Hlavní obsah

Kardashianky končí! Co všechno stihly napáchat?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

První díl reality show, která sleduje osudy prominentní rodiny, se v Americe odvysílal před 13 lety a dnes patří Kardashianovi k nejznámějším a nejbohatším rodinným klanům na světě. Napřesrok se chystá úplně poslední série. Jaké napínavé momenty stojí za připomenutí?

Článek

Sestry Kylie Jenner (23), Kendall Jenner (24), Khloé Kardashian (36), Kim Kardashian (39) a Kourtney Kardashian (41) patří spolu s matkou Kris Jenner (64) k neznámějším celebritám na světě. A nemusely kvůli tomu ani prokázat žádný speciální talent: pouze nechaly diváky nahlédnout do svých luxusních životů, ve kterých nechybí pořádná dávka dramatu. Jsou hlavními hrdinkami reality show Držte krok s Kardashians, která se vysílá od roku 2007 a v příštím roce by měla po čtrnácti letech skončit. Připomeňte si osm významných momentů, které řešil málem celý svět.

1. Khloé ve vězení

Hned v první sérii v roce 2007 na sebe nenechaly průšvihy dlouho čekat. Khloé nezvládla výročí úmrtí svého otce (byl jím slavný advokát Robert Kardashian, který zemřel v roce 2003) a byla chycena při řízení pod vlivem alkoholu. Celá situace měla dohru ve třetí řadě, kdy byla mladá žena za porušení podmínky poslána za mříže. Přestože po nástupu do vězení byla o tři hodiny později kvůli přeplněnosti propuštěna, rodina zatčení velmi prožívala a nešťastnou Khloé doprovázela až do cely. Kim ovšem neztrácela čas a v autě si dělala fotky na sociální sítě.

Víte, jak dostat do vězení nevinného? Podívejte se na pořad Expertíza.

2. Uspěchaná svatba

I v další velké aféře hrála hlavní roli Khloé: po pouhých 21 dnech známosti v roce 2009 se zasnoubila s profesionálním basketbalistou Lamarem Odomem (40). O devět dní později následovala svatba, a o zamilovaném párečku se dokonce vysílala jejich vlastní reality show Khloé & Lamar, která měla dvě řady. A řešilo se v ní mimo jiné hledání cesty k Lamarovu otci nebo problémy s otěhotněním jeho manželky. Uspěchané manželství vydrželo překvapivě dlouho. Žádost o rozvod byla podána až v roce 2013 a rozvod byl dokončen v roce 2016.

Foto: Profimedia.cz

Rychlou svatbou všem vyrazili dech, ale díky další reality show z ní Khloé Kardashian a Lamar Odom vytěžili maximumFoto: Profimedia.cz

3. Porod před kamerou

Nezapomenutelnou událostí čtvrté řady, která zbořila další tabu, byl porod dcery Penelope (8) v roce 2012, který si Kourtney odbyla před televizními kamerami. Východ miminka z porodních cest tak mohli vidět nejen zdravotníci a téměř celá rodina Kardashianů, ale i miliony lidí po celém světě.

4. Monstrózní žádost o ruku

V deváté řadě došlo i na ohromnou a hlavně ohromně přemrštěnou žádost o ruku. Za skutečně velkolepých podmínek nabídl sňatek své vyvolené Kim raper Kanye West (43): u příležitosti jejích 33. narozenin pronajal v roce 2013 baseballový stadion v San Francisku. Poklekl před ní před zraky celé rodiny a s doprovodem padesátičlenného orchestru. Svatba se konala napřesrok a byla podobně honosná.

Foto: Profimedia.cz

Zasnoubení Kim Kardashian a Kanye Westa proběhlo ve velkém stylu. Velkolepá svatba se konala v roce 2014 v ItáliiFoto: Profimedia.cz

5. Představuje se Caitlyn Jenner

Velmi neobvyklá situace nastala v desáté řadě. Člověk, kterého diváci znali jako Bruce Jennera (70), otce Kendall a Kylie (a dalších 4 dětí z jiných vztahů) a olympijského vítěze a světového rekordmana v desetiboji z roku 1976, se v roce 2015 představil jako žena Caitlyn Marie Jenner. A o dva roky později podstoupila operativní změnu pohlaví. Prezentace byly vskutku velkolepá, Caitlyn Jenner se objevila na obálce prestižního magazínu Vanity Fair a získala i svou dokumentární sérii s názvem I am Cait – u nás se vysílala pod názvem Jak jsem se stal ženou. Dokument sledoval její fyzickou i mentální transformaci a Caitlyn tak udělala velkou službu pro transgender komunitu v USA.

Foto: Profimedia.cz

Transformace Bruce Jennera v Caitlyn by prý proběhla už mnohem dřív, kdyby nebyla ve hře láska k manželce Kris JennerFoto: Profimedia.cz

6. Trauma z loupeže

Zločinci si troufnou i na slavné osoby. V roce 2016 se jejich terčem stala sama Kim Kardashian. Samotná loupež, kdy hvězdu okradli přímo v pařížském hotelovém pokoji a svázanou ji nechali ve vaně, sice nebyla natočena, ale v rámci třinácté řady se řešilo trauma, které si hvězda z této nepříjemné zkušenosti odnesla.

Posttraumatická stresová porucha je běžná, ale není to žádná legrace.

7. Porod ve stínu podvodu

V patnácté řadě v roce 2018 se diváci opět dostali na porodní sál. Tentokrát s Khloé, které se narodila dcera True (2). Porod se ale nenesl v příliš přátelské atmosféře: byl u něj totiž i otec miminka, basketbalista Tristan Thompson (29), na kterého prasklo, že svou přítelkyni během těhotenství několikrát podvedl.

8. Jako divoké kočky

Pořádné drama se odehrálo i v osmnácté řadě, která se vysílala letos. Během natáčení se vyostřily vztahy mezi Kim a Kourtney. První jmenovaná druhou obvinila, že nemá dostatečně silnou pracovní morálku. Vyústilo to nejen v hádku, ale začaly padat i rány. Sestry se před kamerou popraly. Přitom měly v roce 2011 vlastní reality show, ve které společně dobývaly New York, ale spojenectví evidentně nevydrželo.

Foto: Profimedia.cz

Sestry Kim a Kourtney neudržely emoce na uzdě a vrhly se na sebeFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám