Hlavní obsah
2,5
(2)
Foto: Marian Weyo, Shutterstock.com

Foto: Marian Weyo, Shutterstock.com

Aktualizováno

Kombinace jehněčího masa a špenátu je skvělá. Navíc tento druh masa se do vašeho dietního režimu bez obav vejde!

10 min.
Příprava
1 hod., 30 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 450 g jehněčího masa
  • 4 stroužky česneku
  • 100 g cibule
  • 500 g brambor
  • 1 000 g listového špenátu
  • 50 ml nízkotučného mléka
  • 1 ks vejce
Článek

Postup

01.

Libové jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a dvěma stroužky česneku. Když je maso skoro měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky a dusíme doměkka. Ke konci dochutíme zbylým česnekem.

02.

Špenát spaříme, nasekáme a dáme dusit do trochy vody. Přidáme zbytek cibule a dusíme cca 5 minut, na závěr přidáme vejce rozšlehané v mléce.

Reklama

Načítám