Hlavní obsah

Proměna čtenářky Dany (55): Zesvětlené vlasy ji omladily a křivák dodal šmrnc

Foto: Jakub Jurdič

Čtenářka před proměnouFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Aktualizováno

Pětapadesátiletá Dana je coby čtyřnásobná máma a hrdá babička zvyklá pečovat o ostatní. V den proměny to ale bylo přesně naopak. Čtenářka se odevzdala do rukou profesionálů a užívala si servis kadeřníka, vizážistky i stylistky. Co říkáte na její nové já?

Článek

Finanční referentka Dana se přihlásila do proměny z důvodu, se kterým se umí ztotožnit většina žen. Už nějakou dobu měla pocit, že to chce změnu. Nespokojená byla především s vlasy, ve kterých se dalo zpozorovat rovnou několik různých odstínů.

Pryč s nepovedenou barvou

Kadeřník Libor Smrž, který se ujal proměny účesu, si dal za cíl především vylepšit barvu vlasů. Čtenářka chodila do salonu nepravidelně a častokrát se barvila sama, což bylo na výsledku vidět. V délkách probleskovala růžová, nažloutlá, šedá i tmavě hnědá až černá. „Nejvíce práce jsem měl s barvou, kterou bylo potřeba sjednotit. Délky a kontury obličeje jsem pak více prosvětlil tak, aby výsledek působil maximálně přirozeně,“ vysvětlil kadeřník s tím, že světlejší vlasy Danu více rozzáří.

Co se týče samotného střihu, čtenářka se s kadeřníkem domluvila na délce, která by šla pohodlně stáhnout do culíku. Dana totiž pravidelně cvičí a ani ráno nemívá desítky minut na úpravu komplikovaného účesu. Libor Smrž jí vlasy sestříhal tak, aby účes působil objemněji a v závěru prameny natočil do vln.

Foto: Jakub Jurdič

Zbytky předchozích barev musely pryč. Kadeřník vlasy zesvětlil a následně natónovalFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Vlasy sestříhal tak, aby byl účes objemnější a ve finále vlasy navlnil Foto: Jakub Jurdič

V křesle vizážistky

Čtenářka se příliš nemaluje a vystačí si s pudrem a trochou stínů. Lekce líčení s Lindou Chudomelovou ji nadchla. Vizážistka jí ukázala, jak moc udělá pár tahů štětcem a že líčení nemusí být o nánosech produktů. „Dana velké krytí nepotřebuje, vybrala jsem pro ni lehký make-up, který krásně sjednotil pleť. Na víčka jsem použila měděný stín, který vytáhl barvu jejích oříškových očí a tvářenku jsem volila broskvovou,“ prozradila Linda Chudomelová s tím, že péči věnovala i obočí. Při závěrečném focení pak ještě přidala výraznější rtěnku.

Foto: Jakub Jurdič

Vizážistka pro Danu vybrala měděné stíny, tvářenku použila broskvovouFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Před a po. Líčení ještě podtrhlo Daninu přirozenou krásuFoto: Jakub Jurdič

Ještě oblečení a jde se fotit

Posledním krokem k dokonalé proměně bylo oblečení, o které se postarala stylistka Nikola Marková. „Pro Danu jsem vybrala klasické nadčasové kousky, které jí mohou dělat radost léta. V jednoduchosti je krása,“ připomněla stylistka. Čtenářku oblékla do džínů, ke kterým přidala delší košili a koženou bundu a došlo i na midišaty s barevnými lodičkami. Třetím outfitem, který si nadšená modelka vyzkoušela, byly úzké kalhoty s lehkou halenkou.

A v čem se proměněná Dana cítila nejlépe? Ačkoli sama přišla v dlouhé sukni a džínové bundě, nejvíce jí sedl křivák. Tomu se říká překvapení!

Foto: Jakub Jurdič

Dana se nejlépe cítila v kombinaci s křivákemFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Stylistka jí ukázala, že se ani s menší postavou nemusí bát mididélkyFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

A do třetice spojení úzkých kalhot a lehké halenkyFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Dana byla z proměny nadšená!Foto: Jakub Jurdič

  • Vlasy - Libor Smrž, Libor Smrž Hair, Dlážděná 5, Praha 1, www.liborsmrzhair.cz
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Nikola Marková

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Napište na e-mail Jana.Zborovska@firma.seznam.cz a přiložte aktuální fotky a kontakt na sebe. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám