Hlavní obsah

Karty prozradily: Lvy čeká v červnu hodně změn, Panny budou řešit vztahy

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Červnový výklad tarotových karet pro jednotlivá znamení vám prozradí, co od prvního letního měsíce můžete čekat. Třeba na co si máte dát pozor, od čeho dát ruce pryč, na co se těšit a do čeho skočit po hlavě.

Článek

Červnový úplněk ve Střelci přijde v první polovině měsíce, konkrétně v pátek 9. června. Co vám přinese? Hlavně problémy v komunikaci a neshody mezi přáteli. Dejte si tedy pozor na to, co říkáte, i před nejbližšími. A snažte se neurážet, mějte na paměti, že to ten druhý pravděpodobně myslí úplně jinak a vůbec ne špatně. Co přinese červen konkrétně vašemu znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) 3 hole – Královna pohárů – 4 meče

Jako typičtí Berani jste zkrátka pořád v běhu, skáčete od jednoho projektu ke druhému, pořád něco zakládáte a do něčeho se pouštíte. Teď je ale čas, abyste zběsilé tempo zabrzdili, protože tuhle honičku nemůže nikdo dlouho vydržet. Takže zastavit, sednout si a zhluboka dýchat. Možná máte pocit, že vám něco uteče, ale napracovali jste toho tolik, že tahle situace nehrozí. Dopřejte si trochu volna a oddychu, ideálně s těmi, které máte rádi. Právě mezi nejbližšími je totiž zaseto semínko problémů, které vyžadují vaši pozornost. Ať vám neunikne.

Býk (21. 4.–21. 5.) Eso pohárů – Královna holí – Páže holí

Pro Býky by měla být primárním cílem měsíce června rodina. Zkuste odsunout všechny ostatní úkoly, jakkoli důležité se mohou zdát, do pozadí a udělejte si čas na ty, na nichž vám skutečně záleží. Ať už je to partner či partnerka, rodiče, děti nebo vzdálené tetičky... V péči o druhé a maličkostech, které je potěší, najdete naplnění i vnitřní klid a kromě toho vykouzlíte spoustu úsměvů, což je pocit k nezaplacení. Zkuste být projednou upřímní a nadšení jako děti, upřímně vyjadřujte  pocity a sdělujte myšlenky. Čím jasněji a zpříma, tím lépe.

Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Nejen Berani by se měli snažit strávit co nejvíc času se svými milovanýmiFoto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.) Král mečů – Eso pentaklů – Eso mečů

Červen bude svědčit vaší kariéře, pokud ale prokážete dostatek odhodlání pustit se do toho po hlavě. První letní měsíc vám nabídne možnost zajistit si pohodu nejen duševní, ale i materiální. Nebude to samozřejmě zadarmo. Toto je vítězství, jehož můžete dosáhnout pouze silou a pílí, nekončící snahou, zkrátka dobře odvedenou prací. Neméně důležité jsou i dobré mezilidské vztahy. Pokud nebudete ke svému nadřízenému upřímní a nebudete mu věci říkat tak, jak jsou, můžete na tenhle posun zapomenout.

Rak (22. 6.–22. 7.) Luna – 6 pentaklů – Královna mečů

Červen pro vás bude měsícem hledání – sama sebe, životní cesty i nějakého vyššího poslání nebo cíle, jehož budete chtít dosáhnout. Tohle cestování a hledání bohužel vůbec nebude jednoduché. Luna ve výkladu vám prorokuje zmatenost a sebeklam, také našeptávače polopravd a nepravd. Vy si však musíte zachovat odstup a chladnou hlavu, ať se děje, co se děje. Pokud překonáte počáteční chaos i citové vypětí, kdy nebudete vědět, kde vám hlava stojí, bude už začátek léta dost poklidný, plný nových přátel, zkušeností i příjemných překvapení.

Lev (23. 7.–22. 8.) 6 mečů – 6 pohárů – Velekněžka

V červnu ve vašem životě nezůstane kámen na kameni a dojde k mnoha změnám, z čehož na vás padne stará dobrá nostalgie. Ne snad, že by šlo o změny negativní, ale vzpomínky na šťastné okamžiky z minulosti se prostě jen pohrnou. Načerpejte z nich sílu i úsměvy a předávejte je dál; dobrá nálada je nakažlivá. Navíc si potřebujete co nejvíc této pozitivní energie uchovat na pozdější časy, až zase tak veselo nebude. Snažte se strávit co nejvíc času sami se sebou. Zapomeňte na zevnějšek a ponořte se do svého nitra, tento měsíc přeje sebepoznání.

Panna (23. 8.–22. 9.) Milenci – 10 pohárů – 7 pohárů

Vztahy, vztahy a ještě jednou vztahy, těch budete mít celý červen plnou hlavu. Budete se potřebovat ujistit, kdo je na které straně barikády, co se může přehoupnout směrem k romantice a co zůstane v hájemství přátelského small talku. Dejte však pozor, abyste druhé správně odhadli, mnohdy se za nastavovanou tváří skrývá někdo úplně jiný, než si myslíte. Odhalte to „pravé jádro“ a pak už je jen na vás, jestli v dobrodružství budete pokračovat, nebo to celé přehodnotíte. Jakmile se jednou rozhodnete, už své stanovisko neměňte.

Váhy (23. 9.–23. 10.) Poslední soud – 3 pentakly – Věž

Červen nebude zrovna váš šťastný měsíc, to lze odhadnout hned. A jak už to tak bývá, když se sesype jedna věc, další brzy následují, až vám na hlavu spadne celá hromada problémů. Možná máte pocit, že tohle je konec, že se z téhle mizérie už nevyhrabete. Nesmíte ztrácet naději, nadšení a optimismus. Naopak! Nejde o konec, ale o začátek. Čeho? Něčeho nového, o čem budete vy sami rozhodovat. Máte možnost začít znovu s čistým stolem, tak toho využijte. Odneste si z předchozích zkušeností ponaučení a aplikujte ho na nové situace.

Štír (24. 10.–22. 11.) Hvězda – páže pohárů – 8 pentaklů

Květnem jste tak nějak poklidně proplouvali bez většího úsilí, ale teď je čas rozvířit stojaté vody. Protože jste v pracovní oblasti měli menší pauzičku, můžete se do toho v červnu opřít s mnohem větší vervou. Očekávejte drobné i větší nabídky a jděte do všeho, co vám vstoupí do cesty; nikdy nevíte, která příležitost se postupem času promění ve vysněnou. Před vámi se otevírá nadějná budoucnost, jen se jí vydejte naproti. Ano, vyžádá si to vaši energii, čas a úsilí, možná víc, než si teď dokážete představit. Ovšem výsledky za to budou stát, tak neváhejte.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) Mág – Viselec – 9 holí

Červen vám zrovna nepřeje a hned na počátku měsíce budete mít pocit, že jste se zasekli na místě, dostali se do pěkné kaše a nevíte, kudy z ní ven. Tahle nedobrovolná stagnace vás bude ubíjet a vyčerpávat, a proto je nutné se z ní vymanit, co nejdřív to půjde. Nepřinese nic dobrého vaší psychice ani stavu vašeho konta. Překonejte touhu od všeho se odstřihnout a uzavřít se do sebe, to není cesta pro vás. Udělejte to naopak – otevřete se světu, přivítejte nové nápady, lidi a podněty. Odměnou vám bude skok vpřed mnohem větší, než jste čekali.

Foto: Karyna Che, Shutterstock.com

Hlavním červnovým úkolem Kozorohů je vymanit se z vlastní ulity Foto: Karyna Che, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Mírnost – 6 holí – Císař

O vás se ví, že jste neobvykle tvrdohlaví. Tak teď zbystřete: je načase se naučit, že každou zeď není nejlepší rozbíjet hlavou. Existují také diplomatická řešení, která zafungují účinněji. Slova zkrátka odvedou práci, kterou by činy nezvládly. Právě takovou příležitost máte před sebou. Nejspíš narazíte na nějakého „mistra světa“, který má ve všem pravdu, ve všem navrch, všude byl, všechno zná a ještě ke všemu má vyšší postavení než vy. Nadechněte se, napočítejte do stovky a zkuste najít kompromis. Všichni pak budou šťastnější.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 2 meče – Královna mečů – Vůz

V červnu dostanete příležitost zazářit se svými ambicemi a odhodláním. Máte spoustu energie a síly, míříte vzhůru za svými sny. Rozhodně si musíte vybírat, do čeho se vlastně pustíte. Každopádně se nepokoušejte své úsilí rozdrobit mezi příliš velké množství různých projektů, brzy byste se vyčerpali. A pozor: vaši blízcí či přátelé se vás budou snažit zatáhnout do svého konfliktu a přesvědčit vás, abyste se přidali na tu či onu stranu. Držte se zuby nehty a pevně vyjádřete svoje stanovisko, že se do ničeho nehodláte motat, protože to nestojí za následné trable.

Ryby (21. 2.–20. 3.) 10 holí – 8 pohárů – Velekněz

Vaše perfekcionistická povaha vás dostala přesně tam, kam neměla – naložili jste si toho na sebe příliš. Ačkoli se pořád derete vpřed, jak jen to jde, právě v červnu vám síly dojdou. Nedá se nic dělat, musíte si určit priority a prostě se něčeho vzdát. Naučit se říkat ne není nic jednoduchého, ale bohužel je to pro spokojený život nezbytná dovednost. Kromě toho se připravte na zajímavého člověka, který se z ničeho nic objeví ve vašem životě. Možná na spřízněné duše nevěříte, ale s ním si opravdu budete rozumět na úplně jiné úrovni.

Na co se v červnu nejvíc těšíte? 

Reklama

Související témata:

Načítám