Hlavní obsah

Farmář na podpatcích: Tenhle travestita se živí zemědělstvím

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Pracoval jako kadeřník a po večerech se převlékal za královnu noci a vystupoval v travesti klubech. Lockdown ovšem Brita Deana Goodwin-Evanse (35) uvěznil na farmě, kde se věnuje zemědělství. Ale své vášně pro dámské šaty, paruky a make-up se nevzdal ani tam.

Článek

Muži převlečení za ženy s výrazným make-upem, parukou a v bláznivém kostýmu, tedy travestité, bývají k vidění na pódiích v nejrůznějších nočních klubech. Kvůli koronavirové pandemii ale musel Dean Goodwin-Evans pódium vyměnit za farmu, takže teď vystupuje ve stájích, v kurníku či na pastvinách.

Foto: Profimedia.cz

Kdo řekl, že velká večerní na pole nepatří?Foto: Profimedia.cz

Zvířata ho zachránila

Dean býval vždy obklopený spoustou lidí, jeho život byla vlastně jedna velká společenská událost. Přes den pracoval jako kadeřník, v noci řádil na pódiu pod uměleckým jménem Boo la Croux. Když přišel první lockdown, propadl se do depresí. „Byl to pro mě neskutečný šok. Vždy jsem byl velmi společenský a najednou bylo po všem,“ vzpomíná.

Loni v březnu odjel za svou nemocnou matkou na její farmu, aby pečoval nejen o ni, ale i o zvířata. A už tam zůstal. Stará se tam o osm poníků, pět koní, pět psů, pět koček a nespočet drůbeže. „Všechna ta zvířata musím denně nakrmit a celkově obstarat. K tomu sekám trávu a dělám další práce kolem farmy. Je to tvrdá práce, ale zachránilo mě to,“ tvrdí Dean.

Právě zvířata a povinnosti spojené s farmou mu nedovolí podlehnout depresím. „Mám důvod, proč každý den vstát a fungovat. Navíc odměnou mi je láska, kterou mi zvířata oplácejí moji péči,“ dodává Dean.

Foto: Profimedia.cz

Společnost mu teď místo kamarádů dělají koně, psi, kočky a slepiceFoto: Profimedia.cz

Královnou noci i na farmě

Ale ani při farmaření se Dean nevzdal své lásky k travesti. Pořídil si šicí stroj, zjistil, že mu to s ním jde, a tak si začal svoje kostýmy vyrábět sám. „Denně zkouším nové účesy, make-up a kostýmy. A pak se takhle projíždím na koni. Jízdu na koni totiž miluju, je to moje vášeň stejně jako travesti. Tak jsem tyhle dvě své lásky spojil,“ směje se Dean.

Už více než rok ho sice živí zemědělství a práce na farmě ho baví, ale i tak přiznává, že se nemůže dočkat, až se vše vrátí k normálu a on bude zase moci vystupovat. Ke šťastnému životu potřebuje nejen zvířata, ale i lidi.

Foto: Profimedia.cz

Kydat hnůj na jehlách, to chce kouleFoto: Profimedia.cz

Změnit si alespoň na chvíli identitu láká mnoho láká. Třeba takové převlékání za mořské panny je hit internetu. Co vy na to?

Reklama

Související témata:

Načítám