Hlavní obsah

Halloweenská hádanka: Rozluštíte, kdo se skrývá pod maskou?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Především v anglosaských zemích ožívají poslední říjnový den mrtví a po ulicích bloudí pohádkové bytosti. A protože bez stylových kostýmů by halloweenská tradice nemohla existovat, předhánějí se celebrity v tom, kdo přijde s originálnější maskou či strašidelnějším převlekem.

Článek

Při pohledu na některé outfity je jasné, že přípravám na Halloween obětovaly známé osobnosti opravdu moře času. Jejich kostýmy jsou promyšlené do nejmenších detailů a uhádnout, kdo se pod nimi skrývá, bývá oříškem i pro kolegy z branže. Rozluštíte to vy?

Princezna Fiona

Světoznámá topmodelka byla vdaná za populárního zpěváka se zjizvenou tváří oficiálně devět let, ale rozchod oznámil slavný pár už po sedmém výročí vztahu. Do dalšího manželství se blonďatá kráska vrhla teprve začátkem letošního roku. Jejím vyvoleným je o šestnáct let mladší kytarista Tom Kaulitz a na loňské halloweenské party se ukázal v masce Shreka. Modelka vsadila na kostým princezny Fiony a jak už je u ní zvykem, ani tentokrát neměl chybu. Víte, o kom je řeč? Odpověď najdete pod fotkou.

Foto: Profimedia.cz

V masce princezny Fiony není nikdo jiný než světoznámá modelka Heidi Klum (46)Foto: Profimedia.cz

Panenka Barbie

Pochází z rodinného klanu, který proslavila americká reality show, a v jednadvaceti letech se stala nejmladší miliardářkou světa. Má roční dcerku Stormi, vlastní značku kosmetiky, která se prodává jak na běžicím páse, a instagramový účet s téměř stopadesáti miliony sledujících. Outfit panenky Barbie byl vytvořen na zakázku mladým designérem jménem Bryan Hearns (19). Pro dokonalý efekt se Američanka nechala loni zabalit jako samotná hračka – přímo do krabice. Tak schválně, o koho jde?

Foto: Profimedia.cz

Přesná kopie panenky Barbie je Kylie Jenner (22)Foto: Profimedia.cz

Upírka 

Okouzlující Britka platila svého času za nejúspěšnější topmodelku světa. Randila s Johnny Deppem (56) i hudebníkem Peterem Dohertym (40) a ne vždy ji provázela dobrá pověst. Bulvární média plnily snímky namol opilé, zdrogované i napůl svlečené modelky s kruhy pod očima a cigaretou v ruce. Bouřlivé období má dnes naštěstí za sebou. Na loňský Halloween vyrazila do společnosti v masce krvežíznivé upírky, které nechyběly ani rudé kontaktní čočky. Kdo je to?

Foto: Profimedia.cz

Ve strašidelném kostýmu si vyšla Kate Moss (45)Foto: Profimedia.cz

Rocková star

Jejím prvním mužem byl okouzlující podnikatel z filmu Pretty Woman (1990), Richard Gere (70). Ačkoliv manželství po čtyřech letech krachlo, dnes je znovu vdaná a zdá se, že šťastně. Vždyť své ano si s byznysmenem Rando Gerberem (57) řekli už v roce 1998. Na večírek v Beverly Hills vyrazila brunetka s ikonickou pihou nad horním rtem s celou rodinou v přestrojení za rockové hvězdy. Tipnete si, kdo se schovává pod blond parukou s černým melírem?

Foto: Profimedia.cz

To je přece Cindy Crawford (53)! Foto: Profimedia.cz

Rajská zahrada

Narodil se na Long Islandu, a když mu bylo pouhých pět let, navrhl svatební šaty pro svou matku. Už tenkrát bylo jasné, čemu se bude nadaný chlapec v dospělosti věnovat. Vybudoval módní značku, která nese jeho jméno, a řadí se mezi přední designéry současnosti. Není proto divu, že je bývalá první dáma Spojených států amerických, Michelle Obama (55), na prvním oficiálním portrétu zvěčněná právě v jeho šatech. Talentovaný návrhář má smysl pro humor, a tak zvolil na halloweenskou party v roce 2017 jablíčkový oblek s ďábelskou škraboškou à la rajská zahrada. Jak se jmenuje?

Foto: Profimedia.cz

Stylový elegán je Michael Kors (60) Foto: Profimedia.cz

Lego panáčci 

Rodiče malého Silase (4) jsou v showbyznysu známé tváře. Jeho tatínek byl členem chlapecké hudební skupiny, po které šílely miliony fanynek na celém světě. Svou první sólovou desku vydal v roce 2002 a ani ta nebyla žádné fiasko, ba naopak. Proslavil ho i bouřlivý vztah s popovou divou Britney Spears (37), už sedm let je ovšem ženatý s hlavní hrdinkou romantické komedie Lekce neslušného chování (2008). Sympatický pár se se synem o Halloweenu sladil a na koledu odešli z domu v kostýmech panáčků stavebnice Lego. Čí to byl nápad?

Foto: Profimedia.cz

Dokonalou rodinku tvoří herečka Jessica Biel (37), zpěvák Justin Timberlake (38) a společný syn Silas (4)Foto: Profimedia.cz

Bill a Hillary Clintonovi

Do povědomí diváků se navždy zapsal rolí dlouhovlasého elfa z Temného hvozdu. Trilogie Pán prstenů (2001–2003) měla takový úspěch, že herec dostal angažmá hned v dalším trháku. Ve filmové sérii Piráti z Karibiku (2003–2017) ztvárnil jednu z hlavních postav a jeho popularita začala stoupat. Letos na Valentýna požádal o ruku zpěvačku, která si libuje v extravagantních outfitech i mimo pódium. V roce 2016 si spolu vyrazili na halloweenský večírek ke Kate Hudson (40) jako Bill (73) a Hillary (71) Clintonovi. Která dvojice se zamaskovala k nepoznání?

Foto: Profimedia.cz

Vtipálci na fotce jsou Orlando Bloom (42) a Katy Perry (35)Foto: Profimedia.cz

Model z pravěku

Loni v únoru se provdala za producenta a herce Sebastiana Bear–McClarda (32). K oltáři si to ovšem nenakráčela v bílých svatebních šatech, nýbrž ve žlutém kostýmku ze Zary, který pořídila v přepočtu za 5500 Kč. (Podívejte se, jak jí to slušelo) O několik měsíců později zvolila outfit, na jehož výrobu bylo potřeba mnohem méně látky. Halloweenskému oblečku byl předlohou pravěký kostým herečky Raquel Welch (79) v dobrodružném snímku Milion let před Kristem (1966). Poznáváte modelku, které je, na rozdíl od ostatních kolegyň, vidět do tváře?

Foto: Profimedia.cz

Tato kráska se jmenuje Emily Ratajkowski (28)Foto: Profimedia.cz

Víte vůbec, proč se Halloween slaví a co znamená? A která maska je podle vás nejpovedenější? Dejte nám vědět do komentářů. Pokud Halloween baví i vaše děti, upečte jim strašidelný dezert v podobě prstů

Reklama

Načítám