Hlavní obsah

Boříme tabu: Tyhle erotické pomůcky vám prodlouží léto v posteli!

Foto: thinkstock

Ukážeme vám, jak si v posteli užít vášně a oboustranné spokojenostiFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto končí. Tak co se s ním rozloučit i v posteli, a ještě před zbarvováním listí zažít uvolněnou atmosféru horkých dní a jiskřivý flirt? Buďte milostně vyletněni déle než ostatní!

Článek

Jak si prodloužit prázdniny, dovolenou, zkrátka volno s nádechem erotiky a uvolnění? Pokračování našeho seriálu, kterým boříme sexuální tabu, přinese odpovědi!Stačí malé detaily od oblečení po vibrátor připomínající křišťálově čisté moře. Že lechtivé pomocníky nepoužíváte? Děláte chybu! „Erotické prádlo a různé pomůcky jsou vítaným zpestřením či zdrojem neobvyklých zážitků. Provokují, podporují představivost, obohacují sex. Hlavně v době, kdy to v sexu klape,“ říká sexuolog Zlatko Pastor.

Babí léto tak i pro vás může znamenat eroticky nabité období plné něhy. Takové, která se dá prožít jen mimo známý domov a zaběhnuté rituály. Udělejte tedy krok zpátky v čase a vraťte se třeba do července!

Provokujte ho v gumovém looku

Teplé dny jsou plné bouřlivých večírků a odhalené kůže. Proč si v něčem nestandardním nevyrazit na večeři nebo rovnou pod peřinu? Budete se cítit božsky! Materiál, který o chuti na sex přímo vypovídá, netřeba představovat. Latex. Oděvy z něho vyrobené patří mezi nejoblíbenější fetišistické materiály a líbí se i těm, kteří si na takový luxus a provokaci obyčejně nepotrpí.

Pochopitelně, že kvalita a válcovaný latex s konstantní tloušťkou, a tím pádem i větší trvanlivostí něco stojí. (Špičkové kousky přijdou třeba i dvacet tisíc korun.) Ale nezoufejte, například oslnivé latexové minišaty ve stylu Sharon Stone od firmy Late-X přijdou na 2499 korun, neboť právě tento výrobce kombinuje kvalitu s lacinější formou latexu. Obstarat si ale můžete i kalhotky, podprsenku, rukavice, co je libo. Nebo zkusit lakované minišaty na zip ze 100% polyesteru, které vyjdou na 1199 korun. Výjimečný pocit si vyžádá výjimečné chvíle. Sveďte ho se sklenkou šampusu v ruce!

Dejte si Piňa Coladu

Až dojde na věc, nepodceňujte sílu smyslů a objevte tropický ráj už v jediné kapce lubrikantu od firmy Durex. Neobyčejná letní příchuť oblíbeného drinku Piňa Colada ukrytá ve žluté tubě s ananasem vpředu vás vmžiku přenese na tropický ostrov. Lubrikant je na bázi vody, snadno se omývá a je kompatibilní s kondomem, 50 ml vyjde na 159 korun.

„Z naší nabídky mohu doporučit i masážní olej Cairo od firmy Lylou, který okouzlí kompozicí orientálních vůní a arganového oleje a navodí atmosféru horké exotické dovolené,“ říká Andrea Bartošová, výkonná ředitelka internetového obchodu www.sexshop.cz. Tuhle lahůdku ve 125mililitrovém balení zakoupíte za 499 korun. Takže hurá zpět k moři a rozpáleným tělům! K většímu horku pomůže i následující nezbytnost.

Mahana Blue, vibrátor z moře

Švédský gigant LeLo, konkrétně jeho řada vibrátorů PicoBong, obsahuje kousek zvaný Mahana Blue. Jedná se o vibrátor připomínající slavný We-Vibe neboli podkovičku. Je určen pro současnou stimulaci klitorisu a vaginy, či vaginy a zadního vchodu, takže se opět jedná o multifunkční pomůcku – pro páry k nezaplacení. Když pomineme plynulé ovládání intenzity vibrací a jejich 6 automatických změn, pružnou hmotu a ohebnost, není možné neokomentovat barvu této pomůcky. Bude vám připomínat koupání, vodu, potažmo i nějaký ten letní hříšek pod její hladinou… Za kolik? 1339 korun. Je libo snad něco přírodnějšího či originálnějšího?

Skleněný mořský koník Icicles. Nádhera!

Dildo vyrobené z narůžovělého skla a tvarem připomínající mořského koníka se znaky dračího jazyku nebo chapadla chobotnice je opravdovým skvostem. Díky výstupkům a zahnutému ocásku se skvěle drží, což nebývá u těchto typů dild zvykem. Povrch je dokonale hladký, výborně se udržuje a čistí, nezpůsobuje žádné alergie. Dildo lze podle potřeby nahřát v horké vodě, ochladit ve studené. Rozměry 13 centimetrů délka a 3,8 centimetrů šířka ho staví do pozice vaginálního i análního dráždidla, a to za cenu 999 korun. Použít se dá třeba ve sprše, což je informace pro ty, kteří už milování v moři nestihnou. Aspoň pro tento rok.

Jistě ale budete souhlasit s tím, že léto-neléto, horko v posteli může být za každého počasí, no ne?

A jaká pomůcka nebo činnost připomíná léto vám?

Reklama

Související témata:

Načítám