Hlavní obsah

Podzimní trendy v manikúře: Všechny odstíny červeného vína, nude i fialová

Foto: Almaje , Gettyimages.com

Foto: Almaje , Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manikúra dolaďuje outfit a je jeho pomyslnou třešničkou na dortu. Jaké trendy vévodí současné podzimní sezoně? Těšte se na pořádnou dávku inspirace ve fotogalerii!

Článek

O důležitosti upravených rukou nemusíme dlouze mluvit. Je to vaše vizitka, která o vás hodně vypovídá. A rozhodně se to netýká jen žen, stále víc mužů si dopřává pravidelnou péči v nehtových salonech.

Manikúra a pedikúra je jako příjemný luxusní doplněk v podobě kabelky, šperku či parfému. Stává se součástí osobnosti a je v naprostém souladu s ní. Trvalým trendem našeho salonu je proto vždy bezchybně provedená manikúra ve stylu rafinovaného minimalismu,“ říká manikérka Irina Khamula z pražského salonu Nehty Nehty. A co jiného zvedne náladu v podzimní šedi než barevný lak na nehty? Pojďte se na chvíli ponořit do světa trendů.

Vínová, barva tohoto podzimu

Internetová nástěnka Pinterest je skvělou studnicí inspirace, pokud jde o novou manikúru. Pod hesly Fall Nails 2023 vyjíždí ponejvíc odstíny vínové. Vypadá elegantně jak na kratších, tak i dlouhých nehtech. A potvrzuje to i manikérka Irina Khamula: „Odstíny červené se drží na předních příčkách celoročně. Pokud mluvíme o podzimních preferencích, kralují odstíny vínové.“

Naked nude a fialová

Jestli vám vínové odstíny nesedí a jsou na vás moc výrazné, volte nenápadnou manikúru nazývanou naked nails, tedy nahé nehty. „Letošní sezoně dominují poloprůhledné odstíny nude. Ty se hodí jak pro ženy, tak i muže,“ říká manikérka.

Minimalismus není nikdy na škodu, ale možná jste jím už přesycené. V tom případě se pusťte do tmavších barev! Na podzim se perfektně hodí odstíny fialové, které nejsou tak tvrdé jako černá, a skvěle vypadají na kratších nehtech. S podzimní náladou pak budou korespondovat i nejrůznější odstíny hnědé nebo šedozelené. A jestli vás chytá už i vánoční nálada, nechte se unést metalickou modrou, se kterou přichází značka Catrice v edici Louskáček.

Nehtová inspirace

Podívejte se do fotogalerie pro inspiraci na barvy, které si můžete nalakovat v pohodlí domova, nebo na složitější nail art, který vám vykouzlí v manikérských salonech:

Načítám