Hlavní obsah

Kim Kardashian je 40 a pořád umí překvapit

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Profesionální celebrita, členka klanu Kardashianů, matka čtyř dětí a žena s ďábelskými křivkami, ale dost možná i budoucí první dáma USA. Její život není jen reality show. Ve svých 40 letech se může chlubit fotkami na titulních stranách prestižních magazínů, ale i záslužnými aktivitami. Kim Kardashian je žena mnoha tváří.

Článek

Když se řekne Kim Kardashian, jen málokdo si nic nevybaví. Stovky selfíček, rodinná reality show, odhalené modely, svatba s Kanye Westem a jejich čtyři děti se zajímavými jmény. Na Instagramu ji sleduje 190 milionů lidí a kromě toho, že patří k nejvýdělečnějším osobnostem, angažovala se třeba i v prosazování reformy vězeňského systému.

Jaký sen si nedávno splnila a které její modely se staly ikonickými? Pojďte si s námi připomenout zásadní životní okamžiky dnešní oslavenkyně.

Zrodila se hvězda

Narodila se do prominentní rodiny slavného právníka Roberta Kardashiana (†59), který obhajoval mimo jiné O. J. Simpsona (73). Poprvé vzbudila pozornost, když se kdysi objevila v reality show své kamarádky Paris Hilton (39). Celosvětově se ale proslavila, až když se na veřejnost dostaly její postelové hrátky se zpěvákem Ray J (39). Následně klan Kardashianovic rozjel rodinnou reality show Držte krok s Kardashians (2007–2020) a pustil Ameriku do svých luxusních domovů. Show bude příští rok končit, ale během sezon bavili jednotliví členové rodiny svět mnoha soukromými dramaty. Ač kritiky nebyly nikterak pozitivní, diváci milovali, jak se děti Kris Jenner (64), které má s Robertem Kardashianem a Brucem Jennerem (nyní Caitlyn Jenner, 70), umí pohádat i podržet.

Foto: Profimedia.cz

Hlavními hvězdami reality show byly sestry (zleva) Khloé Kardashian (36), Kourtney Kardashian (41), Kendall Jenner (24), Kylie Jenner (23) a Kim KardashianFoto: Profimedia.cz

Kim & Kanye

Dnešní oslavenkyně je potřetí vdaná. Jejím současným manželem a životním partnerem je raper Kanye West (43). Libují si v okázalosti, rádi šokují a provokují. Zásnuby proběhly v den 33. narozenin Kim na basketbalovém stadionu v San Franciscu a pompézní svatba se pak konala o rok později v roce 2014 v italské Florencii.

To, že patří mezi nejúspěšnější a nejbohatší páry showbyznysu, není zadarmo. Musí neustále vzbuzovat pozornost. Kanye West má na kontě třeba spor se zpěvačkou Taylor Swift (30) a v poslední době na sociálních sítích prohlašuje, že hodlá kandidovat na prezidenta a vůbec různě provokuje. Jeho žena to omlouvá bipolární poruchou.

Foto: Profimedia.cz

Čím víc je o nich slyšet, tím víc roste jejich společný majetekFoto: Profimedia.cz

Čtyřnásobná máma

S manželem mají čtyři děti: dceru North (7), syna Sainta (4), dceru Chicago (2) a syna Psalma (1). Dvě mladší děti porodily páru náhradní matky, protože po druhém porodu již lékaři Kim nedoporučili znovu otěhotnět. Obě její těhotenství se totiž neobešla bez obtíží. Jaká je máma? Prý zábavná a hravá, ale zároveň velmi důsledná, například co se týče spacího režimu svých dětí. A pečlivě si vybírá projekty, kterým věnuje čas, aby to nebylo na jejich úkor.

Foto: Profimedia.cz

Se svými dětmi musí vždy ladit. Zleva Saint, Psalm, Chicago a NorthFoto: Profimedia.cz

Vysněná titulní strana

Je pracovitá, jde si za svým a přesně ví, jak a čím zaujmout. A plní si sny. Jedním z nich byla titulní strana amerického časopisu Vogue. Poprvé se na titulce tohoto časopisu objevila s Kanye Westem a jejich dcerou North v roce 2014, ale jen sama za sebe až v roce 2019. V průběhu let jí patřily přední strany mnoha prestižních magazínů, za největší poctu považuje ona sama Playboy a Forbes.

Foto: Profimedia.cz

Být na titulní straně Vogue je pocta Foto: Profimedia.cz

Jednání s Donaldem Trumpem

Zdá se, že nemyslí jen na sebe a umí i pomáhat. Když se dozvěděla o odsouzené Alici Marii Johnson (65), která si odpykávala doživotní trest za drogový delikt, neváhala a spojila se v roce 2018 s prezidentem Donaldem Trumpem (74). Setkali se v Bílém domě a probírali mimo jiné reformu vězeňského zákona. Jedním z výsledků jejich jednání bylo právě propuštění Alice M. Johnson. V rozhovoru pro časopis Vogue Kim Kardashian prohlásila, že se v budoucnu hodlá více věnovat právu. Před dvěma lety totiž začala se čtyřletou stáží v právní firmě v San Francisku.

Foto: Profimedia.cz

Na fotce ze setkání se prezident spokojeně culí a Kim zachovává dekorumFoto: Profimedia.cz

Kim a její ikonické šaty

Kamkoli přijde, je nepřehlédnutelná. Její odhalené modely bývají z dílny předních módních návrhářů, zdůrazňují křivky a často jsou tak obepnuté, že se do nich musí vyloženě nasoukat. Miluje krajky, latex a rafinované střihy. Když v roce 2018 přebírala prestižní módní cenu CFDA Fashion Award, vtipkovala, že ji ocenění velmi překvapilo, protože většinu času chodí nahá.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Modely od Ricka Owens, Thierry Muglera nebo Versace mají jedno společné: jsou nezapomenutelnéFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám