Hlavní obsah

Hýbat se vážně neumějí. Nejhorší tanečníci mezi celebritami

Foto: Profimedia.cz, David Kundrát / CNC / Profimedia

Foto: Profimedia.cz, David Kundrát / CNC / Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnohé celebrity disponují hned několika talenty najednou. Kupříkladu herci často zvládají i zpěv nebo tanec a k tomu píšou knihy či malují. Ovšem ne všem slavným lidem bylo dáno do vínku pohybové nadání. Které celebrity patří k nejhorším tanečníkům?

Článek

Díky pořadům, jako je StarDance nebo zahraniční obdoba Dancing with the Stars, na některé slavné osoby prasklo, jak to mají s pohybovým nadáním. Zatímco někdo svým smyslem pro rytmus okouzlil, jiný překvapil neobratností.

Kim Kardashian (40)

Modelka a podnikatelka nepromarní žádnou příležitost, jak se ještě víc zviditelnit. Proto v roce 2008 přijala nabídku zúčastnit se soutěže Dancing with the Stars, přestože k tanci předtím nijak výrazně netíhla. Porota nešetřila kritikou a vyčítala jí především nedostatek nadšení. Hvězda to oplakala, ale nepolepšila se. Skončila jako třetí vyřazená v řadě.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian dostal na starost tanečník Mark Ballas (35) a moc se mu nepovedlo ji rozhýbatFoto: Profimedia.cz

Lukáš Pavlásek (42)

Že talent není nutnou podmínkou k tomu, stát na stupních vítězů, dokázal v roce 2015 oblíbený bavič a komik. V soutěži StarDance patřil snad vůbec k nejneohrabanějším účastníkům ze všech sezon, ale s partnerkou Lucií Hunčárovou (35) nakonec skončil na třetím místě. Ne, že by se snad během soutěže tolik zlepšil, ale diváci mu posílali hlasy, protože se chtěli bavit jeho nemotornými pohyby a vtipnými hláškami.

Foto: Profimedia.cz

Pavláskovy taneční kreace a pózy jsou nezapomenutelné. Sama Lucie Hunčárová se někdy nestačila divit, co místo nacvičené choreografie předvádělFoto: Profimedia.cz

Xindl X (41)

Populární písničkář nedávno fanoušky pořádně překvapil: začal na sobě dřít a zhubl dvacet kilo. Ještě ve „starém těle“ si zatančil v zatím poslední řadě StarDance v roce 2019. Do parády si ho vzala zkušená tanečnice Markéta Dostálová, ale ani ona nedokázala zázraky. Její partner na parketu připomínal spíše nemotorného medvídka a dvojice dotančila jen do čtvrtého soutěžního klání. Podívejte se na klip SebeLoveSong, který vyšel v lednu: dnes je zpěvák k nepoznání!

Foto: Profimedia.cz

Taneční partnerkou Ondřeje Ládka alias Xindla X byla Markéta Dostálová. Na to, že zpěvák předtím vůbec netančil, byl jejich výkon celkem ucházející, ale jiní byli prostě lepšíFoto: Profimedia.cz

Mischa Barton (35)

Britská herečka, kterou si lidé nejvíce pamatují jako Marissu Cooper ze seriálu O.C. (2003–07), vystupovala v roce 2016 v pořadu Dancing with the Stars a vypadnutí hned v druhém kole pro ni představovalo vysvobození. V soutěži podle ní nešlo ani tak o tanec, jako spíš o popularitu jednotlivých osobností a nenaplnila její očekávání. Bývalá teenagerská hvězda se později svěřila, že byla ráda, že mohla show opustit. A oddechli si i diváci – čača ani samba totiž v jejím podání za moc nestály. Jakým utrpením si Mischa Barton prošla?

Foto: Profimedia.cz

Neohrabané a nejisté, takové byly hereččiny pohyby a nezachránil to ani taneční partner Artem Chigvintsev (39)Foto: Profimedia.cz

Steve Wozniak (70)

Od baculatého počítačového inženýra, který spoluzakládal společnost Apple, asi nikdo nečekal, že bude umět dobře tančit. Pokud ale nějaký fanoušek náhodou doufal, že zábavný muž klame tělem, byl zklamaný. I on se objevil v show Dancing with the Stars, a to v roce 2009. A přes veškerou snahu taneční partnerky Kariny Smirnoff (43) byly jeho pohyby dost často zcela mimo rytmus.

Foto: Profimedia.cz

Od experta na počítače nikdo taneční nadání ani nečekalFoto: Profimedia.cz

Helena Zeťová (40)

Svým tanečním uměním porotu ani diváky neohromila ani česká zpěvačka, která se účastnila první řady soutěže StarDance v roce 2006. Na její obhajobu je ale třeba říct, že vypadla hned v prvním kole, takže ve srovnání s kolegy, kteří pokračovali dál, neměla moc šancí se zlepšovat – a to je samozřejmě škoda. Co zpěvačka dělá, když nemůže zpívat?

Foto: David Kundrát / CNC / Profimedia

V soutěži zpěvačka s tanečník Eduardem Zubákem (47) předvedla čaču a waltzFoto: David Kundrát / CNC / Profimedia

DJ Lucca (43)

Úspěšná česká DJ, jejíž vlastní jméno je Lucie Dvořáková, na tom byla podobně jako předchozí zpěvačka. Ze soutěže StarDance v roce 2015 odešla hned ve druhém kole, a to nejspíš jen proto, že v prvním se nevypadávalo. Nepomohlo ani to, že jejím tanečním partnerem byl Michal Kurtiš (31), který v roce 2013 vyhrál s Annou Polívkovou (42). Dýdžejčina sestra je přitom známá tanečnice Qaša (48), která byla v roce 2008 dokonce v porotě televizní show! Každý se zkrátka rodíme s jiným talentem.

Foto: Profimedia.cz

Mít smysl pro rytmus je jedna věc, přenést ho do pohybů celého těla ale není vůbec jednoduché!Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám