Hlavní obsah

3 snadné polévky, které jsou vynikající teplé i studené

Foto: Greta Blumajerová

Trio polévek, které jsou vynikající za tepla i za studena. Jdete do nich?Foto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polévky! Na stole jsou nejpozději do hodiny, na přípravu jsou super snadné, a přitom zasytí. A když je necháte vychladit v lednici, dokonce vás i osvěží! Jaké kombinace můžete jíst teplé i studené? Třeba následující tři!

Článek

Sklízíte ze zahrádky rajčata? Proměňte je v luxusní krém! Anebo už zapojte do hry nové brambory, přidejte česnek a můžete si pochutnávat na netradiční bramboračce. Či vás dostane varianta z batát se slaninou a opečenou cibulí? Ať už bude váš favorit jakýkoli, ještě jeden tip pro vás máme: Pokud budete jíst polévky studené, přidejte do nich asi o 200 ml vývaru více, aby nebyly tolik husté.

A tady jsou recepty!

A jaké polévky teď doma děláte vy?

Načítám