Hlavní obsah

6 sexuálních technik, kterými dostanete každého muže. A už vám neuteče!

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Muži sex milují. Máme pro vás 6 technik, ze kterých bude nadšenýFoto: gpointstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petr, Pavel, Kamil. Možná jeden miluje líbání, ten druhý zase kousání, ale v podstatě na ně všechny platí pár univerzálních věcí. Se kterými sexy technikami nikdy nešlápnete vedle?

Článek

„Vědět, jak v ložnici potěšit svého muže, je naprosto nezbytné, pokud chcete, aby váš vztah s ním zůstával silný,“ razí heslo irský sexuální poradce Sean Jameson z irského Dublinu a dodává, že toto tvrzení považuje za jeden z nejdůležitějších faktorů. „Je nutné umět aspoň jednu, dvě techniky, které partnerovi dělají dobře a na které se těší. Jinak se začne nudit,“ dokresluje situaci. Takže, kterých šest sexuálních fíglů vždycky potěší majitele penisu? Tohle je něco jako chlípná bible!

1. Orální sex

Každý muž oceňuje, když ústy a jazykem stimulujete jeho přirození. „Jenže muž potřebuje víc než jen pouhé sání,“ varuje irský poradce a kouč. Váš partner bude na vrcholu blaha, když se zaměříte zejména na frenulum, uzdičku, která leží těsně pod žaludem, celou spodní část penisu, kudy vede hlavní žíla od žaludu k šourku, žalud a šourek. Vždycky se dá při orální stimulaci vytvořit v ústech mírný podtlak, čímž vznikne částečné vakuum. Cení se i hadí jazýček či kroucení hlavou (pohyb podobný spirále) a péči o varlata. Hrajte si.

2. Pouhá změna polohy

Asi víte, že nejoblíbenější pozicí vašeho partnera je ta psí. Nebo úplně jiná. V pořádku, ale častou chybou většiny párů je zabřednutí do stereotypu. (Podle zjištění britské sexuoložky Tracey Cox páry obvykle vystřídají pouze dvě polohy během jednoho milostného setkání.) A kde je překvapení? Nikde.

Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

Zkuste v rámci jednoho styku alespoň tři polohy, dvě jsou málo :-)Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

„Pojměte to formou zábavy. Skvělým způsobem je prostě jen zkoušet různé variace a sledovat to, na co partner reaguje nejlépe,“ dál radí irský kouč s tím, že podobná malá „překvapení“ by se měla stát pravidelnou součástí milostného života, jinak muži tíhnou k nevěrám.

3. Spontánnost a chlípnost

„Při osobním dotazování celkem pět set osob uvedlo, že jim jako dokonalá místa pro sex připadají sprcha, kuchyňský stůl, podlaha v obýváku a zamčená koupelna v bytě, kde jsou právě na večírku. Sami vidíte, že lidé chtějí milování prožít všude možně, jen ne v ložnici,“ kdysi pronesla již zmíněná Tracey Cox. A Sean Jameson jen souhlasí s jejím tvrzením, že neustálé zkoušení nových věcí – včetně změny místa – dělá pánům dobře.

4. Vyjadřování slovem i tělem

Podle irského kouče prakticky všichni muži milují, když se žena při sexu nebojí odvázat, tedy mluví trochu vulgárněji, nebo nechá svoje tělo, aby hovořilo za ni. Je to zábavné, vzrušující i jednoduché. Svíjejte se, vzdychejte, šeptejte. Můžete trochu přihrávat, ale ne zase moc, aby to nepůsobilo lacině.

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Co na muže vždy zafunguje, je, když si žena milování opravdu užívá, a navíc vymýšlí i nové praktikyFoto: sakkmesterke, Shutterstock.com

5. Rozvíjení fantazií

Zajímejte se, co váš partner chce, po čem touží. „Zdaleka nejlepší technika, jak otevřít svět pánských fantazií, je svěřit se s těmi svými. Aspoň občas zkuste výměnu rolí, hry na dominantní potvory a submisivní podřízené,“ ještě popisuje Sean Jameson na svém úžasně chlípném blogu a přidává další radu. Hlavně buďte vůči nápadům otevřené, dámy. To je to, co muži vyžadují.

6. Dokonalé uvolnění

Muži často zaujímají roli „silnějšího“, a proto jim dělá dobře, pokud o ně milenka pečuje. Tak si připravte litry oleje (nejlépe na bázi vody), položte partnera na záda – a chvíli ho masírujte. Konkrétně v rozkroku pohybem směřujte vzhůru a provádějte stimulaci zespoda nahoru. Zkrátka zahrajte si na lázně. Nebo snad máte jiný trik?

A co těší vašeho partnera?

Reklama

Načítám