Hlavní obsah

7 typů pánského přirození. Jaký má váš partner?

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Svalovitý orgán houbovité struktury napěchovaný nervovými zakončeními bývá nesmírně variabilní. S jakými tvary pánského přirození se můžete setkat a který patří mezi nejběžnější? Vyberte si z uzeniny, ovoce i zeleniny!

Článek

Experti tvrdí, že lidi podivně uklidňuje, když zapadají do tabulek nebo vzorců. Jsou radši, pokud vědí, že nevybočují z řady a patří k těm „normálnějším“. A to se týče i tělesných proporcí, hlavně těch intimních.  Tak proč nerozškatulkovat i pánská přirození?

Dnes se nebudeme bavit o velikosti penisu, protože dobře víte, že při sexuálním štěstí opravdu není na prvním místě. Důležitý a zajímavý je tvar. Těch hlavních  je sedm. Tedy aspoň takhle to vidí Darren Breenan, výkonný ředitel britské společnosti iMEDicare LTD, která se zabývá distribucí zdravotnických přístrojů. Proč zrovna on má přehled o pánském přirození? Jeho společnost vidí asi 400 až 600 penisů měsíčně, takže jen těžko by se našel povolanější odborník. Takže, který pyj je povědomý právě vám?

1. Tužka

Dlouhý, tenký a s jednotným obvodem. Tak vypadá penis připomínající tužku – třeba konturovací na rty nebo oči. Jestli tento pyj patří k těm nejoblíbenějším, je sporné. Z předchozích výzkumů se ukázalo, že obvod penisu je pocitově důležitější než jeho délka. „Macatější“ je tedy pro ženy možná lepší. Nejvíce nervových zakončení se totiž nachází okolo vchodu do vaginy, a čím víc jich široký penis podráždí, tím lepší prožitek žena ze sexu má. To však neznamená, že by tužka neměla své příznivce. Tento tvar leckomu naprosto vyhovuje.

2. Pepřenka

Dřív se jako pepřenka označovala krátká víceranná palná zbraň s několika hlavněmi. I když by to na druhý tvar penisu možná sedělo, spíš si představte klasickou pepřenku dochucující pokrmy. Je kratší a neobvykle baculatá. Výhodou uvedeného tvaru je, že prodlužující silikonové návleky na penis mohou na délce „pepřenky“ přidat něco navíc. A když ne, dvě třetiny žen stejně dosahují orgasmu spíše při dráždění klitorisu.

3. Kužel

Kužel se zužuje směrem ke špičce penisu. Tento typ pyje se obvykle potýká s fimózou neboli zúženou předkožkou. Pokud na něj narazíte, nelekejte se, že přetažení předkožky je v těchto případech velmi omezené nebo zcela nemožné. Pozor tedy na ruční stimulaci, milenec se může potýkat s bolestí. V takovém případě lze uvažovat i o obřízce, která by muži značně zjednodušila i obohatila sexuální život.

4. Banán

„Pokud je penis zakřivený vlevo nebo vpravo, jedná se o banán,“ popisuje Darren Breenan s tím, že si muži často právě se zakřivením dělají starosti. Ta mírná křivka rozhodně žádný problém nepředstavuje, ba naopak. Zakřivení leckdy způsobuje, že penis lépe stimuluje ženský bod G, který se nachází zhruba pět centimetrů od samotného vstupu do ženského klína. Za extrémními „výkyvy“ však může stát Peyronieho choroba, což je vzácné onemocnění, jež způsobuje bolestivé ohnutí penisu při ztopoření či erektilní dysfunkci.

Foto: 2M media, Shutterstock.com

Tvar banánu, který působí mnoha mužům starosti, ženy velmi často oceňují kvůli snadnému přístupu k bodu GFoto: 2M media, Shutterstock.com

5. Kladivo

Penis, který by se dal popsat jako kladivo, je u základny užší, má však široký „klobouček“. Někdo v něm vidí i houbu. Ženy, které kdy měly s kladivem co do činění, vědí, že jednou z nejlepších poloh, která je pro tento typ pánského přirození vhodná, je psí pozice, kdy žena klečí na čtyřech a mírně nadzvedne zadeček. Zlepší se totiž úhel pro vstup penisu. (To je i jedna z vhodných poloh, při kterých si užijí dokonalý sex baculky).

Klobása nebo párek

„Mezi nejběžnější druh penisu patří klobása nebo párek, chcete-li. Má průměrnou tloušťku a délku a považuje se za běžný standard,“ dál popisuje Darren Breenan. Obecně vzato, při vzrušení je penis u většiny mužů dlouhý v rozmezí 14 až 18 centimetrů. Takže samá klobása!

Okurka

Okurka je v podstatě totéž co klobása, ovšem s nadprůměrným obvodem. Některé ženy s ní vinou nějakých těch milimetrů navíc mají problém, a to zvlášť při prvotním pronikání. Patříte k nim? Věřte, že bolesti a nepohodlí se dá vyhnout. Pokud do vás partner vstoupí už ve chvíli, kdy je penis tvrdý, ale ještě ne úplně ztopořený, eliminujete diskomfort. Pružné vaginální svaly si mohou na velikost „okurky“ postupně zvykat.

Pamatujte, že žádný z těchto penisů není lepší než ty ostatní. Tento typ kategorizace je jen pro zábavu. Kdokoli si není jistý velikostí a tvarem pyje, měl by se obrátit na svého lékaře.

A jaký penis máte doma právě vy? A přemýšleli jste někdy o tom, jestli je obřízka lepší, nebo ne?

Reklama

Související témata:

Načítám