Hlavní obsah

Fantastická proměna Lucie (33), která se dosud sama stříhala a barvila. Nyní je k nepoznání

Foto: Jakub Jurdič

Čtenářka Lucie před proměnouFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Cítit se lépe a nakopnout sebevědomí. To si přála třiatřicetiletá Lucie, která se přihlásila do naší proměny. Kadeřníkovi dala odvážně volnou ruku a poradit si nechala i s líčením a oblékáním. A vyplatilo se – nová image čtenářce neuvěřitelně prospěla.

Článek

Čtenářka Lucie pracuje v kuchyni, kde vydává jídlo a volný čas dělí mezi svého partnera a čtení. Do kadeřnických salonů běžně nechodí a v rámci úspor financí se sama barví a dokonce i stříhá. Líčení příliš času nevěnuje – čas od času jen použije řasenku a moc neřeší ani oblékání. Teď se ale rozhodla to změnit – svěřila se do péče odborníků a doufala, že se bude cítit krásnější. A to se podle jejích vlastních slov povedlo.

Nová barva ji rozzářila

Jakmile si kadeřník Jiří Kiessling se čtenářkou potřásl rukou, měl jasno. Lucie potřebovala v jeho očích se svou světlou pletí mnohem výraznější barvu, měděnou. Kadeřník vlasy nejprve lehce promelíroval, poté je barvil a tónoval, díky čemuž byl výsledný efekt živý. Délku pod ramena zachoval, neodborně ostříhané vlasy ale hodně sestříhal, aby účes působil moderně a dynamicky.

Foto: Jakub Jurdič

Kadeřník vlasy promelíroval a poté barvil Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Vlasy sestříhal tak, aby účes působil svěže a prameny vyfoukal přes široký kartáčFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Zleva: Před zásahem kadeřníka a po němFoto: Jakub Jurdič

Vyzkoušela si i líčení

Přeplněnou kosmetickou taštičku u Lucie nenajdete, o to víc ale byla zvědavá, jak ji profesionální vizážistka nalíčí. Petra Soukupová se zaměřila především na její pleť, kterou sjednotila a vylepšila s pomocí rozjasňovacího make-upu. Poté se přesunula k víčkům, na které nanesla stíny v teplém hnědém tónu. Právě ten se k Luciině typu – a jejím měděným vlasům – hodí nejlépe. Líčení pak završila bronzerem a rtěnkou v tlumenějším odstínu.

Foto: Jakub Jurdič

Lucie v péči vizážistkyFoto: Jakub Jurdič

Změna šatníku

Účes, make-up… k dokonalosti už chybělo jen oblečení. O to se postarala stylistka Irena Vokrojová, která Lucii převlékla z tmavé barvy, ve které přišla, do barviček. Vybrala několik výrazných kousků, které byly v dokonalé souhře s její novou barvou vlasů. Pod dozorem stylistky si Lucie vyzkoušela kombinaci světlých džínů a módní saténové halenky, sestavu se zelenými kalhotami a pruhovaným kardiganem a koženkové kalhoty, které vypadají skvěle i s jednoduchou bílou košilí. A jaká je teď její nejoblíbenější kombinace? Překvapivě ta nejnápadnější, zelená.

Foto: Jakub Jurdič

Bílé džíny, saténová halenka a tenisky. I takhle může vypadat ležérní look na každý denFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Zelená se perfektně hodí ke čtenářčině nové barvě vlasů. Kombinace kalhot, trika a kardiganu se Lucii líbila nejvícFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Stylistka pro ni nachystala i spojení prodloužené košile a koženkových kalhotFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Věřili byste, že tyto fotky dělí pouhých pár hodin?Foto: Jakub Jurdič

  • Vlasy - Jiří Kiessling, Tomas Arsov Hair & Beauty Institute, V Jámě 696/2, Praha 1 - Nové Město, www.tomasarsov.cz
  • Vizáž - Petra Soukupová
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Za zapůjčení oblečení děkujeme značkám Marks & Spencer, Lindex a Högl

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Napište na e-mail Jana.Zborovska@firma.seznam.cz a přiložte aktuální fotky a kontakt na sebe. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám