Hlavní obsah

Láska na první pohled: Které celebrity se zamilovaly mimo branži a vyplatilo se jim to?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemyslete si, že všechny slavné osobnosti našly své štěstí ve vztazích pouze s lidmi ze stejné branže. Mnoho z nich potkalo svoji lásku v každodenním životě, ať už v kadeřnictví, nebo v baru po dlouhém natáčecím dni.

Článek

Výhoda, či nevýhoda? Mnozí ze slavných, kteří si za svého životního partnera vybrali člověka, který není z branže, to považují za výhodu. Otázkou ale zůstává, zda by mluvili stejně, kdyby jim to s daným protějškem nevyšlo. Nicméně tyto páry mají to štěstí, že tuto hořkou zkušenost nemají. O koho jde?

Matt Damon (47) a Luciana Barroso (41)

Foto: Profimedia.cz

Matt Damon našel své štěstí v baru. A povedlo se...Foto: Profimedia.cz

Luciana Barroso pracovala jako barmanka v Miami, když se s hercem Mattem Damonem setkala. Ten ve městě zrovna natáčel film „Bratři jak se patří“ (2003). „Kolegové mě přemluvili, abych s nimi šel po práci na skleničku,“ vypráví, jak došlo k osudovému setkání. Mattu Damonovi se zprvu nechtělo, ale když ji pak v přeplněném baru uviděl, věděl, že je to ona. A morální poučení? „Když jste unaveni, jděte do baru, možná tam potkáte ženu vašeho života,“ směje se. Pár se v roce 2013 vzal.

Christian Bale (43) a Sibi Blazic (47)

Foto: Profimedia.cz

Jak k lásce asistentka herečky přišla...Foto: Profimedia.cz

Sibi Blazic sice není úplně mimo rank herců a hereček, protože pracovala jako asistentka herečky Wiony Rider (46), ale zase umělkyní ona sama nikdy nebyla. Nicméně toho svého umělce, herce Christiana Baleho, potkala na jedné grilovací party. V roce 2010 údajně prchli do Las Vegas, kde je měl oddat imitátor Elvise Presleyho. Nicméně, když Christian Bale získal cenu za roli ve filmu Fighter, nezapomněl poděkovat své ženě a podotknout, že nebýt jí, nedokázal by to. Dodal, že je to velmi silná žena.

George Clooney (56) a Amal Clooney (39)

Foto: Profimedia.cz

Americký herec a britská právnička. A jak jim to sluší!Foto: Profimedia.cz

Málokdo asi čekal, že se George Clooney ještě někdy ožení. Dokonce se prý před mnoha lety vsadil s Nicole Kidman (50) a Michelle Pfeiffer (59), že do čtyřiceti let zůstane svobodný a bezdětný. No, člověk míní, život mění. V roce 2013 na jedné přátelské večeři potkal herec britskou obhájkyni lidských práv, Amal Alamuddin, která ho natolik okouzlila, že nejen, že si ji v roce 2014 vzal za ženu, ale ještě navíc s ní má dvojčata Alexandera a Ellu. Děti se jim narodily v červnu 2017.

Meryl Streep (68) a Don Gummer (71)

Foto: Profimedia.cz

Manželství klape i herečce a sochařovi. A my jim to přejemeFoto: Profimedia.cz

Meryl Streep a Don Gummer patří mezi nejstabilnější páry Hollywoodu. Není se čemu divit, vzhledem k tomu, že jsou spolu od roku 1978. Poté, co Meryl Streep zemřel její partner, John Cazale, nabídl jí její bratr, zda se nechce nastěhovat prozatím do bytu jeho přítele, který je dlouhodobě na cestách. Když se sochař Don vrátil, začali spolu randit a do půl roku byli svoji.

Anne Hathaway (35) a Adam Shulman (36)

Foto: Profimedia.cz

Anne se do Adama zamilovala na první pohledFoto: Profimedia.cz

Když viděla Anne Hathaway poprvé návrháře šperků a byznysmena Adama Shulmana, prý okamžitě řekla svému kamarádovi – tak tohohle chlapa si vezmu! Od druhého rande si prý byla jistá, že je to muž jejího života. Svatbu měli v roce 2012 a v roce 2016 se jim narodil syn.

Jeff Bridges (68) a Susan Geston (64)

Foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock, Profimedia.cz

Co říkáte, není tato bývalá servírka krásná?Foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock, Profimedia.cz

Susan Geston pracovala jako servírka na ranči, když jí „Big Lebowski“ Jeff Bridges potkal. Psal se rok 1975 a on tu zrovna natáčel film Ranč Deluxe. A podle jeho pozdějších slov se do ní zamiloval na první pohled. Když ji poprvé pozval na rande, odmítla, ale nakonec se nechala „zlomit“. Naštěstí. Teď je to totiž 40 let od té doby, co si řekli ano. Ale ačkoliv to byl on, kdo Susan zpočátku přemlouval, aby si s ním vůbec vyšla, nakonec to byla právě ona, kdo mu dal ultimátum – buď si jí vezme a založí rodinu, anebo se rozejdou. Jenže Jeff měl pocit, že by přišel o tu nejbáječnější ženu na světě… a zbytek už znáte.

Pierce Brosnan (64) a Keely Shayne Smith (54)

Foto: Profimedia.cz

Pierce je s novinářkou Keely velmi šťastnýFoto: Profimedia.cz

Snad jedním z nejvíce diskutovaných párů, je herec Pierce Brosnan a novinářka Keely Shaye Smith. Závistivci nemohou pochopit, jak fešák jako on, může být s ženou, která má pár kilo navíc. No, rádi bychom viděli ty závistivce, jak budou vypadat v jejím věku a poté, co porodí děti... To je ale jiná. Ani Keely není z branže, respektive je, ale z druhé strany – je novinářka. A právě při rozhovoru se s Piercem seznámili. Jsou svoji už šestnáct let a dodnes je jejich láska skutečně vidět.

Co říkáte, pravá láska existuje, že?

Reklama

Načítám