Hlavní obsah

Pamela Anderson udělala výjimku a nalíčila se, JLO vsadila na rozjasňovač. Make-up a vlasy z Met Gala

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Met Gala je každoroční přehlídkou nádherných šatů, líčení a účesů. Vezme vás takřka do pohádkového světa. Vybíráme nejlepší líčení ze „zeleného“ koberce, kterému vévodila Jennifer Lopez, Zendaya nebo Penélope Cruz.

Článek

Včerejší noc patřila módě. Konkrétně akci Met Gala, na kterou se těší každoročně celý svět módy. Tématem večera byla Zahrada času, a proto byl tradičně červený koberec zelený. Projít se na něm je prestiž a svým outfitem chcete co nejvíce zaujmout. Samotné looky jsou v rámci akce pořádané newyorským Metropolitním muzeem umění více kreativní, až excentrické. Slavnostní večer zahajuje také výstavu, která v muzeu dnešním dnem začíná a název zní Sleeping Beauties: Reawakening Fashion (Šípkové Růženky: Probuzení módy). Inspirace, jak pojmout svoji image, tedy byla doslova pohádková.

Make-up Pamely Anderson

Jednou z vybraných celebrit na guest listu, který určuje šéfredaktorka americké Vogue Anna Wintour, byla Pamela Anderson. Za poslední dobu prošla módní renesancí a na společenské události chodí bez líčidel. Na Met Gala udělala výjimku a krémové šaty Oscar de la Renta doplnila jemným, rozjasněným make-upem a vyčesanými vlasy, které měla vylepšené peřím. S líčením se herečka svěřila do rukou profesionálky.

Sarah Jessica Parker, Zendaya, Kaia Gerber

Pohádkový look tvořila u mnoha hvězd růžová tvářenka a světlé stíny jako u Pamely nebo Sarah Jessicy Parker a je vidět, že se držely hesla „méně je více“. Trochu temnější podání líčení zvolila herečka Zendaya, která nás svou vizáží uchvacuje pořád. Ani včera nezklamala a v rámci večera vystřídala dva looky - stihla proměnit tmavé líčení ve světle růžové. Jak jen to její make-up artistka dokázala tak rychle?! A Kaia Gerber se stylizovala do svojí matky Cindy Crawford. Zvolila totiž velmi objemné glamour vlasy, které tahle topmodelka nosívala v devadesátkách. Dost mluvení, prohlédněte si slavné ženy na vlastní oči.

Nejlepší líčení na Met Gala

Načítám