Hlavní obsah

Čím vylepšíte každý outfit? Výraznými náušnicemi! Projděte si výběr 20 nejstylovějších párů

Foto: Christian Vierig , Gettyimages.com

Foto: Christian Vierig , Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolik náušnic je příliš? Na tuhle otázku odmítáme odpovědět. Místo toho vám – samozřejmě zcela nezávazně – ukážeme náramné páry, které jsou v téhle sezoně trendy. A ne, malinkaté pecky opravdu nečekejte.

Článek

I kategorii šperků ovlivňují trendy, to ale samozřejmě neznamená, že je musíte za každou cenu obměňovat. Jestli však patříte k ženám, které náušnice rády střídají, můžete zvážit, zda by se vám nehodil některý z následujících párů. A třebaže se od sebe liší, jedno mají společné. Výraznost.

Oficiálně sice patří do kategorie doplňků, ve skutečnosti toho zvládnou mnohem víc než jen „doplnit“. Stylové náušnice totiž dokážou proměnit ráz celého outfitu. Představte si úplnou klasiku složenou z kalhot a roláku. Když k podobně jednoduchým kouskům přidáte výrazné náušnice, výsledný dojem bude úplně jiný, než kdybyste je nechaly doma. A stejně to funguje i v případě, že se chystáte do společnosti. Tahle módní (a ne nutně velká) investice se zkrátka vyplatí.

Jaké náušnice jsou zrovna in

Zatímco večírkové sezoně vévodil štras, momentálně se od kamínků trochu upouští. Jejich náhradou mohou být velké náušnice ve formě plátů, které patří k absolutním sezonním hitům. A ano, opravdu připomínají kousky, které odpadly z čerstvě ořezané tužky. Velmi efektní jsou také náušnice s motivy květin nebo třeba větviček: dají se nosit jen v jednom uchu v kombinaci s jednoduchou peckou v druhém.

Na minimalistickou strunku pak hrají různě prohnuté kruhy a ovály, které jsou modernějšími pokračovateli klasických kruhových tvarů. A pak také perly, ty se nosí v nejrůznějších variacích a formách. A jestli vám tahle informace zrovna utekla, pak je třeba připomenout, že velkým trendem sezony je stříbro, takže pokud už jste zlata přesycené, je pravý čas na změnu.

Načítám