasy najdete v H&M za 400 Kč. K dostání jsou i v pískové, černé a bíléFoto: H&M

Košile bez rukávů

Skvělou alternativou ke klasickým tílkům jsou košile bez rukávů, které můžete obléknout i do práce. Elegantně budou vypadat jednobarevné košile s nažehleným límečkem, ležérněji budou působit ty s potisky.

Foto: Pull&Bear

Košili bez rukávů zdobenou tropickými potisky seženete v Pull&Bear za 299 KčFoto: Pull&Bear

Trendy klobouk

Ležérní outfity vám pomůže skvěle doplnit klobouk ve stylu Fedora. Hodí se jak k dlouhým šatům, tak i k modelům s kraťásky. Nemluvě o tom, jak se vám šikne u vody.

Foto: Reserved

Klobouk z Reserved zdobí krajka. A cenovka s částkou 349 KčFoto: Reserved

Originální žabky

Podpatky miluje většina z vás, přesto v létě saháte nejčastěji po pohodlných sandálkách nebo žabkách. To ale ještě nemusí znamenat, že rezignujete na styl. Gumové žabky si nechte k vodě, vaše nohy si zaslouží lepší „parťáky“.

Foto: Aldo

Žabky nemusí být jen „gumovky“, co třeba vtipné spojení hada a dalmatina? Seženete v obchodě Aldo za 1399 KčFoto: Aldo

Výrazný náhrdelník

Čím více neutrálních barev a jednoduchého oblečení se ve vašem šatníku vyskytuje, tím více byste si měly vyhrát s doplňky. Letošní jedničkou jsou výrazné náhrdelníky, ideálně v barevném provedení. Nebojte se připoutat pozornost k vašemu dekoltu!

Foto: Zara

Barevný náhrdelník doladí i ten nejjednodušší model, tenhle pořídíte v Zaře za 399 KčFoto: Zara

Které kousky máte vyhlédnuté vy? Pochlubte se nám!

Reklama

Načítám