Hlavní obsah
4,3
(3)
Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Rádi grilujete a už máte dost klasických omáček? Zkuste tu koprovou!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 misku
  • 200 ml zakysané smetany
  • 3 snítky čerstvého kopru
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře
Článek

Postup

01.

Kopr nasekejte najemno a spolu s citronovou šťávou, solí a pepřem jej vmíchejte do zakysané smetany.

02.

Podle chuti můžete přidat kapku sladkého bílého vína. Tenhle dresink se dá použít i jako skvělá letní omáčka k bramborovým plackám.

Jen jste zaslechli kopr a už máte chuť na koprovou omáčku? Nevadí, připravte si ji s máslovou jíškou.

Reklama

Související témata:

Načítám