Hlavní obsah

Herec z Harryho Pottera se oženil! Jak jsou na tom ostatní?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete si na Nevilla Longbottoma z Harryho Pottera? Zatímco v příběhu byl většinou za ňoumu, navíc nepříliš přitažlivého, v reálu je jeho představitel Matthew Lewis švihák k pohledání. A teď se oženil. Jak jsou na tom s láskami jeho kolegové?

Článek

Nejen milovníci Harryho Pottera s údivem a obdivem sledovali, jak se z malého Nevilla Longbottoma každý díl stával čím dál tím zralejší muž. Matthew Lewis (28) má stále větší šmrnc a všechny ženy, které si na něj pomýšlely, musejí kapesníčkem setřít slzy – vzal si Angelu Jones, americkou blogerku. Obřad proběhl v Itálii a herec se sdílením novomanželských fotek příliš dlouho neotálel.

Foto: Profimedia.cz

Neville Longbottom, tedy jeho představitel Matthew Lewis, si vzal blogerku Angelu JonasFoto: Profimedia.cz

Mezitím si ale také stihl udělat legraci z novomanželky: „Nejenže jsem prošvihl koncert Arctic Monkeys v Los Angeles, přišel jsem o něj i teď, kdy vystupují v Itálii, a moje žena mě místo toho donutila se oženit!“ Ovšem adeptem na svatbu nebyl jen Matthew Lewis. Kdo další z jeho hereckých kolegů možná pomýšlí na svatbu?

Daniel Radcliffe (28)

Daniel Radcliffe alias Harry Potter si na svém soukromí zakládá a před okolním světem ho střeží jako poklad. Proto spatřit ho s jeho partnerkou Erin Darke (33) není nic jednoduchého. I ona je herečka, seznámili se v roce 2012 při natáčení snímku „Zbav se svých miláčků“. Podle Daniela Radcliffa jiskra přeskočila okamžitě a při jedné milostné scéně nemuseli zas až tak moc hrát. „Je to úžasný záznam chvíle, kdy jsme poprvé flirtovali,“ řekl časopisu Playboy. Vloni se spekulovalo o jejich zasnoubení, pár tyto informace ale vyvrátil.

Foto: Profimedia.cz

Daniel Radcliffe je se svojí partnerkou už šest letFoto: Profimedia.cz

Rupert Grint (29)

O slavné zrzky je ve Velké Británii zájem a to nemluvíme jen o zpěváku Edu Sheeranovi (27), ze kterého se holkám podlamují kolena. I představitel Rona Weasleyho Rupert Grint má svůj fanklub. A v současné době je, alespoň podle všech informací, single. Jedním z jeho nejvážnějších vztahů byl s herečkou Georgií Groome (26). Od roku 2011 se několikrát scházeli a rozcházeli. Naposledy spolu letos na jaře natáčeli seriál „Podfu(c)k“ a na place byli často viděni v družném hovoru.

Foto: Profimedia.cz

S Georgií Groome sice už spolu nejsou, ale i nadále si velice rozumějí. Třeba to dají opět dohromady Foto: Profimedia.cz

Emma Watson (28)

Zdá se, že i Hermiona, tedy Emma Watson, našla své štěstí. Začátkem roku byla spatřena ruku v ruce s hercem Chordem Overstreetem (29), čímž pár potvrdil dlouhodobé spekulace. O svých vztazích herečka nikdy nemluví a má k tomu dobrý důvod. „Chci být konzistentní. Nemůžu mluvit v rozhovoru o partnerovi a pak čekat, že se o mě paparazzi nebudou zajímat. Nemůžu mít obojí,“ řekla magazínu Vanity Fair, proč raději nechává soukromí stranou a doufá za to v toleranci fotografů. Proto ani teď o své nové lásce nemluví – nicméně vypadá skutečně zamilovaně.

Foto: Profimedia.cz

Emma Watson o vztazích nemluví, ale je jasné, že do Chorda Overstreeta je zakoukaná pořádně Foto: Profimedia.cz

Tom Felton (30)

Představitel Draca Malfoye Tom Felton randil dlouhou dobu s Jadou Olivií (31), v roce 2016 se rozešli. Byli spolu osm let. Od té doby s žádnou ženou dlouhodobě vídán není, pouze vloni v létě se vedle něj na bruslích objevila neznámá blondýnka. To bylo ale poprvé a naposledy. Buď si herec tak bedlivě střeží soukromí, anebo to nebyla „ona“ a na tu pravou stále čeká.

Foto: Profimedia.cz

Tom Felton je teď sám, ale nějaká ta kráska se kolem něj občas objeví Foto: Profimedia.cz

Bonnie Wright (27)

V roce 2011 se Bonnie Wright, která hrála Ginny Weasleyovou, zasnoubila s kolegou Jamiem Campbellem-Bowerem (29), představitelem mladého Gellerta Grindelwalda. O rok později už ale spolu nebyli. V roce 2014 začala chodit s o třináct let starším majitelem nočních klubů Simonem Hammersteinem (40). Nicméně nic nenasvědčuje, že by jejich vztah stále pokračoval.

Foto: Profimedia.cz

Bonnie Wright chodila s Jamiem Campbellem-Bowerem, dokonce se zasnoubili, ale vztah nevydržel Foto: Profimedia.cz

Kterou postavu z Harryho Pottera máte nejraději? 

Reklama

Načítám