Hlavní obsah

Beauty tipy vévodkyně Meghan. Jak být krásná jako ona?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Někdo ji miluje, jiný nenávidí, pravda ale je, že kdekoli se objeví, tam je za hvězdu. Krásná Meghan (38), manželka prince Harryho (35), prostě ví, jak za všech okolností vypadat skvěle. Ať už si o ní myslíte cokoli, rozhodně stojí za to okoukat některé z jejích beauty triků.

Článek

Vévodkyně ze Sussexu je sice tak trochu rozporuplná osobnost a minimálně Brity rozdělila na dvě poloviny. Jedni ji milují, jen díky ní je princ Harry konečně šťastný, druzí ji ale pokládají za zlatokopku, co si Harryho omotala kolem prstu a udělala z něj podpantofláka. Jedno ale Meghan upřít nelze. Vypadá výborně a je ozdobou každé akce, na které se objeví. Jak to dělá? Tohle jsou její triky, které si snadno můžete osvojit i vy.

Střízlivá, ale ne nudná

Jistá módní střízlivost je u královského dvora povinností, a to i když se Meghan s Harrym svého postavení oficiálně vzdali. Krásná vévodkyně ale tuhle nepsanou jednoduchost dokázala povýšit.

Její outfity jsou vždy něčím zajímavé – buď sáhne po výrazné barvě, drobném asymetrickém prvku či originálním doplňku. Krásně je to vidět například na modelu, který vynesla na poslední oficiální královskou akci, jíž se s manželem účastnila. Výrazná zelená k její tmavší pleti skvěle ladí, jednoduché úzké šaty navíc ozvláštnila zajímavým plédem a roztomilý klobouček už je jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Výrazná zelená Meghan opravdu slušíFoto: Profimedia.cz

Přirozený make-up

Pravda, Meghan má výhodu v tom, že je majitelkou dokonalé pleti a přirozeného opálení. Přesto by se mohla snažit maskovat pihy a používat těžké make-upy, ale ona vsází na přirozený vzhled a jemnější způsob sjednocení pleti. Rozhodně ale nepodceňuje použití tvářenky, kterou zvýrazňuje své krásné lícní kosti, a také dbá na to, aby se její pleť nikdy neleskla.

Jestli je ale pro její líčení něco typické, je to jemná růžová skoro až tělová rtěnka. Tu používala dávno před tím, než potkala prince Harryho, a zůstala jí věrná dodnes. Výraznější rtěnky na ni uvidíte jen velmi výjimečně, trochu barvy přidá jen na slavnostnější události.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně upřednostňuje jemné přirozené líčeníFoto: Profimedia.cz

Uhrančivý pohled

Jestli někde s líčením umí Meghan trochu přitlačit, jsou to oči. Libuje si v klasickém kouřovém líčení, ale s menší obměnou. Nepoužívá černé oční linky či stíny, ale hnědé s nádechem zlaté. A aby její pohled zářil a pohled byl opravdu jasný, nanáší trochu rozjasňovače do oblasti vnitřních koutků.

Foto: Profimedia.cz

Kouřové oční stíny zaručí, že Meghaniny oči doslova záříFoto: Profimedia.cz

Nenáročný účes a okouzlující úsměv

Podobně ležérně jako k líčení přistupuje vévodkyně i k účesu. Nejčastěji nosí vlasy volně rozpuštěné, případně v obyčejném culíku či jednoduchém drdůlku. I v tomto směru má velkou výhodu, příroda ji obdařila krásnými vlasy, kterým stačí opravdu málo. Jejich lesk, hustota a délka v kombinaci s jejím okouzlujícím úsměvem (který jako profesionálka umí nasadit kdykoli) je prostě záruka úspěchu.

Foto: Profimedia.cz

Úsměv je asi tou nejcennější zbraní, kterou vévodkyně máFoto: Profimedia.cz

Velké oblibě se těší Kate (38), manželka prince Williama (37). Také ona je pro mnohé inspirací a její styl řada žen kopíruje. Tohle je Osm outfitů vévodkyně Kate, které sklidily velký úspěch.

Reklama

Načítám