Hlavní obsah

Slavné dámy s nohama až ke krku. Nechávají si je i pojistit!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„To krčisko, ty nožiska!“ O čem je řeč? Tentokrát ne o pštrosovi ze známé scény filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág, ale o nohatých krasavicích. Které slavné ženy si jsou vědomy toho, že mají nohy nebesky dlouhé a rozhodně si je nenechávají pro sebe?

Článek

Říká se „Jestli to máš, tak to ukaž!“. A když máte štíhlé dlouhé nohy, proč je schovávat pod sukni nebo je tajit v kalhotách. Které slavné dámy si uvědomují, že svýma nohama dovádí muže k šílenství a ženy si kvůli nim pořizují permanentky do posiloven?

Některé považují svoje nožky za věc, která jim umí vydělat peníze a nechaly si je pojistit. A někdo je má dokonce oficiálně nejdelší a jsou zapsáné v Guinessově knize rekordů, což je případ české plavkyně a příležitostné modelky Yvetty Hlaváčové (45).

Které slavné dámy svoje nožky rády ukazují? A mají je od přírody, nebo denně dřou?

Nikol Švantnerová (27)

Modelka a Česká Miss 2015 sice tvrdí, že s postavou nikdy neměla problém a nemusela řešit kila navíc, zároveň vždy ale aktivně sportovala. A před pár týdny vydala sportovní e-book Do formy s Nikol a spolu s trenéry a lektory ukazuje, jak cvičit. O Nikol Švantnerovou je v modelingu zájem, a dokonce získala podobnou zakázku jako americká herečka Julia Roberts (52) a účinkovala v reklamě na punčocháče. S humorem sobě vlastním říká, že nemá moc co ukazovat ve výstřihu, tak raději odhaluje nohy.

Foto: Profimedia.cz

Křest kalendáře Simony Krainové (47) se nesl v duchu „glamour a chic“ a Nikol to splnila – jen si u třpytivých šatů musela zašít rozparek, aby neukázala mocFoto: Profimedia.cz

DJ Lucca (42)

Po čtyřicítce a dvou dětech se může parádní postavou pochlubit i Lucie Dvořáková, která je známá pod svým dýdžejským jménem DJ Lucca a v minulosti tančila i v soutěži StarDance. Manželka hudebníka Michala Dvořáka (54) si rozhodně může dovolit krátké sukně a sdílet fotky z dovolené v bikinách. Jaký je její recept na štíhlost? Základy má z dětství, kdy se věnovala gymnastice, hraje tenis, ping-pong, plave a cvičí pilates. Holt zadarmo to není.

Foto: Profimedia.cz

Bílé minišaty? Ty neschovají nic a je vidět, že sexy dýdžejka má postavu opravdu bezchybnouFoto: Profimedia.cz

Heidi Klum (47)

Německá modelka se sice za pár let zařadí mezi padesátnice a ve světě módy se pohybuje skoro tři desetiletí, ale jak se dnes říká mezi mladými: je stále velmi hratelná!  A její nohy? Jedny z nejluxusnějších v showbyznysu, proto není divu, že si je nechala pojistit na dva miliony dolarů. Jak se udržuje čtyřnásobná maminka v kondici? Pravidelně cvičí, miluje běh a sex se svým mladým manželem, hudebníkem Tomem Kaulitzem (30).

Foto: Profimedia.cz

Pravidelně vyhrává ankety o nejkrásnější nohyFoto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (51)

Jedna z nejpopulárnějších a nejbohatších žen Hollywoodu bývá obdivovaná z mnoha důvodů. Ženy kopírují její účes a touží po jejích nohou. Jak to Jennifer Aniston dělá, že si stále může dovolit minisukně? Zadarmo to nemá! Věnuje se józe, běhá, pravidelně dře pod dohledem trenérky ve fitku a dopřává si saunu. A velmi dbá i na stravování. Čas pro sebe bere jako hodnotnou investici.

Foto: Profimedia.cz

Na premiéru filmu Vražda na jachtě (2019) vyrazila v kožených minišatech značky Céline a opět byla za hvězduFoto: Profimedia.cz

Gisele Bündchen (39)

Brazilská supermodelka právem patří k nejlépe placeným na světě. Dlouhé roky byla andílkem Victoria's Secret, a i když už přehlídky tolik nechodí, postavu si stále udržuje perfektní. Neváhá se s ní pochlubit jak v módních kampaních, tak v modelech, které volí na společenské akce. Má postavu snů od přírody, nebo jsou to pot a slzy? Spíše to druhé, protože pravidelně cvičí, věnuje se tanci a bojovému umění a její soukromý kuchař dbá na striktní jídelníček.

Foto: Profimedia.cz

Novinky brazilské značky Rosa Chā si Gisele prohlížela v šatech z této kolekce a doplnila je koženým křivákem a střevíčkyFoto: Profimedia.cz

Dakota Johnson (30)

Její nohy viděl v celé kráse asi skoro každý. Lépe řečeno, je málo částí těla Dakoty Johnson, které neviděli všichni. Herečku proslavila filmová série Padesát odstínů, a i když filmům bylo nakonec vyčítáno málo sexu, nahých scén bylo dost. Představitelka cudné Anastasie je majitelkou nebesky dlouhých štíhlých nohou a i v civilu je ráda ukazuje. Jejím oblíbeným outfitem do různých talk show jsou minišaty a krátké sukně. Ani ona ale nemá tělo bohyně zadarmo: jí pravidelně malé porce, běhá a na břicho si oblíbila cvik zvaný plank.

Foto: Profimedia.cz

Premiéru filmu The Peanut Butter Falcon (2019) zdobila v minišatech značky Yves Saint-Laurent s výšivkami v japonském stylu Foto: Profimedia.cz

Charlize Theron (44)

Kvůli roli ze sebe dokáže udělat i pěknou zrůdu a neváhá přibrat nemálo kilo nebo si oholit hlavu. Na červeném koberci je Charlize Theron ale vždy naprosto dokonalá. A i když měří 177 cm, nezdráhá si vzít vyšší podpatky a své už tak dlouhé nohy protáhnout do nekonečna. Však vedle ní její bývalý partner, herec Sean Penn (59), vypadal občas jako trpaslík. A jak to oscarová herečka dělá, že si stále může dovolit obepnuté kostýmy a odhalené šaty? Hraje tenis, dře v posilovně, mlsá kapustu a nepije alkohol.

Foto: Profimedia.cz

Charlize se mění se jako chameleon – tento účes už je dávno minulostí, ale nohama se může chlubit stáleFoto: Profimedia.cz

Anketa

Která z nohatých dam je vaší favoritkou?
Nikol Švantnerová
41,9 %
DJ Lucca
9,9 %
Heidi Klum
4,2 %
Jennifer Aniston
18,5 %
Gisele Bündchen
11,5 %
Dakota Johnson
4,1 %
Charlize Theron
9,9 %
Celkem hlasovalo 8514 čtenářů.

Jak je vidět, krásné nohy nejsou bez práce. A víte, které slavné dámy 50+ mají těla dvacítek?

Reklama

Načítám