Hlavní obsah

Jak potěšit muže? Dokonalý orální sex krok za krokem

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Snad každý muž má rád hýčkání svých genitálií coby intenzivní a absolutně živočišný čin. Orální milování je pro něj nejen smyslným a famózním zážitkem, ale i symbolem, že jej přijímáte a milujete. Jak se v tomto umění zdokonalit?

Článek

Dá se umění felace naučit? Samozřejmě!

Každá žena může svého muže potěšit tak, až se bude svíjet rozkoší. Chcete vědět, jak na to? Prvním předpokladem je odhodit stud a zábrany. „Ženy mívají často zbytečně velkou úzkost z orálního sexu,“ říká sexuální expertka Wendy Strgar, autorka knihy Sex that works (Sex, který funguje). „A to především proto, že se snaží provést sexuální akt, který je pro ně neprobádaným územím, a stydí se zeptat, jak na to. Což se pak snadno změní v úzkost z výkonu, jenž je navíc vůbec nevzrušuje,“ vysvětluje Strgar, kde bývá nejčastější zádrhel.

Obavy, že nebude vaše technika bravurní, jsou ale zcela zbytečné. Muž bude nadšený už jen z toho, že mu rozkoš budete poskytovat s nadšením a bez zábran. Zlepšovat se ale samozřejmě můžete i tak.

1. Převezměte iniciativu

Nečekejte, až si muž o orální slast řekne, a začněte sama. Prokázání iniciativy funguje neuvěřitelně vzrušivě, a to hned z více důvodů. Muži milují naléhavost, se kterou se na ně vrháte. Připadají si pak žádoucí a sexy.

A také si vychutnávají i mírný pocit podřízenosti. Proto mu nejdříve začněte velmi jemně masírovat rozkrok rukou a až pak mu sundejte kalhoty. Základem úspěchu také je, aby muž, vizuálně zaměřený tvor, na celou akci dobře viděl. Proto si sepněte vlasy, ať mu nezakrýváte pohled.

Foto: Galina Tcivina, Shutterstock.com

Muži mají rádi, když převezmete iniciativuFoto: Galina Tcivina, Shutterstock.com

2. Zpomalte

Pokud si lámete hlavu, s jakou intenzitou postupovat, zapamatujte si pravidlo, že méně je vždy více. Klidně začněte opravdu zlehka a jemně - a sledujte reakci. A nezapomínejte na předehru, není nutné se soustředit jen na mužův klín. „Využijte čas k prozkoumání a jemným polibkům po celém těle. Toto škádlení ho vzruší a připraví na to, co ho čeká. A začne zvyšovat jeho touhu. Nespěchejte a uvidíte, že tím vaše pověst skvělé milenky jen stoupne,“ radí Wendy Strgar.

3. Pokročilé techniky

Technika tzv. hlubokého hrdla je pro muže neodolatelná a poskytuje jim další sérii pocitů, které v nich vyvolávají dojem, že mají doma skutečnou bohyni orálního sexu. Dochází totiž k laskání ústy až u kořene penisu. Ale ne každá žena ji zvládne a ne každý muž ji vyžaduje. Zvolit pochopitelně můžete i klasičtější stimulaci.

Základem oboustranné spokojenosti je při orálním sexu pravidlo: „Jdu jen tam, až kam chci.“ Překračovat svou komfortní zónu neprospěje nikomu. „Osobně nedoporučuji dělat při sexu pro ostatní věci, které pro vás nejsou vzrušující. Protože můžete snadno sklouznout k opaku – k tomu, že nebudete chtít zkoušet nic nového, nebo ještě hůř, že vaše vzrušení bude méně důležité,“ upozorňuje Strgar.

4. Žhavé hrátky

Zformujte rty do kroužku a pevně jimi sevřete penis. Z palce a prstů také vytvořte kroužek a pohybujete rukou po penisu nejen nahoru a dolů, ale také otáčením do stran. Jemně! A samozřejmě nezapomínejte na dostatečnou lubrikaci. Pak ústy sajte penis a soustřeďte tlak na jeho špičku. Podle reakcí poznáte, jestli má cenu pokračovat.

5. Oddejte se fantaziím

Na co při orálním sexu myslíte, je jen vaše volba. Nikomu o tom nemusíte říkat. Klidně zvolte pro vás ty nejsmyslnější představy. „Smyslné fantazie při orálním sexu mohou pomoci ženě s úzkostmi a obavami uvolnit se a více si to užít,“ upozorňuje expertka. „Když dovolíte svým nejtajnějším myšlenkám, aby vás prostoupily, můžete si užít všechny druhy erotických hrátek včetně poskytování orálního sexu. A to způsobem, který vás skutečně rozpálí,“ dodává Wendy Strgar.

Reklama

Načítám