Hlavní obsah

Meghan a její lidé z doby před Harrym. S kým obnoví kontakt?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Meghan a Harry už nejsou vévodové ze Sussexu, nežijí v Anglii a vzdali se výhod i povinností členů královské rodiny. Začínají žít i se synem Archiem v USA a Meghan může obnovit vztahy s lidmi, kteří do jejího života dříve patřili. S kým se bude vídat?

Článek

Když se v roce 2016 Meghan (38) a Harry (35) poznali, měli oba již něco za sebou a mnoho společného. Silné a citlivé osobnosti, pro které hodně znamená rodina a přátelství. Ona se brzy přestěhovala do Anglie za svou láskou a nechala v Americe své blízké, přátele a vzdala se herectví.

Nakonec se ale ukázalo, že život v královské rodině není nic pro ni. Trápila se, bouřila se proti protokolu a nakonec se s manželem dohodli, že jim bude lépe bez titulů a královských pravidel, povinností i výhod. S kým ze své minulosti Meghan vztahy obnoví a kdo zůstane již jen vzpomínkou?

Matka Doria Ragland

Jestli má s někým Meghan opravdu blízký vztah, je to její maminka. Od šesti let žily jen spolu a mají pevné pouto. Doria Ragland (63) za ní létala i do Británie, slavila Vánoce s královskou rodinou a byla na křtinách Archieho. Když se po pracovní cestě v Africe Meghan s Harrym dohodli, že si musí dát pauzu a odletěli do Kanady, byla u toho i ona.

Doria žije v Los Angeles a pracovala jako sociální pracovnice a instruktorka jógy. Vzhledem k tomu, že se její dcera s manželem rozhodli, že místo Kanady začnou žít v Kalifornii, budou to mít k sobě kousek.

Foto: Profimedia.cz

Mnoho členů rodiny Meghan na svatbu nepozvala, maminka jí ale byla nablízkuFoto: Profimedia.cz

Otec Thomas Markle

Jedna z nejkontroverznějších postav z okolí Meghan je její otec, úspěšný kameraman a osvětlovač Thomas Markle (75). I po rozvodu s Dorií trávil s dcerou hodně času a ona o něm dojemně mluvila jako o pracovitém člověku, který ji podporoval v herectví a byla jeho princezna. Postupně se ale odcizili, a když se jeho dcera dala dohromady s britským princem, začal si veřejně stěžovat, jak jej odstřihla. Dokonce nafingoval „paparazzi“ fotky sebe sama a prodával je do médií. Nebyl mezi hosty na svatbě, nevěstu k oltáři vedl princ Charles (71). Po svatbě problémy pokračovaly a vyvrcholily trestním oznámením, protože otec poskytl médiím osobní dopis od Meghan.

Je velmi pravděpodobné, že se nebudou v Americe vídat vůbec, nebo jen velmi málo.

Foto: Profimedia.cz

Bývali si blízcí, Meghan tátu navštěvovala i ve filmových studiích. Dnes si vyměňují názory přes médiaFoto: Profimedia.cz

Kamarádky

Meghan má silné pouto hned k několika ženám. Všechny se objevily na tzv. babyshower v únoru 2019, tradiční oslavě na počest ještě nenarozeného dítěte Meghan a Harryho. Do hotelu Mark v New Yorku přijely stylistka Jessica Mulroney (40), tenistka Serena Willims (38), právnička Amal Clooney (42, manželka herce George Clooneyho, 58), herečka Abigail Spencer (38), se kterou Meghan hrála v seriálu Kravaťáci, a další krásky.

S Jessicou se poznaly v Kanadě, kde Meghan natáčela svůj seriál. A sdílí spolu i to, že se obě provdaly do silné dynastie. Tři děti Jessicy měly čestné úkoly na královské svatbě.

Foto: Profimedia.cz

Na své kamarádky nedá dopustit, bude jim teď blíž a bude na ně mít i víc času (na fotce s Jessicou Mulroney)Foto: Profimedia.cz

S Amal Clooney se seznámily přes manžele. George a Harry patřili svého času k nejžádanějším single mužům. Jsou obě feministky a bojovnice za ženská práva, milovnice cvičení pilates, italského jídla a módy.

Se Serenou Williams se poznaly na Super Bowl party v roce 2010 a sedly si na první dobrou. Od té doby se vzájemně podporují. Tenistka prohlásila o královské svatbě, že to bylo jako sledovat dějiny.

Tyto dámy jí stály věrně po boku po celou dobu, co je s Harrym, a vždy ji podpořily (klidně veřejně), když se na jejich kamarádku valila kritika  ze všech stran. Není důvod, proč by se to mělo změnit.

Foto: Profimedia.cz

Se Serenou Williams (uprostřed) se rády účastní sportovních akcíFoto: Profimedia.cz

Nevlastní sourozenci

Ze vztahu s Dorií má Thomas Markle jen Meghan, ale z předchozího manželství má dceru Samanthu (55) a syna Thomase (54). Vřelé vztahy mezi nevlastními sourozenci evidentně nepanují. Oni neváhají do médií komentovat touhu Meghan po slávě a dotkne se jich kdejaká poznámka, kterou ona nebo Harry vypustí. Ona jim prý zakázala vstup do Buckinghamského paláce.

Nebyli zvaní na svatbu a je velmi pravděpodobné, že se nebudou vídat ani nyní, když budou na jednom kontinentu.

Foto: Profimedia.cz

Jak otec, tak nevlastní sourozenci řeší nezájem ze strany Meghan například tím, že dávají rozhovory do televizeFoto: Profimedia.cz

Bývalý manžel

S filmovým režisérem Trevorem Engelsonem (43) žila Meghan v letech 2004–2013, z toho dva roky byli manželé. Vzájemně se podporovali ve snu uspět ve filmovém světě. Nyní si každý žije svůj život a i exmanžel se podruhé oženil. Jen pár měsíců po svatbě Meghan a Harryho si vzal dietoložku Tracey Kurland (36), jejíž otec je multimilionář Stanford Kurland (66).

Stýkat se asi nebudou, ale Trevor je rozhodně v uměleckém světě známější od té doby, co se jeho bývalá žena zamilovala do jednoho z vnuků královny Alžběty II. (93).

Foto: Profimedia.cz

V roce 2011 zářili na svatbě štěstím, po dvou letech se kvůli nepřekonatelným rozdílům rozešliFoto: Profimedia.cz

Fandíte Harrymu a Meghan? Co si o Megxitu myslíte?

Reklama

Načítám