Hlavní obsah

7 věcí, které vzruší každého muže

Foto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Foto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Toužíte po jedné, zázračné sexuální technice, která by vyřešila všechna partnerova intimní přání? Neexistuje. Muži vyžadují rozmanitost. Co všechno jim v posteli způsobuje blaho?

Článek

Sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu říká, že muže nelze uspokojit jednou technikou. Obvykle se na vrchol slasti dostávají pomocí kombinace dovedností, které je dělají šťastnými. Jaké to jsou?

1. Říkejte mu, že je sexy

„Váš muž má pochybnosti o svém těle a o tom, jak atraktivně vypadá jeho pohlaví, stejně jako vy. Potýká se s nejistotou, chce se cítit žádoucí a přijímaný,“ tvrdí Sean Jameson s tím, že nic se nevyrovná vzrušenému pohledu ženy, která si s nefalšovaným zájmem prohlíží mužské tělo a má při tom jiskřičky v očích. Přidejte k tomu mlsné olíznutí rtů a partner vám padne k nohám (říkat, či neříkat v posteli pravdu?)! Stejný účinek má i smyslný, hluboký polibek. „Ano, i muži touží po malých projevech náklonnosti, které nevedou k sexu. Kdy jste naposledy vzaly svoji drahou polovičku jen tak za ruku?“ ptá se irský kouč.

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Není nic smyslnějšího, než hluboký pohled do očí toho, kdo vás přitahujeFoto: Jacob Lund, Shutterstock.com

2. Střídejte sexuální pozice

Někteří muži milují orální sex, jiní dávají přednost análnímu. Je nesmysl předpokládat, že co platí na Adama, bude se líbit i Pavlovi. Chce to vyzkoušet různé techniky. Cestu za poznáním a různorodou rozkoš očekává sto mužů ze sta! Podle zmíněného kouče není nic horšího, než když žena uplatňuje pouze jeden a ten samý vzorec u každého milování (víte, co se děje s vaším tělem, když máte sex?). Už jste někdy zkusili sát mu palec u ruky nebo mu intenzivně stimulovat chodidla?

Podle amerického sexperta Marka Michaelse mají muži víc nervových zakončeních v chodidlech než ženy. Prozrazuje, že existuje jistý akupresurní bod (jeďte dolů od třetího prstu a zastavte se uprostřed chodidla). Jeho stisknutí zvýší tok krve v celém těle a probudí v muži touhu.

3. Dívejte se mu dlouze do očí

„Různé studie uvádějí, že intimita s jinou osobou je jedním z hlavních důvodů, proč lidé mají sex, včetně toho příležitostného. Osobně podotýkám, že pro muže, kteří jsou ve vztazích, je citové spojení nesmírně důležité. Jistě, každý chce někdy drsný a rychlý sex, to je v pořádku, ale mužskou duši neméně pohladí i láskyplný pohled do očí. To je prostě nejvíc,“ dál popisuje Sean Jameson.

4. Sveďte ho první

Od mužů se očekává, že zahájí sex, vykonají většinu fyzické práce, nebudou si na nic stěžovat, udrží erekci a ještě budou schopni praktikovat orální sex klidně hodinu v kuse. Proto se jich mnoho cítí pod tlakem. „Pokud ale zahájíte sex vy, zbavíte partnera odpovědnosti a zároveň mu dokážete, že jste aktivní osobnost, která se nebojí převzít kontrolu nad situací. Ostatně, je to jedno z dalších přání, se kterými se mi muži svěřují,“ apeluje Sean Jameson na svém blogu a dodává, že při mazlení se svým protějškem je vhodné soustředit se na celé jeho tělo, ne jen penis (nicméně nejčastější praktikou mezi nevěrnými je orální sex).

5. Nepotlačujte své projevy vzrušení

Sebejistější milenec potřebuje slyšet, vidět či jinak vnímat, že to, co v posteli dělá, dělá dobře. Proto se nestyďte přivírat oči, sténat, olizovat mu krk. Je úplně jedno, jak se tváříte a jak u toho vypadáte! Pokud jste vzrušená, jste pro něj krásná.

Muži zpětnou vazbu očekávají. Zvyšuje to jejich důvěru ve vlastní schopnosti a potlačuje nejistotu. Namítáte, že vám nesedí milenecké účetnictví, neboť poměr „má dáti“ a „dal“ je poněkud nevyvážený, protože ani on vám moc zpětnou vazbu nedává? Čichněte si k jeho podpaždí, vědci zjistili, že to ženy v posteli zbavuje stresu a uvolňuje. Výzkumnice Marlise Hofer z University of British Columbia v kanadském Vancouveru přišla na to, že pro ženy bývá pouhé přivonění ke košili partnera (nikoli cizí osoby) velmi uklidňující a sníží to hladinu stresových hormonů.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Vzdechy, jemná kousnutí, výkřiky, slova... To všechno je pro muže afrodiziakumFoto: fizkes, Shutterstock.com

6. Zahrajte si sado-maso

Sexuální fantazie má každý. Když americký sexuolog, psycholog a především výzkumník Justin Lehmiller vyzpovídal 4000 mužů, zjistil, že většina z nich prahne po tom, aby si aspoň jednou v životě mohli vyzkoušet hru na moc a kontrolu. Svázané ruce, na očích páska, lehký trest za neposlušnost. Jestli se o něčem takovém váš partner zmínil, neříkejte „fuj, ty jsi ale divnej“, ale pokuste se najít společnou řeč. I kdyby to měl být jen pouhý náznak. V případě, že jeho přání hned zavrhnete, vezme to tak, že se o něj celkově nezajímáte.

7. Říkejte si o to, co v sexu milujete

V obchodě s botami můžete prostát dlouhé minuty a rozhodovat se, jestli si vaši pozornost zaslouží lodičky na vysokém podpatku, nebo úžasné baleríny. V posteli byste ale měly mít více méně jasno (5 věcí, které odlišují super milenku od obyčejné). „Pokud chcete být co nejvíce propojená se svým mužem a mít lepší sexuální život, pak musíte vědět, co jemu, ale i vám dělá dobře. A nenechávat si to pro sebe. Chceme znát, čím vás uspokojit, jsme pak spokojenější,“ uzavírá Sean Jameson.

A co vy, říkáte svému milenci, co se vám líbí, nebo čekáte, že na to přijde sám?  

Načítám