Hlavní obsah

Červencové zvěsti: Dítě s nezletilou, tajná svatba Beatrice

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátek nového měsíce přímo vybízí k bilancování nad tím minulým. Ještě předtím, než se českým územím prohnaly červencové bouřky, pobouřil národ Bohuš Matuš další peprnou novinkou ze svého soukromého života. S nezletilou přítelkyní čeká miminko. A to zdaleka není vše, co se dělo ve světě slavných.

Článek

Pokud jste trávili uplynulé dny mimo dosah internetu, zřejmě jste byli manýrů hvězd na sociálních sítích ušetřeni. Ovšem ti, kteří připojení k wi-fi neztratili, sledovali nejrůznější bizarnosti celebrit takřka v přímém přenosu.

Monika Štiková (48) si vzala o 24 let mladšího hokejistu a pohádala se zbytkem rodiny. Bohuš Matuš (46) chce zas s veselkou počkat, až jeho partnerka dovrší plnoletosti. Psychicky labilní Kanye West (43), který chce kandidovat na prezidenta, se naopak ohání rozvodem. A tak to vypadá, že společenské dekorum zachovala v červenci snad jen princezna Beatrice (31).

Bohuš Matuš bude otcem 

Vztah Bohuše Matuše zvedá ze židlí i jeho nejvěrnější fanoušky. S Lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a přestože dlouhou dobu tvrdil, že spolu sexuálně nežijí, milostná abstinence vydržela páru jen krátce.

Ze šťastné dvojice se totiž v prosinci stanou rodiče novorozené holčičky, a že ji nepřinese čáp, je jasné i nezletilé Lucince. Ta oslavila letos v květnu 17. narozeniny. Nemusíte být žádný matematik, abyste si spočítali, že na miminko bylo zaděláno ještě před oslavou. A ano, děťátko bylo plánované. V plánu je i svatba – stačí jen počkat, než Lucinka dovrší osmnáctin.

Foto: Profimedia.cz

Bohuš Matuš se stane v prosinci poprvé otcem. Dceru přivede na svět přítelkyně Lucinka. S její matkou vychází zpěvák prý dobře, s tatínkem se však údajně ještě neviděl. Jak asi bude vypadat jejich setkání?Foto: Profimedia.cz

Utajené dítě i svatba princezny

Zatímco některé celebrity se s fanoušky podělí o každou událost, hollywoodské dvojici se podařilo utajit celé těhotenství. Justin Timberlake (39) a Jessica Biel (38) se stali rodiči dalšího syna a z pětiletého Silase je od července starší brácha.

A tajnůstkařila i britská královská rodina. O vdavkách princezny Beatrice s podnikatelem Edoardem Mapelli Mozzim (37) se svět dozvěděl až z fotografií, které novomanželé médiím poskytli. Obřad členky britské monarchie proběhl poprvé v historii bez novinářů a davu přihlížejících fanoušků. Skromná svatba byla kouzelná.

Foto: Profimedia.cz

Princezna Beatrice se vdávala v Královské kapli Všech svatých ve Windsoru. Svatební šaty jí zapůjčila babička Alžběta II.Foto: Profimedia.cz

Hádky v rodině Štikových

Princezna Beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, Monika Štiková zvolila pravý opak. Své ano řekla hvězda reality show Štiky (2018) na Staroměstské radnici Petru Biniasovi (23) před zraky desítek přihlížejících. Její dcery, Ornella (27) a Charlotte (24), však přítomny nebyly. Matce, ani jejímu nynějšímu manželovi nemohou přijít na jméno, a tak se vzájemně urážejí na sociálních sítích.

Monika Binias po svém choti převzala příjmení v nepřechýlené formě a mladší dceři poslala na Instagramu drsný vzkaz: „Lživé prohlášení, že můj manžel je zlatokop, je naprosto neuvěřitelné a stvořené chorým mozkem Charlotty, která nemůže rozdýchat, že příchodem mého současného manžela skončila doba ždímání mé osoby.“

Foto: Profimedia.cz

Monika Štiková je opět vdanou paní. Její manžel, hokejista Petr Binias, je o 24 let mladšíFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian první dámou? 

Na sociálních sítích si vylil zlost na svou manželku také Kanye West. Nejprve šokoval prohlášením, že ji chce zavřít do psychiatrické léčebny, pak ji obvinil z nevěry a následně sdělil, že s Kim Kardashian (39) už nechce mít nic společného a podá žádost rozvod.

Jako by to nestačilo, urazil její matku Kris Jenner (64) a obvinil ji z rasismu. Následně se omlouval a omlouvala ho i samotná Kim. Prý trpí bipolární poruchou a za jeho chování může právě nestabilní psychika. No těžko říct, zda budou americkému raperovi voliči tolerovat jeho nezpůsobné vystupování. To jsme vám ještě neřekli? Kanye West ohlásil kandidaturu na prezidenta USA!

Foto: Profimedia.cz

Kanye West a Kim Kardashian nejsou tak idylický pár, jak by se mohlo zdát. Jak dlouho ještě manželství vydrží, je zatím ve hvězdáchFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám