Hlavní obsah

Jaké podzimní boty by vám neměly chybět?

 

Reklama

Boty jsou vášeň! Jestli i pro vás, praktické video se stylistkou si užijete. Připravili jsme pro vás inspiraci na pět párů podzimních bot. Některé jsou nadčasové, jiné žhavým trendem. Které si vyberete vy?

Článek

Perka, tenisky, páry se zajímavým podpatkem, biker a western boots. To je nejtrendovější pětka obuvi na letošní podzim. Lákají vás kotníčkové páry, které jsou na pohled „tvrdší“, ale díky tomu podtrhnou každý outfit? Pak se vám budou líbit bikerské a westernové boty. Jestli tohle není váš styl, určitě vás potěší střevíce s podpatkem, ale ne jen tak ledajakým: nosí se sice nejrůznější tvary, ozdoby i výška, ale celkově bychom je zařadili do škatulky „elegantní“.

Tenisky stále zůstávají na výsluní trendů i oblíbenosti, ale tuhle sezonu zkuste vyšší páry ke kotníkům. A perka neboli boty chelsea? Ty nevyjdou z módy nikdy! Je to klasika do podzimních plískanic, a když si vyberete nižší stabilní podpatek, můžete v nich prochodit svět. Na náš výběr podzimní obuvi se podívejte v novém videu se stylistkou Irenou Vokrojovou.

Děkujeme značkám Högl, Tezyo, Mango a Urbanlux za půjčení oblečení a bot na natáčení.

Zkuste i žhavý trend v oblékání: Barvou podzimu 2019 je béžová!

Reklama

Související témata:

Načítám