Hlavní obsah

Ultra minisukně, hluboký dekolt i odhalené břicho: herečka Sydney Sweeney ráda obléká ženské modely

Foto: , Profimedia.cz

Foto: , Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiadvacetiletá americká herečka Sydney Sweeney je momentálně na vrcholu popularity díky roli středoškolačky Cassie v seriálu Euforie (2019–2022). Nosí v něm úsporné outfity, nebo je dokonce úplně nahá. Jak to má s oblékáním v reálném životě?

Článek

Prostřednictvím její seriálové postavy už se herečce podařilo šířit módní trendy. Velmi populárními se staly například zajímavě řešené růžové plavky, v nichž se objevila ve čtvrté epizodě druhé série, a podobný model začaly okamžitě shánět mnohé divačky. Má herečka potenciál udávat módní trendy i mimo televizní obrazovky?

Jestli se její styl něčím vyznačuje, je to ženskost a fakt, že nemá problém s úspornějšími modely. Ráda ukazuje nejen své štíhlé nohy, ale nechává často nahlédnout i do svého dekoltu, popřípadě odhaluje bříško v crop topu. V minulosti si ale postěžovala, že je kvůli svým blonďatým vlasům a velkým ňadrům často ze strany médií terčem sexualizace.

Přestože je jí teprve čtyřiadvacet let, můžeme pozorovat její zálibu ve vintage či retro kouscích, které bere nejen na červený koberec, ale obléká je i v soukromém životě. Podívejte se na některé její modely.

Vintage kousek

Na letošní udílení televizních cen asociací filmových kritiků (HCA TV Awards) dorazila ve vintage šatech z osmdesátých let a dokázala, že tento kus oblečení má co říct i v roce 2022. Sametové zelené šaty Thierry Mugler upoutaly zejména svým peplum střihem, který byl populární i v roce 2010, a herečka na sebe strhla pozornost i naplněným dekoltem.

Foto: , Profimedia.cz

Šaty měly hned několik zajímavých detailů. Kromě peplum střihu třeba pásek nebo netradičně řešené rukávy Foto: , Profimedia.cz

Ukazuje nohy, bříško i dekolt

Herečka si nenechala ujít ani filmové a televizní ceny MTV, na nichž se v růžovém outfitu tak trochu stylizovala do panenky Barbie. Svým modelem v barvě žvýkačky poukázala na spolupráci s módní značkou Miu Miu a odprezentovala trend sukní, které jsou snad ještě více mini než mini.

Foto: , Profimedia.cz

Na ultra minisukni si jen tak někdo netroufne Foto: , Profimedia.cz

Ve třpytu krystalů

Mini už jsme na ní viděli, ale co takhle velká večerní? I tu umí obléknout, když to situace vyžaduje, a být za elegantní dámu. Dokázala to například na Vanity Fair party po udílení Oscarů, kam dorazila v šatech Miu Miu s úzkou fialkovou sukní a třpytivým vrškem tvořeným nespočtem spojených krystalků. Předvedla také ofinu, kterou měla v té době novou.

Foto: , Profimedia.cz

Pod krystalky byla béžová látka, takže herečka neukázala příliš Foto: , Profimedia.cz

Jen růžová to může být

Přestože barvy v jejím šatníku najdeme rozmanité, přeci jen je vidět, že má slavná blondýnka slabost pro růžovou. Šaty vlevo jsou z akce nadace bojující proti AIDS, kterou pořádal Elton John (75) v roce 2020, a jde o skvěle padnoucí model Dolce & Gabbana. Snímek vpravo ji zachycuje na premiéře filmu Tenkrát v Hollywoodu (2019), kam si vzala šaty s širokou áčkovou sukní a špagetovými ramínky. I v tomto případě sáhla po své oblíbené značce Miu Miu.

Foto: , Profimedia.cz

Jak upnuté, tak rozevláté modely herečce sluší Foto: , Profimedia.cz

Mimo zář reflektorů

Co se týče běžných pochůzek, herečka vsází na jednoduchost, ale potrpí si na to, aby jí každý kus oblečení perfektně seděl, nemá moc potřebu nosit o několik čísel větší mikiny. Na fotografii vlevo můžeme vidět kombinaci džín, crop topu a bílých tenisek. Druhý snímek prezentuje hodně podobný model – opět je na něm bílý crop top a tenisky, džíny ovšem herečka protentokrát vyměnila za béžové kapsáče.

Foto: , Profimedia.cz

Herečka nechává své bříško ráda větrat v crop topech Foto: , Profimedia.cz

Reklama

Načítám