Hlavní obsah

Jlo a Jennifer Aniston: Jak mít nejlepší formu v 50?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oběma už bylo padesát, obě vypadají úžasně. Takže jsme se podívali na kloub tomu, kde se dá takový elixír mládí sehnat.

Článek

Mladistvý vzhled některých celebrit obdivují zejména ženy po celém světě. Je však známo, že plastickým výpomocem se nebrání. Ale u Jennifer Lopez a Jennifer Aniston to neplatí. Nebo to alespoň tvrdí.

Faktem je, že pokud podstupují zásahy botoxu, nejsou vidět. Když se hodně snažíte, najdete jim i vrásky na čele, jako mají ostatní smrtelníci. Ony samy prohlašují, že jejich mladistvý vzhled je „jen“ o kombinaci životního stylu a dobrých genů. Tak jak to tyhle dvě nádherné ženy dělají?

Jennifer Lopez (50)

U Jennifer Lopez a její skincare rutiny nečekejte žádná zázračná doporučení. Obličej si vyčistí ráno i večer a používá hydratační krém. Pleť si také myje po každém cvičení a nezapomíná na ochranu proti slunci.

Foto: Profimedia.cz

Když se budete hodně snažit, uvidíte, že i JLo má pár vrásek, kupodivu!Foto: Profimedia.cz

Fitness maniačka

Bez cvičení si neumí představit den. I když má večer vystoupení, zacvičí si ještě ten den ráno, aby se rozproudila. Dělá kruhové tréninky, kardio a platí si soukromé trenéry. A to rovnou dva, protože každý z nich má jiný přístup a svaly si nestihnou zvyknout, tím pádem je cvičení účinnější.

Občas zkouší i různé diety, které nejsou rozhodně udržitelné a hrozí po nich jojo efekt. Jako třeba loni v lednu, když vyhlásila desetidenní výzvu. Ta zahrnovala vyhnout se v jídle i pití sacharidům. Ano, takže s nadsázkou skoro všemu. To bychom ty břišáky měly (možná) taky. V čem spočívají nízkosacharidové diety?

Foto: Profimedia.cz

Takové břišáky si vypracovala JLo během desetidenní výzvy, kdy nejedla žádné sacharidyFoto: Profimedia.cz

Hlavně spánek

Jak může mít energii na dvouhodinové vystoupení 4x v týdnu a ještě každé ráno cvičit? Dopřává si aspoň 8 hodin spánku a časté masáže, které zrelaxují svaly a pomáhají vyplavovat toxiny z těla pryč. Tenhle styl udržování by se nám taky líbil! Jenže není to tak úplně všechno.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez má neskutečně vymakanou postavuFoto: Profimedia.cz

Má to po mamince

Je jasné, že za skvělou figurou stojí velká disciplína i sebekázeň. Její jídelníček se zakládá na zdravých pokrmech a úzkostlivě dodržuje pitný režim. Vyhýbá se alkoholu a kofeinu, který neměla už roky.

Také ale přiznala, že měla štěstí na geny. Podívejte se koneckonců samy, jakou čupr mámu má. Dokonce si zatančila s dcerou na koncertě, když slavila své 74. narozeniny. Nejlepší radou do života je podle ní si udělat čas sama pro sebe. Děkujeme, JLo, to je povolení se hned teď natáhnout do vany a plácnout na obličej pleťovou masku.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez s maminkou Guadalupe Rodriguez (74)Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (51)

A co pro sebe dělá představitelka Rachel? Každé ráno začíná celerovou šťávou, pak hodinu a půl nejí. Čas využije k meditaci. Pak si dá jablečný ocet a užívá probiotika a vitamin C nejen pro dobrou imunitu, ale i zářivou pleť. Otázky ohledně anti-age ji neuráží, ale nemá ráda věty typu „Páni, na svůj věk vypadáš skvěle“. „To člověk v určitém věku musí vypadat sešle?“ ptá se Jennifer.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston letos v lednu na SAG Awards oslňovala v bílých saténových šatech, které vám neodpustí ani deko navíc. Vypadala úchvatně!Foto: Profimedia.cz

Sauna na lepší pleť

Obličej omývá ledovou vodou a pak použije organický hydratační krém. Nedá dopustit na infrasaunu, která se postará o lepší cirkulaci a tvorbu kolagenu. Dopřává si ji párkrát do týdne po posilovně. Kromě pevnější pokožky jí sauna dodává energii a zároveň podporuje i lepší spánek. Mimochodem, jednu má přímo doma a chodí tam společně s Courteney Cox (55), Monicou z Přátel (1994–2004).

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston na jedné ze společenských akcí loni v prosinci. I u ní najdete přirozené vrásky na čeleFoto: Profimedia.cz

Domácí spa

I pro Jennifer Aniston je důležité dopřát si čas pro sebe. Každou neděli si udělá domácí spa v podobě peelingu a masky. Taky dává přednost zdravému jídlu před fastfoody (samozřejmě) a ráno si o 20 minut přivstane, aby tam vmáčkla nějaké to cvičení a meditaci. O její skvělé kondici není debat, přesvědčte se na jejím Instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Hereččino vymakané břicho zachytili paparazzi na dovolené v MexikuFoto: Profimedia.cz

Bronzer a voda

Co se týče make-upu, je zastánkyní toho, že nic se nemá přehánět a pleť nepřetěžuje kombinací spousty produktů. Na co ale nedá dopustit, jsou bronzery  a samoopalovací přípravky, protože sluníčku se zbytečně nevystavuje. A její elixír mládí? Spánek a hodně, hodně vody! (Návod na líčení podle Aniston, které ubere roky!)

Foto: Profimedia.cz

Jennifer bez make-upu: Nedávno se herečka přidala i na Instagram a tohle je jedna z fotek s jejím pejskem Clydem. Ještě má fenku pitbulla Sophii a oba pejsci ji také udržují v kondiciFoto: Profimedia.cz

Disciplína a geny

Tyhle dvě dámy jednoduše nejsou líné do sebe investovat čas, mají pevnou vůli a dispciplínu. Koneckonců, jejich vzhled je živí. Nepochybujeme ale, že okolo sebe mají vybraný tým lidí, který jim pomáhá s vybalancováním pracovního a volného času, udržováním pleti bez vrásek a vysportované, záviděníhodné figury.

Tak po vzoru obou Jennifer si dejte ještě sklenici vody, naordinujte si nejméně 8 hodin spánku a nezapomeňte ani na domácí cvičení, protože do posilovny zatím nemůžeme.

Obě dámy mají rozdílný módní styl, vítězí u vás elegance Jennifer Aniston, nebo spíš sportovní a mladistvý styl Jennifer Lopez?

Reklama

Související témata:

Načítám