Hlavní obsah

Jaro volá po pastelových odstínech: Dejte vale tmavým barvám

Foto: F&F

Foto: F&F

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slunečné počasí uplynulých dní ve většině z nás vzbudilo myšlenky na blížící se jaro a možná i náladu obléknout se mnohem barevněji. Přichází čas pastelových odstínů! A tak neváhejte a udělejte si drobnou radost. Pořiďte si pudrový svetřík či lila doplňky.

Článek

Jaro už je ve vzduchu a všichni se těšíme na nutnou dávku energie v podobě sluníčka, které v této době obzvlášť potřebujeme. Vašemu šatníku zase dodají nový impulz pastelové barvy, které jsou něžné, romantické a mladistvé. Udělejte si proto radost třeba světle žlutými šaty, bleděmodrým kabátkem či pudrově růžovým svetříkem. Přinášíme inspiraci na hravé, pohodlné i elegantní outfity.

Pastelové doplňky

Máte pocit, že by vám pastelové barvy neslušely nebo že patří jen do dívčích šatníků? Nemusíte se do nich oblékat hned od hlavy až k patě. Stačí jim dát šanci v podobě doplňků. Zkuste třeba kabelku či sandálky v odstínu lila. Skvěle doplní bílé džíny s bílou košilí, které jsou sázkou na jistotu, pokud chcete vypadat mladší o deset let. Stačí jen vybrat správný střih kalhot. A nezapomeňte také na jarní kabátek či svrchní košili, která je nyní trendy.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. svrchní košile Pull&Bear, 549 Kč; 2. pantofle CCC, 699 Kč; 3. sluneční brýle Crullé Incognito, 4699 Kč, prodává Alensa; 4. bílé džíny Zara, 699 Kč; 5. košile Lindex, 899 Kč; 6. kabelka CCC, 699 KčFoto: Archiv firem

Sázka na košilové šaty

Nemůžete se dočkat, až vyrazíte na procházku v šatech? Pak vězte, že my také ne. Doporučujeme vsadit na osvědčený košilový střih, který je univerzální pro různé typy postav. Můžete vybírat z pestré škály pastelových odstínů, letos je však barvou roku žlutá, která si bude dobře rozumět s hnědými doplňky.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. náušnice Mango, 299 Kč; 2. semišové kozačky Eobuv, 999 Kč; 3. košilové šaty Mango, 899 Kč; 4. pytlovitá kabelka H&M, 749 Kč; 5. semišová motorkářská bunda Gate, 479 KčFoto: Archiv firem

Pohodlnost především

Tmavé džíny, tenký jarní svetr či mikina, klasický béžový trenčkot a jednoduché kožené tenisky. To je zkrátka nejuniverzálnější outfit, který je skvělý v určitých drobných obměnách do práce, na cesty i na dovolenou (i my doufáme, že se jí brzy dočkáme všichni). K tmavě modrým džínám bude nejvíc sedět světle růžový svetřík, se kterým můžete klidně sladit i obuv.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. trenčkot Mohito, 1599 Kč; 2. kožené tenisky Vasky, 2699 Kč; 3. sluneční brýle Ray Ban, 2759 Kč, prodává Lentiamo; 4. tmavě modré džíny H&M, 799 Kč; 5. svetr F&F, 399 Kč; 6. hodinky Millner, 989 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Francouzská elegance

Chybí vám poslední dobou příležitosti, kam se obléknout elegantně a společensky? Nezoufejte a vybavte svůj šatník nadčasovými kousky, které unosíte kdykoli. A začněte klidně lehkým jarním kabátkem v blankytně modré, která bude slušet především blondýnkám. Francouzský šmrnc vám dodá pastelový baret.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. kabát Reserved, 1499 Kč; 2. kožené boty Gino Rossi, 2299 Kč; 3. baret H&M, 299 Kč; 4. lehké široké kalhoty Reserved, 649 Kč; 5. žebrovaný top Glamorous, 680 Kč, prodává Zalando; 6. kabelka Answear, 569 KčFoto: Archiv firem

V pastelových barvách bude vypadat výborně i jarní kostýmek!

Reklama

Načítám