Hlavní obsah

Sexuální polohy, které vám pomohou spálit kalorie! Zkuste most nebo trakař

Foto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Foto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K dokonalým křivkám do plavek máte daleko, ale dřina v posilovně není nic pro vás? Udělejte fitko ze své ložnice. Omrkněte sexuální polohy, které simulují trénink v tělocvičně, a zbavte se přebytečných kalorií tím nejpříjemnějším způsobem.

Článek

Cvičení by mělo přinášet především radost a tu vám postelové hrátky bezesporu zaručí. Pokud si ovšem chcete vylepšit kondičku, zapomeňte na klasickou pozici misionáře a pusťte se do pokročilejších lekcí kámasútry. Převezměte otěže a dejte si pořádně do těla!

Nejlepší polohy pro hubnutí sexem

Je jasné, že čím více se budete hýbat, tím více zhubnete. A když budete při sexu ta aktivnější, spálíte za 30 minut kolem 200 kilokalorií. Nemusíte se ale odrovnat hned na začátku milování. Začněte zahřívacím kolem a přitvrzujte postupně. Jaké pozice jsou ideální k rýsování postavy?

1. Na koníčka 

Poloha, kdy sedí žena obkročmo na partnerovi, patří jednoznačně mezi nejoblíbenější. Jakmile se pasujete do role kovbojky, získáte nad pohybem absolutní kontrolu. V této pozici posílíte zejména vnitřní strany stehen a hýždě, ale pokud se lehce předkloníte, zapojíte i spodní břišní svaly. Chcete sex malinko opepřit? Otočte se o 180 stupňů a poskytněte drahé polovičce výhled na svůj zadeček.

Foto: bezikus, Shutterstock.com

Pozice na koníčka patří mezi nejoblíbenější. Pokud se před partnerem stydíte, můžete se přikrčit a zapřít se rukama o postel. Posílíte tak i pažeFoto: bezikus, Shutterstock.com

2. Most 

Milovnice jógy ji zvládnou levou zadní, pro ostatní je tato pozice poněkud náročnější. Lehněte si na zem a prohněte se do mostu. Stabilitu udržujte pomocí napnutých rukou a nohou, klečící partner vás může držet za boky. Procvičíte tak každičký sval v těle. Jednodušší variantou je poloviční most: ruce nechte položené podél těla, pánev však mějte stále zvednutou.

3. Vestoje

Při milování vestoje by žena měla stát nejlépe na jedné noze a druhou mít ovinutou kolem partnera. To vyžaduje notnou dávku rovnováhy, a jestliže se vám nepovede udržet balanc, je klidně možné, že oba vybuchnete smíchy. Nenechte se odradit a opřete se pro začátek o stěnu v ložnici či ve sprchovém koutě. Povede–li se vám to, posílíte nohy a celý střed těla.

Možná se vám přitom vyplatí znát největší nástrahy sexu ve sprše.

Foto: BlueSkyImage, Shutterstock.com

V poloze ve stoje se opřete o zeď, budete tak mnohem stabilnějšíFoto: BlueSkyImage, Shutterstock.com

4. Trakař 

Zvládli jste všechny předchozí polohy? Pak je zapotřebí postoupit na další úroveň. Dlaně či lokty mějte opřené o zem, přikrčte se, partner do vás vstoupí zezadu, poté nadzdvihněte jednu nohu, kterou si muž položí na rameno. To samé opakujte s druhou končetinou. Odvážnější pár může vyzkoušet i takzvaný jedoucí trakař. Jak na to? Žena začne jednoduše chodit po rukou. Posílíte tím ruce, bříško i nohy. Trakař je perfektní pozice pro partnery, kteří mají hodně rozdílnou výšku.

Načítám