Hlavní obsah

Cože? Těmto dámám bude letos padesát? Půlstoletí oslaví topmodelky i charismatické herečky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Padesáté narozeniny jsou pořádně kulatým důvodem k oslavě. Přece jen je to půlstoletí na světě. Následující celebrity letos čeká jejich oslava. Pojďte se podívat, jak jim to sluší.

Článek

Padesáté narozeniny mohou být důležitým milníkem v životě, ale také prostě jen dnem jako každý jiný. Záleží na tom, jaký přístup k těmto narozeninám zaujmete. Jedno je ale jisté. Stárneme všichni a slavné dámy nejsou výjimkou.

Simona Krainová

Úspěšná česká modelka, která koketovala s herectvím a zahrála si například ve filmu Kamarád do deště 2: Příběh z Brooklynu, bude slavit padesátku 19. února. Maminka dvou synů se netají tím, že kvůli tomu, aby vypadala stále dobře, se nebrání různým procedurám, jako je aplikace botoxu nebo lifting. V loňském roce si nechala operovat horní víčka a v kondici se udržuje také pravidelným během.

Foto: Profimedia.cz

Úsměv omlazuje a modelka to moc dobře víFoto: Profimedia.cz

Simona Babčáková

Hned vzápětí přebere štafetu herečka Simona Babčáková, které bude padesát 21. února. Je neodmyslitelně spjatá s Dejvickým divadlem, kde loni oslavila dvacáté výročí svého angažmá. V nedávném rozhovoru uvedla, že svůj věk a blížící se padesátku prožívá velmi intenzivně a spustila se v ní velká životní inventura. Prozradila také, že se v důsledku přechodu mění i její tělo.

Foto: Profimedia.cz

Simona Babčáková patří k nejvtipnějším českým herečkámFoto: Profimedia.cz

Eva Herzigová

Jestli to některá česká modelka dotáhla opravdu daleko, pak je to Eva Herzigová, která se stane padesátnicí 10. března. Prošla se po molech věhlasných značek, jako je Versace, Calvin Klein, Fendi či Hugo Boss. Do modelingového důchodu se rozhodně nechystá a štíhlé křivky si udržela i po porodu třetího syna.

Foto: Profimedia.cz

Eva Herzigová žije v LondýněFoto: Profimedia.cz

Jitka Schneiderová

Další dáma, která padesátku oslaví 23. března, je nejen úspěšnou herečkou, ale také módní ikonou. Její outfity na červených kobercích většinou stojí za to. V letošním roce ji mohou diváci vídat v seriálu Místo zločinu České Budějovice, v němž hraje státní zástupkyni. S hercem Davidem Švehlíkem má šestnáctiletou dceru Sofii Annu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka s dcerouFoto: Profimedia.cz

Tori Spelling

Americká herečka, která se proslavila rolí Donny v seriálu Beverly Hills 90210, oslaví padesáté narozeniny 16. května. Na natáčení dnes již ikonického seriálu nedávno zavzpomínala spolu se svými kolegyněmi Jennie Garth a Lindsay Price a fanouškům na Instagramu společně připomněly jednu ze scén seriálového hitu. Jinak je Tori Spelling maminkou na plný úvazek, protože má pět dětí.

Foto: Profimedia.cz

Na herečce je vidět, že to s estetickými úpravami poněkud přehnalaFoto: Profimedia.cz

Heidi Klum

Do klubu padesátnic se připojí také německá modelka, a to 1. června. Poté, co jí nevyšla dvě manželství, si vzala bývalého člena kapely Tokio Hotel Toma Kaulitze, který je o sedmnáct let mladší. Nedávno se objevila v kampani na spodní prádlo a dokázala, že se stále udržuje ve skvělé kondici. Snímky nafotila se svou osmnáctiletou dcerou Leni. Ta jde v matčiných stopách a je rovněž úspěšnou modelkou.

Foto: Profimedia.cz

Topmodelka vypadá pořád božsky, asi i díky svému mladšímu partneroviFoto: Profimedia.cz

Kate Beckinsale

Šestadvacátý červenec se bude nést ve znamení padesátin další americké herečky. Poprvé se před kamerou objevila už jako batole. Jinak ji diváci znají například z filmů Lásce na stopě nebo Pearl Harbor. Léta si udržuje štíhlou postavu, a proto se nestydí dělit se se svými sledujícími na Instagramu o sexy fotografie. Kromě nich hodně sdílí také své chundelaté domácí mazlíčky – kočky a pejska.

Foto: Profimedia.cz

Na Kate Beckinsale také není stárnutí moc vidětFoto: Profimedia.cz

Tyra Banks

Úspěšná topmodelka, která narozeniny oslaví 4. prosince, udělala během své kariéry velký kus práce pro afroamerickou komunitu. Byla například první ženou tmavé pleti, která se objevila na obálce plavkového vydání magazínu Sports Illustrated. V roce 2005 se oficiálně odebrala do modelingového důchodu a jako důvod uvedla, že už se dál nechce trápit hlady. I když přibrala přes deset kilo, stále je žádoucí a objevuje se na titulkách magazínů.

Foto: Profimedia.cz

Díky tomu, že ukončila profi kariéru, prý mohla přestat hladovětFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám