Hlavní obsah

Absolutní mužské vzrušení? Ukažte mu dráždivou show!

Foto: thinkstock

Stydíte se? Jestli víte, co se vám doopravdy líbí, tak to zvládneteFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sledovat někoho, kdo si sám poskytuje rozkoš a předvádí, jak ovládá vlastní tělo, vzrušuje obě pohlaví. Dostal i ten váš nápad, že chce vidět masturbační show ve vašem pojetí? Takhle ztratíte zábrany!

Článek

„Můj nový partner se mi svěřil, že ho dost rajcuje jedna představa. Já před ním jako masturbuji, a on se na to jen dívá,“ vypráví Marcela, třiatřicetiletá administrativní pracovnice s tím, že nikdy nic podobného s předchozími partnery nedělala.

„Jsem ráda, že mi to partner řekl, a zkusím být trochu moderní, ale vlastně netuším, kde a jak začít. Stydím se. A nervozita taky dělá svoje. Proč je to tak těžké?“ ptá se na nějaké zaručené tipy, které by byly příjemné pro oba.

Dobrá zpráva? Existují! A kdo jiný by o nich měl něco vědět, když ne dvě odbornice na slovo vzaté? Britská sexuoložka Tracey Cox a Anna Span, režisérka erotických filmů, která rovněž pochází ze Spojeného království, mají jasný pohled na věc! Eroticky kreativní zvládnete být i vy!

5 kroků k masturbační explozi

1. Intuice a vhodný čas

„Nejlepší je s tím začít, když jste oba v posteli, těsně předtím, než se pustíte do sexu,“ uvádí Anna Span ve své knize Erotické domácí video. Poukazuje tak na to, že mezi skvělý čas na ukázku vlastní masturbace se nepočítá chvíle, kdy on sedí před televizí, v ruce drží pivo a sleduje průběh hokejového zápasu. Vhodný moment musíte tak nějak vycítit…

Foto: thinkstock

Předehra má být vzrušující pro oba, proto není na škodu zkusit občas něco novéhoFoto: thinkstock

2. Prolomení ledů

„Ptáte se, co je třeba k masturbační show udělat? Jedna jediná věc. Stačí jen kopírovat samu sebe,“ radí zase Tracey Cox na svém blogu. Jak se to dělá? Přiblížíte se k němu tak, aby se vás mohl dotknout. Dáte si ruku na tu jeho a společně jezdíte po vašem těle. Chvíle, kdy plně převezmete velení, přichází právě teď.

3. Zahájení sólo akce

„Když je řada na vás, zavřete oči a dělejte, jako kdyby tam nebyl,“ přináší tip Tracey Cox, která dodává, že pokud se ještě nebudete cítit úplně uvolněně, řekněte mu, že mu ukážete jednu techniku, kterou používáte. Následuje ukázka nějakého vašeho oblíbeného dotyku. Na prsou, v rozkroku, stisknutí, polechtání – cokoli, co milujete. To je pouhých deset sekund rozpaků! Pak už to jde samo!

4. Uvolnění

Poté, co předvedete něco ze svého já, z vás opadnou ty největší rozpaky, stanete se jistější ve své „roli“. Co dál? Jakmile se opravdu budete cítit dobře, otevřete oči. Máte chuť pokračovat? Pak vám patří gratulace. V opačném případě přizvěte partnera ke spolupráci!

Foto: thinkstock

Nejdůležitější je uvolněníFoto: thinkstock

5. Divoký třesk

Režisérka Anna Span říká, že jeden ze způsobů, jak odstranit zjevné napětí z nastalé situace, spočívá v tom, že přihlížející osoba dává druhému rady a pokyny, co a jak má postupně dělat. Tak se ho zeptejte, jestli se na chvíli nechce „do předehry“ zapojit!

„Pokud vás v takovém okamžiku napadne nějaký pozitivní komentář či kompliment k dané situaci, pomůže, když ho vyřknete nahlas,“ radí Anna Span. Třeba něco jako: „Jsem trochu nervózní, ale vlastně se cítím dobře.“ Dokážete to! A spokojeni nakonec budete oba.

Proč se mu předvést?

„Když se budete pozorovat při masturbaci, hned vidíte, co na druhého platí. Myslím tím tlak, rychlost, zrychlení nebo naopak zpomalení pohybů těsně před orgasmem, dráždění při orgasmu, pohyby volnou rukou,“ vyjmenovává Tracey Cox. Anna Span zase říká: „Masturbace? Jedná se o zcela přirozenou věc a provádět ji v bezpečném prostředí mimo slídivé zraky, před svým partnerem, může být nesmírně sexy. Tak se přestaňte obávat a zkuste si to.“ Dáte na ni?

A co vy, považujete za trapné, či přirozené uspokojovat se před partnerem?

Reklama

Načítám