Hlavní obsah

Umíte svádět? 15 zaručených tipů, jak ho dostat do varu! Zn.: Snadno a rychle

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdráháte se převzít v ložnici iniciativu? A proč? Pro mnoho mužů je to ta nejvíc rajcovní záležitost pod sluncem. Většina z nich sní o tom, že je žena svede a užije si s nimi, aniž by se museli o cokoli snažit sami. Nevěříte? Nezbývá než to vyzkoušet!

Článek

Podle britské expertky na sex a vztahy Tracey Cox jen čtvrtina žen přiznává, že jsou to ony, kdo pravidelně odstartuje erotické hrátky. Jinak je iniciace sexu většinou spíš na mužích. A to je škoda, protože „spravedlivé střídání“ přináší benefity oběma. Svést partnera znamená cítit se sexy, být sveden znamená cítit se žádoucí, výhra je tedy na obou stranách.

Řada žen se ale stydí začít či si o sex rovnou říct. Nebo k tomu ani nedostanou šanci, protože muž je rychlejší, další se zase obávají, že to bude trapné, jiné jednoduše nevědí, jak na to. „Dobrá zpráva je, že tohle je zrovna věc, kterou se můžete snadno a rychle naučit,“ říká Tracey Cox. Stačí si jen osvojit pár osvědčených triků!

Dvě základní pravidla

První pravidlo zní, že pokud sex nikdy nezačínáte nebo je to jen velmi výjimečně, zapomeňte na nějakou rafinovanost. Váš partner není na iniciaci z vaší strany zvyklý, nejspíš už v ní ani nedoufá, tudíž jemné náznaky vašeho zájmu možná nesleduje. Takže pokud nebudete vysílat doopravdy zřetelně, snadno vaše nenápadné signály přehlédne. „A vy pak budete akorát rozhořčené a rozčarované. Konečně jste se odhodlaly k akci a nic z toho není,“ vysvětluje Tracey Cox.

Druhé pravidlo se týká správného načasování, i na něm závisí úspěch. Pokud máte partnera, který má na sex chuť vždycky, samozřejmě jste ve výhodě a tímhle se trápit nemusíte. Většina lidí to ale má jinak a jsou fáze dne, kdy lidé nemají na milostné hrátky ani pomyšlení. „Pokud je třeba váš partner ranní ptáče, ale večer chodí spát velmi brzy, asi není dobrý nápad vzbudit ho o půlnoci a zkoušet ho svést. Ale když to zkusíte ráno, nejspíš to skončí úspěchem,“ radí Cox.

15 osvědčených tipů na svádění

Podle Cox není iniciace sexu nic složitého, jen se to tak může zdát. Jde většinou o překonání studu, jindy o prolomení pohodlnosti, kterou jste si za roky, kdy tohle vždy dělal partner, osvojily. Jde jen o to zkusit to a možností je nespočet. Pro začátek vám Tracey Cox nabízí 15 tipů, z nichž si můžete vybrat ty, které budou vyhovovat právě vám.

1. Zašeptejte mu do ucha pouhá dvě slovíčka: Chci tě! Nic víc nebývá potřeba. Je to jednoduché, ale funguje to!

2. Pošlete mu svůdnou fotku. Může to být váš akt, ale klidně jen detail nějaké části vašeho těla, o níž víte, že ji obdivuje. Prostě ho nažhavte tím, že mu ukážete, co na něj doma čeká.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Žhavé foto? Skvělý způsob, jak partnerovi dát najevo, že o něj stojíte!Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

3. Pošlete mu nestoudnou textovku. Projednou místo řešení provozních věcí, kdo co nakoupí a zařídí, mu ve zprávě popište, co s ním máte v plánu doma dělat. Stačí dvě tři věty. Po hodině mu pak pošlete další sms, vlastně jakési pokračování. A za další hodinu další zprávu. A tak to dělejte, dokud se nesejdete doma.

4. Nechte za sebe mluvit oblečení. Máte nějaké extra sexy šaty, které vlastně nikdy nenosíte, protože jsou až moc svůdné? Nebo máte sukni, o níž víte, že mu v ní připadáte extrémně přitažlivá? Oblečte si ji a přivítejte ho v ní, až se vrátí z práce!

5. Nepodceňujte sílu erotického prádla! Když nakráčíte do ložnice místo v pyžamu v podvazcích a svůdné košilce, okamžitě pochopí, o co vám jde.

6. Poproste ho o masáž. A pak už si jen užívejte jeho dotyky tak, že pochopí, že tahle žádost o masáž byla jen záminka pro milování.

7. Ležíte vedle sebe na pohovce a koukáte na film? Začněte ho hladit po stehně a občas se dostaňte rukou nebezpečně blízko jeho rozkroku.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Společná sprcha? Jedna ze skvělých předeher!Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

8. Vypněte televizi, posaďte se mu na klín a začněte ho vášnivě líbat.

9. Vytvořte seznam věcí, které byste s ním chtěla dělat, a nechte jej položený na jeho polštáři.

10. Přivolejte ho k sobě do sprchy a pozvěte ho na sexy očistu. Nebo ještě lépe, napusťte vanu, ponořte se do ní, nechte vykukovat ladně nohu a vyzvěte ho, ať za vámi přijde do koupelny.

11. Pořiďte nějakou erotickou hračku pro pár a dejte mu ji jako společný dárek pro vás dva.

12. Jděte spát nahá. Tedy pokud běžně chodíte do postele v pyžamu nebo noční košili, protože pokud spíte bez oblečení, mine se tohle samozřejmě účinkem.

13. Přitulte se k němu v posteli do polohy lžičky a natlačte svou pánev na jeho pozadí. Pokud ležíte čelem k sobě, tím lépe, přitlačte svou pánev na tu jeho.

14. Chyťte ho za ruku a dejte ji, kam se vám zamane. Na svá ňadra, do klína, na zadeček.

15. Až spolu půjdete třeba na večeři nebo do kina, „zapomeňte“ si vzít kalhotky. A postarejte se, aby to zjistil!

Reklama

Související témata:

Načítám