Hlavní obsah

Inspirace podle VIP: Outfity s džínovými sukněmi

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Na džínovou sukni se můžete spolehnout celoročně. V zimních měsících v kombinaci s punčocháči a kozačkami, v létě se sandálkami a odhalenými topy. Jak ji nosit tohle léto? Inspirujte se u čtyř VIP žen!

Článek

Jednoduchost v malíku podle Katie Holmes, sexy-romantický otufit podle Ashley Roberts, rafinovaná Rosie Huntington-Whiteley a boho uvolněná Jennifer Lopez. Podívejte se na čtyři kombinace s denimovou sukní!

Minimalistická Katie Holmes (42)

Sukně nad kolena, ani tmavá, ani světlá. Taková vám v šatníku vydrží desítky let navzdory trendům. Katie Holmes se řídí pravidlem, že v jednoduchosti je krása a tenhle outfit může být také vaší letní uniformou.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Tričko s.Oliver, 449 Kč, 2. Mokasíny Högl, 3999 Kč, prodává Zoot, 3. Sukně Selected Femme, 1200 Kč, prodává Zalando, 4. Náhrdelník H&M, 299 Kč, 5. Sluneční brýle Ray-Ban, 3019 Kč, prodává EyerimFoto: Archiv firem

Roztomilá Ashley Roberts (39)

Hledáte neokoukanou variantu džínové sukně? Zkuste romantický střih s volánkem podle Ashley Roberts. Zpěvačka a moderátorka ji sladila se zajímavě řešenou a zkrácenou halenkou a metalickými lodičkami – tudíž nic pro vyznavačky minimalismu. Outfit na večerní drink s kamarádkou jako stvořený!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Černá blůza Mango, 399 Kč, 2. Sukně Only, 709 Kč, prodává Answear, 3. Sluneční brýle Bershka, 299 Kč, 4. Lodičky Steve Madden, 2244 Kč, prodává Eobuv, 5. Kabelka Quazi, 1199 Kč, prodává CCCFoto: Archiv firem

Rafinovaně sexy Rosie Huntington-Whiteley (34)

Outfit modelky Rosie Huntington-Whiteley je sice z roku 2019, ale na své aktuálnosti vůbec nic neztratil. Halter topy kolem krku jsou totiž letošním velkým hitem. Pořiďte si ho ve variantě body, aby se vám dobře kombinoval se sukněmi a nevylézal, a volte pod něj vždy podprsenku bez ramínek.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Body Zara, 399 Kč, 2. Sukně Orsay, 450 Kč, 3. Sluneční brýle Reserved, 299 Kč, 4. Sandály mango, 899 Kč, 5. Kabelka Gino Rossi, 2499 Kč, prodává CCC Foto: Archiv firem

Boho Jenifer Lopez (51)

I maxisukně může být džínová. Jennifer Lopez sáhla po té se širším střihem, poskládanou z různých odstínů džínoviny. Patchwork je velkým trendem v denimu a JLo to moc dobře ví! K tomu zvolte jako ona jednoduchý bílý top na špagetových ramínkách, kovbojské boty s hadím vzorem na podpatku, a aby denimu nebylo málo, tak i menší kabelku v této úpravě.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Lněný top H&M, 299 Kč, 2. Sukně Mango, 899 Kč, 3. Sluneční brýle Reserved, 359 Kč, 4. Kovbojské boty Eva Minge, 2056 Kč, prodává Eobuv, 5. Kabelka Guess, 3699 Kč, prodává AnswearFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám