Hlavní obsah

10 potravin, které vám pomůžou k vyvrcholení!

Foto: thinkstock

Stačí vám jedna kulička, nebo dvě? :-DFoto: thinkstock

Reklama

Zdraví a psychická pohoda umí výrazně ovlivnit vaši sexuální energii. My pro vás máme 10 potravin, které vám dokonce pomohou i s vyvrcholením! Zkusíte je?

Článek

Jistý je fakt, že zdraví a psychická pohoda ovlivňují u žen schopnost dosáhnout vyvrcholení. „Zdraví člověka nejvíce utváří to, co každý den jíte,“ tvrdí kouč životního stylu Ing. Martin Škába. Marrena Lindberg, odbornice z Bostonu, která se zabývala výzkumem orgasmické stravy a napsala o tom také knihu, zase říká: „Všechny ženy mohou mít orgasmus do dvou týdnů, i když ho před tím nikdy neměly.“ A pokud prý ano, budete ho mít ještě lepší! Co vám s tím pomůže?

10 potravin ovlivňujících orgasmus

Odborník na výživu Martin Škába vysvětluje: „Vše, co je spojeno s ženským orgasmem, do značné míry souvisí se stavem krevního oběhu ženy.“ Vybral a okomentoval pro vás tedy 10 NEJ potravin, které vám pomohou do stavu extáze. Jaké to jsou?

Špenát

Tato listová zelenina obsahuje mnoho vitaminu E, který je hlavní činitel při produkci pohlavních hormonů v těle. I mangan je minerál pro ženu velmi důležitý, díky schopnosti usnadnit výrobu ženského hormonu estrogenu. Čím víc estrogenu máte, tím více jste ženská. Díky tomu vás pak čekají větší prožitky, emoce, i lepší sex. A tím i jednodušší cesta k orgasmu.

Foto: thinkstock

Když si dáte trochu špenátu, uvidíte, jak vám bude do zpěvuFoto: thinkstock

Plody moře

Hlavně ústřice jsou známé svými afrodiziakálními účinky. Pravidelnou konzumací čerstvých ryb naladíte své tělo na ty správné vibrace…

Ořechy

Díky velkému množství energie jsou ořechy skvělými pomocníky nejen pro zdravý cévní systém, ale taky pro to, aby mělo tělo dostatek energie pro vyvrcholení postelových hrátek.

Ovocné potěšení

Ovoce obsahuje mnoho vitaminu C (kiwi, citrusy, černý rybíz, jahody). Denně byste měly přijmout alespoň 500 až 1000 mg vitaminu C. Pokud vaše tělo tedy nebude trpět nedostatkem, budou vaše pohlavní orgány funkční a připraveny užít si stav blaženosti.

Foto: thinkstock

Nezkusíte hrátky s ovocem?Foto: thinkstock

Semínka

Lněná semínka, dýňová, sója jako tofu nebo tempeh, cizrna, slunečnicová semínka opět velmi ovlivňují produkci pohlavních hormonů. Tato semena jsou bohatá na omega-3 mastné kyseliny. Jejich pokles v těle vede k propadu sexuálního apetitu.

Banány

Jsou označovány za skvělé sexy jídlo. Obsahují mnoho vitaminu B, který převádí sacharidy ze stravy v energii, takže vám pomohou s vytrvalostí v ložnici.

Olivový olej

Tato potravina je výtečná tím, že podporuje produkci hormonu testosteronu. Nedostatek tohoto hormonu může vést zároveň i k nedostatku touhy a sexuální rozkoše.

Foto: thinkstock

Kapka do salátu, a pak pár kapek klidně na tělo. Uvidíte ty vibraceFoto: thinkstock

Česnek

Pravidelná konzumace česneku velmi podporuje sexuální chutě. Zlepší krevní oběh, stabilizuje tlak a vyladí vás do těch správných vibrací. Jen si ho odpusťte před samotným aktem ;-).

Kořeňte

Vhodně kořeněná strava (hlavně chilli, pepř, červené chilli a zázvor) nastartují váš krevní oběh tak, a prokrvení pohlavních orgánů bude mnohem silnější.

Hořká čokoláda

Studie ukazují, že ženy, které jedí více hořké čokolády (s obsahem kakaa v sušině minimálně 80 %), mají více sexuálně uspokojivý život. Sláva! Je to prý díky obsahu látky fenyletylamin, vyvolávající pocity relaxu, potěšení, uvolnění od stresu, podporující touhu po fyzickém kontaktu a snižující zábrany. Díky tomu pak nebudete mít potíže s úžasnými finále...

Je jasné, že k orgasmu je především potřebný ten správný spoluhráč. Ale přece jen vaše uvolnění udělá své... A proč by vám v tom nemohlo pomoci i účinné jídlo?

Reklama

Načítám