Hlavní obsah

6 věcí, které můžete při sexu vylepšit!

Foto: Isifa

Hledání spojené s příjemnými chvílemi, i to může být cesta k nejlepšímu sexuFoto: Isifa

Reklama

Jak udělat z dobrého milování to nejlepší? Je třeba poupravit, natrénovat a vypilovat pár věcí od osobního přístupu po výdrž! Věřte, že vždy se dá ledacos zlepšovat! Víte, čím začít, aby se z průměrných milostných zážitků staly ty famózní?

Článek

Pochopitelně. Milování lze vylepšit mnoha způsoby, ale jestli si myslíte, že jde o pouhopouhou technickou stránku věci, jste na omylu. Bez ohledu na to, jak dobří jste v posteli, záleží na více okolnostech, než jsou precizní postupy. Skvělým milostným parťákem se stanete jen tehdy, když zapracujete na následujících šesti bodech svého milostného života!

1. Projevujte víc respektu ke svému milenci

Fakt ho neposuzujte stejně jako deset let starou almaru v ložnici, která jen tiše stojí v koutě a plní svůj účel. Ptejte se partnera názor, zajímejte se o to, co cítí, jak vnímá různé situace. Taky mu pomozte, aby se naučil, jak vás potěšit, pokud to ještě tak docela neovládá. Platí, že „raději ukázat než kázat“. Snaživější přístup a erotická komunikace udělají na druhého dojem. Bohužel právě na to se po letech partnerského a sexuálního soužití velmi často zapomíná, protože podle některých „už není třeba vyvíjet aktivitu“.

Jestli i vy máte s respektem k muži potíž, vyzkoušejte si jeho roli při sexu. Zaujměte polohu nahoře a neustále se nadzvedávejte na rukou, abyste „milenku“ neudusila, nepřestávejte souložit, jinak ztratíte erekci, nepřirážejte tak razantně, nebo budete mít orgasmus příliš rychle. Jo a mezitím své „milé“ šeptejte spoustu sladkých slovíček. Že to není jednoduché? Vidíte. I muži si zaslouží obdiv.

Foto: Isifa

Zpomalte a přizpůsobujte se jeden druhému, sex není souboj v rychlosti a výdržiFoto: Isifa

2. Věnujte mazlení a předehře víc času

Podle jedné z posledních amerických studií prý dobrý sex trvá mezi sedmi až třinácti minutami (počítáno od zasunutí penisu do pochvy). Průměrná doba soulože českého páru je půl hodiny, z čehož polovina připadá na předehru. Jestli vy nezapadáte do těchto tabulek, aspoň občas si do nich skočte a přibližte se většině. Zavřete oči, vnímejte dech partnera, jeho vůni a pohlazení. I když třeba máte pocit, že tohle všechno už znáte nazpaměť, mohou vás reakce těla překvapit. „Co nás těší v mládí, ve stáří zaniká, nebo se naopak rozvine. Jak u koho a jak s kým,“ říkává sexuolog Zlatko Pastor. Minimálně dáte milenci najevo, že je vám jeho přítomnost cenná, a o to víc vás bude mít radši – nejen v posteli.

3. Buďte kreativnější

Vždy můžete víc než dosud flirtovat s přítelem, manželem nebo milencem. Udržuje to příjemné napětí ve vztahu, protože kdo hledá lepší cestu k uspokojivějšímu sexu, většinou ji nalézá. Šeptejte mu chlípná slovíčka do ouška, jemně ho kousněte do krku chvíli před tím, než zasune klíč do zámku, při aktu mu zakryjte oči, a hlavně se u toho bavte. Humor je to, na čem se dá pracovat za každých okolností. Většinou a většině totiž schází.

4. Otevřeně mluvte o svých touhách

Četli jste nějaký článek, viděli jste zajímavé video s erotickou tematikou a chtěli byste tu nebo onu praktiku/polohu vyzkoušet? Pak nespoléhejte na moment překvapení a radši svůj záměr partnerovi naznačte ještě před tím, než na něj budete za dveřmi čekat s bičíkem v latexovém overalu. Mohl by se totiž leknout a myslet si, že máte milence!

„Každý pár má své navyklé a vyzkoušené dva tři způsoby milování, dvě tři polohy, o kterých ví, že spolehlivě přivedou oba partnery k vyvrcholení,“ zmiňuje sexuolog Petr Weiss ve své knize Sloupky o sexu. Podle něj experimentování v této oblasti tak spíše budí podezření, kde se to ten partner nebo partnerka dozvěděli a zda se těmto novým způsobům milování náhodou nepřiučili v rámci mimomanželských kontaktů. Proto rozhodně nevolte cestu šokem. Jako důkaz, že vám na milostném soužití záleží, vytaste na světlo pravdu, že se vám jeho přirážení tak docela nelíbí. Prostě komunikujte!

5. Vypilujte ruční práci

Začne vás líbat, což je pro vás signálem, že mu sáhnete do rozkroku a použijete starý známý styl úchopu a jízdy nahoru a dolů? Vdechněte svým prstům smysl pro humor! Proč mu nejdřív nepřejedete nehty po zádech, nevsunete ruku do vlasů a nepošimráte ho na vnitřní straně stehen? Taky buďte zaujatější pro věc, když mu ruční masturbací opečováváte penis. „Hlavní rozdíl mezi dobrým a fantastickým zážitkem, když mi to žena dělá rukou, je v zaujatosti milenky pro věc. Když mě jen normálně pumpuje, dokud ze mě všechno nevymačká, nepovažuju to za skvělý postup,“ svěřuje se osmatřicetiletý Šimon. Roztančené prsty jsou tak vždy vítány!

6. Zvyšte svoji orální výdrž

Aby byla felace tím nejlepším, čím ho omráčíte, je třeba podstoupit trénink. Rafinované orálně-genitální praktiky totiž vyžadují skvělou kondici čelistních svalů, úponů a jazyka. Tipů, jak vytrénovat svá ústa pro vrcholný výkon, je hodně. Cucejte banány a okurky a v dopravní zácpě cestou do práce dělejte jednu žvýkačkovou bublinu za druhou. Tak se orálně geniální ženy liší od orálně geniálních dívek. Rozdíl mezi nimi je obrovský…

A v čem máte mezery vy?

Reklama

Načítám