Hlavní obsah

Jak stárnout jako Beckhamka? Teď vypadá lépe než dřív!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Pár let v šoubyznysu trvalo, než se Victoria Beckham vymanila ze škatulek Posh Spice a manželka Davida Beckhama. Stala se módní ikonou a uznávanou návrhářkou. A protože vypadá ve svých pětačtyřiceti fantasticky, podívali jsme se, co za tím stojí!

Článek

Dnes je Victoria Beckham (45) jednou z nejvlivnějších osobností v módním průmyslu s vytříbeným stylem. Ale ne vždycky tomu tak bylo, vzpomínáte na její platinově blond krátký sestřih? V devadesátkách se proslavila díky Spice Girls a od roku 2008 vlastní svou módní značku, se kterou sklízí jen úspěchy. Jak si Victoria Beckham udržuje svou vážnou, ale mladistvou tvář a dokonalou postavu?

Foto: Profimedia.cz

Rok 1999, 2007 a 2019. Victoria Beckham svůj styl vypilovala k dokonalostiFoto: Profimedia.cz

Cvičí dvě hodiny denně

Asi vás to úplně nepřekvapí, ale klíčem k mladistvému vzhledu je podle Victorie pít hodně vody, jíst zdravě, hodně spát a odličovat se každý večer. Vstává v šest a začíná 45minutovým během na páse. Je to také jediný čas, který má pro sebe a kdy sleduje televizi, a proto se na to těší. Pak si ji vezme do parády osobní trenér a posiluje celé tělo. Ranní aktivity jí zaberou dvě hodiny!

Není to jen záležitost udržování dokonalé postavy, ale miluje pocit, který ji po cvičení vydrží celý den během pracovního nasazení.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham je ve skvělé formě. Kromě běhu má v oblibě i box, jak je vidět na fotkách, které tak ráda dává na InstagramFoto: Profimedia.cz

Důkladné odlíčení a úprava obočí

Obličej si odličuje ráno i večer nejdřív olejem a pak gelovým odličovačem. Čistou pleť ošetří peelingem, nanese vitaminy nabité sérum Biologique Recherche na obličej, krk a okolo očí. Nezapomíná na oční krém a pleťový krém od značky La Mer. Nakonec si přes make-up nastříká pleťovou mlhu, která rozzáří a zajistí, že make-up vydrží delší dobu.

Je fanynkou konturování obličeje a každý den používá sérum na růst obočí. Během éry Spice Girls se totiž nosilo co nejužší a Victorii po častém trhání přestalo růst. Kdo mohl tušit, že za pár let bude in úplný opak? (Jaké chyby děláte v úpravě obočí?)

Luxusní kosmetika a avokádo

Asi nepřekvapí, že Posh Spice miluje luxusní a dražší značky a často si dopřává kosmetickou péči v salonech. Nicméně v oblibě má i krém z levnější kategorie, Skin Food od Weledy. V kabelce vždycky nosí make-up od Make-up Forever, konturku na rty a krém na ruce. Proti vráskám bojuje i zevnitř, její zásadou číslo jedna je jíst dostatek zdravých tuků. Ty si doplňuje díky avokádům.

Na začátku kariéry se potýkala s akné a jizvičkami, jak ale můžete na fotkách vidět, po těch není už ani památky. Sama říká, že s věkem a díky správné péči se jí pleť vyčistila a ustálila, takže po čtyřicítce ji má lepší než ve dvaceti.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham vypadá skvěle a pyšní se zářivou pletí. Svou beauty rutinu bere velmi vážně a jak je vidět, vyplácí se!Foto: Profimedia.cz

Návrhářka youtuberka

Vlastní módní značku, navrhla i řadu kosmetiky ve spolupráci s Estée Lauder, má čtyři děti, jak to zvládá? Není na to sama: „Mám na to skvělý tým lidí, který se stará o to, aby všechno fungovalo. Děti a David budou vždycky moje priorita,“ řekla v rozhovoru pro irský pořad Xposé. V červenci pár oslavil 20 let výroční svatby!

Victoria jde s dobou a před půl rokem oznámila, že bude přidávat na YouTube různá módní a beauty videa. Zatím tam najdete videa z přehlídek a z jejich zákulisí, ale doporučujeme si pustit úvodní „trailer“ k jejímu kanálu. Victoria sice působí na fotkách jako ledová královna, ale ve videu můžete vidět, že dokáže být vážně vtipná.

  Jak se měnil ideál krásy? Od Twiggy po Ashley Graham!

Reklama

Načítám