Hlavní obsah

Tři nejšťastnější znamení. Komu budou hvězdy v následujících dvanácti měsících nejvíc přát?

Foto: Liderina, Shutterstock.com

Foto: Liderina, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před námi je významná nebeská událost. 16. května 2023 se planeta štěstí Jupiter na dlouhých dvanáct měsíců přesouvá do znamení Býka a některým z vás nadělí pořádnou dávku štěstěny. Pozitivní změny zasáhnou především tři znamení zvěrokruhu. Která to jsou a je to vaše mezi nimi?

Článek

Netvrdíme, že na ostatních devět znamení čeká jen smůla, svrab a neštovice. Čtení z hvězd není žádná tvrdá věda, buď na ně věříte, nebo ne. Pokud ale ano, pak vězte, že se nebeská tělesa postarají o to, aby se od 16. května po celý rok dařilo třem znamením výjimečně dobře. Která to jsou?

Býky čeká pracovní úspěch

Patříte mezi největší šťastlivce. Konečně se vám po období těžkých zkoušek a náhlých zvratů osudu uleví. V minulých letech jste to určitě neměli snadné, museli jste se přizpůsobovat něčemu, čemu jste se přizpůsobit rozhodně nechtěli. Se vstupem Jupitera do znamení Býka se vám vrátí touha bojovat o svá práva a nezpochybnitelné místo na slunci. Znovu se ocitnete na startovní čáře a můžete zkusit své štěstí i v záležitostech, které jste už možná považovali za prohrané.

Nadále však musíte počítat s nepředvídatelným vlivem planety Uran, která vám již delší čas do života vnáší a vnášet bude změny, na které se nelze dopředu připravit. Díky vlivu planety Jupiter však mohou být pro změnu velmi šťastné a pro budoucnost více než přínosné.

  • Největší úspěch v jedné větě: Konečně přestanete přešlapovat na místě a vydáte se na cestu směrem vzhůru.

Panny budou v balíku

I pro Panny je horoskop pro následující rok více než příznivý. Přesun Jupitera vám přinese nové příležitosti, zdroje i touhu po rozptýlení. Nadělí přirozenou schopnost správného a užitečného vynakládání peněz a materiálních zdrojů, které budete umět využít k zajištění své budoucnosti. Finančně se vám bude dařit. Nejčastěji zvolíte formu vzdělávání, poznávání a osvojování si nových dovedností a cestování. Pokud studujete, můžete získat i nejvyšší vzdělání. Jestliže někdo z vás vede soudní spory, podaří se vám je dotáhnout do zdárného konce. Pod vlivem planety Jupiter se také můžete stát tolerantnějšími a velkorysejšími. Přibližně na jeden rok zapomenete na svou pověstnou úzkoprsost a typickou kritičnost.

  • Největší úspěch v jedné větě: Konečně se vám bude dařit po finanční stránce, vyrazíte za zábavou a přestanete druhé neustále kritizovat.

Kozorozi se zamilují

Planeta Saturn začátkem března 2023 opustila znamení Vodnáře a spolu s ní se z vašeho života začaly pomalu vytrácet rychlé a nepříjemné změny i nutnost se přizpůsobovat zvratům zejména v oblasti financí, hmotného majetku a postavení v práci. Přesun planety Saturn do následujícího znamení Ryb vám přinesl intelektuální kázeň a pragmatismus v myšlení a komunikaci.

To nejlepší, co však Kozorohy potká, je 16. května 2023 vstup planety Jupiter do spřízněného znamení Býka. Odtud bude posilovat vaši sílu, vitalitu, energii a kreativitu. Přinese vám i pár příležitostí k rozptýlení v podobě flirtů a společenské zábavy. Ale hlavně - nejeden Kozoroh se bláznivě zamiluje. Poslední dobrou zprávou pro vás je, že alespoň na krátký čas vaše znamení opustí Pluto, které po dlouhá léta do vašeho života vnášelo zásadní a nezvratné změny. Zcela vás přetvořilo, zocelilo a jednou provždy připravilo na všechny možné společenské změny i soukromé vichřice. Pluto vaše znamení definitivně opouští až v příštím roce, ale i v následujících měsících se vám bude dýchat o mnoho svobodněji.

  • Váš největší úspěch v jedné větě: Opustí vás strach, obavy o hmotné jistoty a s pevnou vírou v sebe vykročíte do budoucnosti. A nejspíš se bezhlavě zamilujete.

Jste mezi dalšími šťastlivci?

Uleví se i dalším znamením, zejména Štírům, kteří by si mohli udělat jasno ve svých partnerských vztazích, ale i LviVodnáři se v následujícím období zbaví největších těžkostí a překážek nebo se s nimi naučí žít. Raci navážou nová přátelství, budou mít úspěch ve společnosti. Mohou se jim plnit i jejich sny a přání. Ryby se zlepší ve své komunikaci, budou se učit nové věci, osvojovat si nové poznatky. Pokud jsou rozhádaní se svými sourozenci nebo sousedy, najdou k sobě cestu smíření. Štěstí jim bude přát na krátkých cestách.

Reklama

Načítám