Hlavní obsah

Editorial: Jak se vám líbili naši apríloví chlapi?

Foto: Greta Blumajerová

Na letošním aprílu jsme si v redakci dali záležet. Líbil se vám výsledek?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Už máte svého muže? Myslím toho z půjčovny! A po kom jste sáhly? Po sexy rozmazlovači (ve skutečnosti hráči amerického fotbalu Láďovi), nebo šikovném řemeslníkovi (ve skutečnosti našemu fotografovi Kubovi)?

Článek

Pokud nevíte, o čem mluvím, asi vám unikl náš včerejší aprílový článek:-). Aprílu v redakci vždycky předchází horečnatá činnost. Před dvěma lety jsme sháněli pytle od brambor, abychom na Martě Jandové mohli předvést nejnovější trend. Výsledek najdete v článku Módní trend: Všichni šílí po pytli!. Michal navíc uprostřed produkce a focení odbíhal k plotně, kde vařil Dietní menu z nízkotučného sádla.

Foto: Greta Blumajerová

Ještě vypulírovat výlohu, aby na naše chlapy bylo pořádně vidět!Foto: Greta Blumajerová

Loni jsme se vrhli na legendární pořad Cvičme v rytme. Ukecali jsme skvělou Olinu Šípkovou, a nové pokračování této masově oblíbené cvičební seance bylo na světě. Pokud si ho chcete připomenout, najdete ho zde.

Foto: Greta Blumajerová

Lucka se obětavě natřela maskou a Michal se solidárně přidalFoto: Greta Blumajerová

Letos přišla Renata s nápadem, že začneme půjčovat chlapy. A odstartovala tím kolotoč příprav. Sehnat herce, včetně toho, kterého jsme hodlali svléknout do trenek. Naštěstí existuje dost chlapů se smyslem pro humor, a tak jsme mohli ve výloze půjčovny vystavit kuchaře, rozmazlovače, ajťáka, řemeslníka i sympaťáka na osobní doprovod. Těm všem patří náš dík!

Foto: Greta Blumajerová

Náš rádobykuchař měl Lucce krájet plátky okurky, aby si je mohla dát na oči. Velikost ukrojeného kousku ale napovídá, že s touto činností nemá moc zkušeností:-)Foto: Greta Blumajerová

Stejně tak děkuji i Janě Ch. za to, že se ujala role zuřivé reportérky. Lucce za to, že se oblékla do županu, vzala si pekelné pantoflíčky s labutěnkou, na obličej si naplácala masku a zahrála si znuděnou paničku, která si pronajala chlapa pro přípravu večeře. Dalším členkám redakce a jejich kamarádkám děkuji za to, že s takovým nasazením očumovaly „sortiment“ před výlohou, snažily se nacpat si polonahého chlapa zpátky do auta a dokonale sehrály emancipované podnikatelky s neotřelým podnikatelským nápadem. A děkuji i kolegům z IT oddělení, kteří perfektně obstáli v rolích úslužného asistenta i zpruzeného manžela, do jehož hájemství pronikl najatý „fušer“. Úplně poslední poděkování směřuje k Michalovi a naší produkční Kátě za to, že celý ten chaos ukočírovali :-).

Foto: Greta Blumajerová

Kancelář ProŽen se na chvíli proměnila v místo, kde vznikl fantastický podnikatelský nápad!Foto: Greta Blumajerová

Děkujeme i společnosti SATPO za poskytnutí prostor k focení v Rezidenci Jeseniova (Jeseniova 2863/50, Praha 3), stejně jako naší šikovné stylistce Ivaně Pražákové a vizážitce Michaele Kramné (MA-DA Makeup Network) za zkrášlení našeho týmu. Snad vás výsledek naší práce pobavil:-).

Foto: Greta Blumajerová

Celý tým ProŽeny.cz v akciFoto: Greta Blumajerová

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Související témata:

Načítám