Hlavní obsah

22 nejstylovějších svetrů z nových kolekcí. Zahřejte se kouskem ve výrazné barvě nebo se vzorem

Foto: Edward Berthelot, Gettyimages.com

Foto: Edward Berthelot, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je načase zrevidovat sbírku pletenin a promyslet, jestli jste na zimu dostatečně připravené. Uvítaly byste alespoň jeden nový kousek? Než začnete obíhat obchody, prohlédněte si nejstylovější svetry z nových kolekcí a inspirujte se.

Článek

Jsou před námi dlouhé měsíce, které budeme trávit ve společnosti svetrů. Pokud cítíte, že máte v téhle módní kategorii mezery, pojďte je vyplnit dříve, než budou nejlepší kousky pryč.

22 stylových svetrů

Svetr v zimě zakončuje většinu outfitů, a proto se vyplatí mít v zásobě stylově rozmanité modely. Pokud máte v šatníku základní kusy, jako jsou svetry v univerzálních barvách, které se hodí téměř ke všemu (pro někoho je to krémová, pro druhého šedá nebo černá), případně svetry s proužky, jež se několik posledních sezon nosí ve velkém, zaměřte se na pleteniny, které mají něco navíc. Může to být výrazná barva (královnou sezony je červená), která vás skutečně rozzáří, ale stejně tak i nejrůznější motivy nebo vzory.

V potaz samozřejmě vezměte také střih: hodit se vám budou jak tenké nebo véčkové svetry, které skvěle vypadají na holém těle, tak i pořádně teplé, volnější kousky, pod něž se pohodlně vejde spodní vrstva.

Péče o zimní svetry

O svetry se nezapomeňte příkladně starat a dvojnásob to platí, pokud jsou z přírodních materiálů, jako je vlna, kašmír, alpaka nebo mohér. S případnými žmolky u starších kousků zatočte s pomocí odžmolkovače. Jak správně prát svetr, se podívejte ZDE.

Načítám