Hlavní obsah

Jiné nosy, jiné postavy, ale o plastiky prý nejde. V čem údajně tkví proměna Kardashians během let?

Foto: Tinseltown, Shutterstock.com

Foto: Tinseltown, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kardashianovi a Jennerovi patří k nejslavnějším rodinným klanům. Udávají trendy nejen v módě a líčení, ale třeba i v estetických úpravách. A třebaže zkrášlující zásahy slavné dámy často popírají, srovnání minulých a současných fotografií mluví samo za sebe. Je to opravdu jen změnou líčení?

Článek

Přestože se slavné sestry z rodu Kardashianů a Jennerů během let změnily směrem k „umělé kráse“, o plastické operace prý většinou nejde. Věříte jim, že vypadají takhle jen díky neinvazivním zákrokům, životosprávě a trikům s make-upem?

Kourtney Kardashian (43)

Nejstarší sestra Kardashians se během let dost změnila a v souvislosti s ní se mluví o botoxu, plastice nosu, liposukci, prsních implantátech… Prsa udělaná skutečně má, ale operaci podstoupila už v jedenadvaceti a později jí litovala. Podezření z estetických zákroků jí lichotí – je prý ráda, že vypadá tak mladě a dobře, až si lidé myslí, že si dopomáhá umělými prostředky.

Určité změny ovšem popřít nemůže: zkrátila si vlasy a začala se i trochu jinak oblékat. Pravděpodobně pod vlivem svého manžela – hudebníka Travise Barkera (46) – se objevuje v tmavších barvách, kožených bundách, řetězech… S novým mužem se snaží o potomka pomocí umělého oplodnění a kvůli užívání hormonů přibrala a necítí se dobře.

Foto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Prostřednictvím první fotky jsme se s Kourtney Kardashian vrátili do roku 2009, snímek vpravo je ze současnosti. Ukazuje přinejmenším kratší vlasy i výraznou změnu v oblékáníFoto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Kim Kardashian (41)

Nejslavnější Kardashianka, podnikatelka a propagátorka stahovacího prádla vlastní značky, se mimo jiné proslavila nápadným pozadím, které jako by nekorespondovalo se zbytkem těla. Jednu dobu měla opravdu výrazný zadek, ovšem zbylé křivky byly štíhlé. Tím vyvolala spekulace, že si do pozadí dala voperovat implantáty nebo ho nechala vyplnit vlastním tukem. Ona to ale nikdy nepotvrdila – jde prý jen o výsledek životního stylu a dřiny v posilovně. Během let se její pozadí viditelně zmenšilo a rozdíl mezi ním a zbytkem těla už není tak markantní. Buď přestala tak tvrdě cvičit, nebo si nechala implantáty odstranit.

Hovoří se také o tom, že má nová prsa, ale ani tento zákrok nepotvrdila. A popřela i další procedury, které měla podle veřejnosti podstoupit: prý si nikdy nenechala vyplnit rty ani tváře, a dokonce nemá ani prodloužené řasy. Chodí jen na botox, ale i od toho si v současnosti dává pohov. Po porodu si také nechala odstranit strie a stáhnout pupík.

Foto: Profimedia.cz

Vlevo je Kim Kardashian v roce 2010 a vpravo letos. Změnilo se leccos. Už nemá tak výrazné pozadí, disponuje štíhlejším pasem, odbarvila si vlasy, extravagantněji se obléká a její rty se zdají být o něco plnějšíFoto: Profimedia.cz

Khloé Kardashian (38)

Výraznou proměnou prošla nejmladší Kardashianka, která měla dlouho problémy se sebevědomím a styděla se za to, že je oproti sestrám prostorově výraznější. Po rozvodu v roce 2016 se na sobě rozhodla zamakat – zhubla, odbarvila si vlasy a změny zaznamenal i její obličej. A fanoušci nejsou stoprocentně přesvědčení, že je to pouze důsledek hubnutí. Mluví se o botoxu či výplních, ona ovšem přiznala jen omlazující injekce a plastiku nosu.

Foto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Snímek vlevo zachycuje Khloé Kardashian v roce 2008 a druhý byl pořízen letos. Změny v obličeji jsou markantní… Je to jen šikovným líčením?Foto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Kendall Jenner (26)

Dvě nejmladší sestry mají stejného tatínka – je jím Caitlyn Jenner (72). Starší je slavná modelka a kvůli práci pro prestižní značky si nemůže dovolit být reklamou na umělou krásu. Ale i tak má na novějších fotkách výraznější lícní kosti a trochu jiný nos. A někteří fanoušci se domnívají, že podstoupila zvětšení prsou. Modelka na to zpočátku nechtěla reagovat, ale nakonec uvedla, že nechápe, proč by si jako modelka měla nechávat předělávat celý obličej, podle ní by to nedávalo žádný smysl. Rty si zvětšuje pouze líčením.

Foto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Ani Kendall Jenner nezůstala stejná. Snímky ukazují roky 2011 a 2022 a mimo jiné třeba výraznější lícní kostiFoto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Kylie Jenner (25)

Nejmladší dcera Kris Kardashian Jenner (66) dospívala před kamerami, a tak je jasné, že se veřejnosti měnila před očima. Jenže proměna, kterou prodělala, je natolik výrazná, že dává prostor spekulacím: dokonce se mluví o  kompletní rekonstrukci obličeje. Pozornost budí hlavně výrazné rty. Přiznala, že si do nich nechala dát výplně v 17 letech, ale zákrok prý už neopakovala, zato si pořídila výplně do dalších částí obličeje. Dnes tvrdí, že na proměně vzhledu mají zásluhu její vlastní kosmetické produkty a filtry, které používá u fotografií. Během let také experimentovala s barvou vlasů – vidět jsme ji mohli jako tmavovlásku, blondýnku i s modrými prameny.

Foto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Rok 2012 versus 2022 v podání Kylie Jenner. Prý se začala jen jinak líčit a jednou si nechala vyplnit rty a obličej. Dnes je její vzhled údajně přírodní díky kvalitní kosmeticeFoto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Reklama

Načítám