Hlavní obsah

Chci tě, vzrušuješ mě, vezmi si mě! Nebojte se peprnějších výrazů při sexu!

Foto: Shutterstock.com

Zkuste to trochu jinak a začněte občas používat otevřenější výrazyFoto: Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šťavnatější slova při milování jako zbytečnost? Pokud nechcete poznat spalující napětí a vášeň, mlčte při sexu i nadále... Nebo to příště zkusíte jinak? :-)

Článek

Jste spolu už hezkých pár let. Milujete tu svoji pohodu, gauč, teplé ponožky i malé rituály, kdy se společně díváte na film, pak se chvíli nenápadně hladíte, načež dojde k sexu o dvou, třech pozicích. (Tak dobře, občas se uvolíte i ke čtvrté.) Vyhovuje vám to a stačí. Tak proč, proboha, u toho ještě mluvit – a navíc přisprostle? A nebude si partner myslet, že jste blázen?

Sexuální kouč Sean Jameson z Dublinu, který pomáhá s intimním životem ženám po celém světě, si jako jeden z mnoha stojí na svém: sprosťárny budují sexuální napětí mezi vámi a partnerem. „A to je jádro, stavební kámen vášně a přitažlivosti,“ popisuje na svém blogu a přiznává, že mluvit chlípně lidem dělá potíže.

Od šeptání a lichotek po obscénnosti

„Často dostávám dotazy od zoufalých milenců, kteří třeba již zkusili nějaké triky nebo vzorce – ovšem bez úspěchu. Klíč je totiž v postupu,“ myslí si odborník a popisuje jakýsi magický pocit, chvíli, kdy jste si partnerem fyzicky blízko a prostě víte, že zrovna teď je ten správný čas říct „Už se těším, až tě zase ochutnám“.

Po chvíli milování, pro prohloubení intenzity, můžete používat i peprnější slova. Ta si ale nechte na později, ať to všechno nepůsobí lacině. Vždy je lepší začít pomalu a propracovat se až k intenzivnějším a extrémnějším věcem.

Foto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

Sprosťačinky prý posilují vášeň. Aspoň to tvrdí odborníciFoto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

Změna – k lepšímu

„Pokud budete partnerovi cosi šeptat do ucha, říkat mu, ať nepřestává a všechny ty další věci, mysl vás obou bude pracovat úplně jinak. Muž se na vás bude plně soustředit,“ říká Sean Jameson, jehož slova potvrzuje i britská sexuální poradkyně Linda Sonntag, která zastává názor, že čím neobvyklejší neslušná slova a výrazy používáte, tím vás to patrně víc vzrušuje – oba.

„Ten pocit, když slyšíte, jak se milenec slovně ‚spouští‘, muži i ženy velmi rádi vítají,“ popisuje poradkyně v jedné ze svých lechtivých příruček, ve které přiznává, že podobné chování si žádá překročení osobních zábran. Pokud to však zvládnete, čeká vás odměna – a to i přesto, že se v první chvíli partner trochu vyleká. Je to totiž to poslední, co by od vás čekal…

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Máte svoje tajná přání? Tak mu je řekněte, nebo alespoň pošeptejteFoto: Lucky Business, Shutterstock.com

Pravidla? Vaše vlastní!

„Pokud se necítíte dobře při používání vyloženě vulgárních a agresivních výrazů, nemějte pocit, že je nutně musíte vyslovovat. Moje rada zní, vyzkoušejte si nejdřív, která slova pro vás jsou a která nikoli,“ radí Sean Jameson, jež upozorňuje na „porodní bolesti začátečníků“. Je totiž zcela přirozené cítit se nervózně při prvním pokusu.

„Jakmile však zaregistrujete pozitivní reakci vašeho partnera, vaše důvěra vzroste,“ uvádí poradce. No a důvěra plus skvělý pocit z vystupňování vzrušení rovná se neobvyklý sex! Hledáte inspiraci pro dnešní večer? Tohle jsou věty, které podle odborníka vystupňují vášeň neskutečným způsobem. Kterou zkusíte?

  • Chci slyšet, jak křičíš moje jméno.
  • Musím tě cítit uvnitř sebe.
  • Sotva se soustředím. Pořád myslím na to, jak ze mne sundáváš šaty.
  • Cítím se tak vzrušeně, když sedím vedle tebe.
  • Použij mě.
  • Ochutnej mě.
  • Musíme se teď hned pomilovat. Ta nadrženost mě zabíjí!
  • Je škoda, že právě nejsme v posteli. Zrovna teď myslím na to, jak se milujeme.

Nyní, když víte, co říct, můžete k vyjádření použít i mobil. Některé fráze totiž vyzní skvěle i přes písmenka. Už cítíte, jak se sexuální napětí mezi vámi dá krájet?

A co v posteli říkáte právě vy?

Reklama

Načítám